Mislim da je AMD bolji jer AMD rade komunisti, a ne kapitalistička govna u Intelu. Uostalom, svi znamo da je Intel prve nacrte ukrao od AMD-a još 1981. godine tako da su nacrte uzeli i odmah zaštitili patentima da Intel ne stigne.
I nije istina da je i5 ni i7 brži, jer je javna tajna da Intel plaća benchmarke i da vara kao i s grafičkim karticama o čemu piše i BUG i da je to sve varka da bi ekipa kupovala više Intela.
Ja radim puno proračuna i na AMD-u sve ide duplo brže, a Intel se ne stigne zagrijat dok AMD već završi.
AMD je sigurno bolji, ali vlasnici AMD-a ne odgovaraju židovskom lobiju koji je u SAD-u jak, kako za oružje i banke, tako i za IT.
Naxeeme inače u večini svojih postova pišeš korektne stvari.I u ovih devet mijeseci (koliko sam na ovom forumu) sam dobio dojam da si stručna osoba.
No danas ti očito i nije baš najbolji dan.
I Intel i AMD su firme kojima je u interesu prodati svoj proizvod(U interesu isključivo profit firme).Znači obojica su najobičniji kapitalisti teške vrste.
E sada tko je kome ukrao patent davne 1981.godine nije uopšte moja briga i zbog toga neču osuditi proizvode od niti jednog proizvođaća(u ovom slučaju Intel,AMD).
No činjenica je da je i5 bolji od AMD-ovog PII 945 i to ama baš nitko ne može demantirati.Imaš Recimo Bugov test gdije nisu bili u pitanju samo Benchovi,več aplikacije koje se koriste na večini stolnih računala,a tu su i naravno igre.
Istina i Bog razlika između tih dva procova nije Ogromna,ali je primjetna.
A tu opet u korist intelu ide(kao što sam prije napisao):Manja potrošnja,manje zagrijavanje i Osijetno bolje OC mogučnosti.
Da je razlika u cijeni nnekih 500kn(na strani AMD-a) onda bi te prednosti i5-ice bile manje bitne.No pošto za vrlo dobru i5 platformu treba izdvojit 100-tinjak kuna više od AMD-ove i5 postaje bolja kupnja.
E naravno postoje zagriženi fanovi(Obiju proizvđaća) koji neče gledat prednosti i mane određenog CPU-a več im je bitno da je to Intel ili AMD.