AMD - procesori

poruka: 189
|
čitano: 32.585
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
RE: AMD - procesori
microman kaže...

Iskreno neznam di si ti izvukao da je AMD PII 945 bolji od i5-ice.

Tipičan AMD fanboy kojih je na ovom forumu nažalost previše...

17 godina
maXonja kaže...
microman kaže...

da bome da ih je previse i intel fanboyeva takder.. nego max daj mi reci zasto jos nisi odgovrio na moje pitanje??

evo ponovit cu ti opet

Ajde mi logikom objasni sta ti imas sa i7 920 a da ja nemam sa phenomom II 955?

I jos jedna stvar zasto si ti kupio i7? dam se kladit da se nebavis profesionalnim poslom za sta on i sluzi. ukratko bacio si hrpu love da bi bio prvi na 3dmarku a ti to mozes poricat kolko god hoce to je jedina istina..  (a znas sta je najsmjesnije nikad neces biti prvi........)

a to pitanje ide sve koji imaju i7??

sta imate a da ja nemam sa phenomom II 955 osim kurcenja sa 3dmarkovima

Poruka je uređivana zadnji put čet 15.10.2009 14:23 (toxic).
16 godina
protjeran
toxic kaže...
maXonja kaže...
microman kaže...

da bome da ih je previse i intel fanboyeva takder.. nego max daj mi reci zasto jos nisi odgovrio na moje pitanje??

evo ponovit cu ti opet

I jos jedna stvar zasto si ti kupio i7? dam se kladit da se nebavis profesionalnim poslom za sta on i sluzi. ukratko bacio si hrpu love da bi bio prvi na 3dmarku a ti to mozes poricat kolko god hoce to je jedina istina..  (a znas sta je najsmjesnije nikad neces biti prvi........)

potpuno se slažem

Pala bomba u rodilište. Sad ima duplo više djece. /////// Vrijeme je relativan pojam. Zavisi sa koje strane WC-a se nalaziš.
17 godina
neaktivan

Mislim da je AMD bolji jer AMD rade komunisti, a ne kapitalistička govna u Intelu. Uostalom, svi znamo da je Intel prve nacrte ukrao od AMD-a još 1981. godine tako da su nacrte uzeli i odmah zaštitili patentima da Intel ne stigne.

I nije istina da je i5 ni i7 brži, jer je javna tajna da Intel plaća benchmarke i da vara kao i s grafičkim karticama o čemu piše i BUG i da je to sve varka da bi ekipa kupovala više Intela.

Ja radim puno proračuna i na AMD-u sve ide duplo brže, a Intel se ne stigne zagrijat dok AMD već završi.

AMD je sigurno bolji, ali vlasnici AMD-a ne odgovaraju židovskom lobiju koji je u SAD-u jak, kako za oružje i banke, tako i za IT.

Sve što sam napisao nije mišljenje BUG d.o.o., nego je isključivo moje mišljenje na koje imam pravo po članku 38. Ustava Republike Hrvatske koji jamči slobodu mišljenja i izražavanja misli.
17 godina
naxeem kaže...

Ja radim puno proračuna i na AMD-u sve ide duplo brže, a Intel se ne stigne zagrijat dok AMD već završi.

AMD je sigurno bolji, ali vlasnici AMD-a ne odgovaraju židovskom lobiju koji je u SAD-u jak, kako za oružje i banke, tako i za IT.

alooo naxeem pomalo, počeo si lupati, necemo da te CIA uhvati i zatvori... ;)

http://downloadzona.blog.hr/ http://hardwarezona.blog.hr/
Poruka je uređivana zadnji put čet 15.10.2009 15:09 (igy).
17 godina
toxic kaže...
maXonja kaže...
microman kaže...

evo ponovit cu ti opet

Pa na to je jednostavno odgovorit zato kaj voli imat kao najbrzi auto u selu ili gradu a to kaj ga nema di vozit osim po šodru i grbavim cestama je druga prica. Uglavnom bacena lova skroz ak se radi o obicnom korisniku pa kaj to ne moze obavit kako spada jedan  X2 a kamoli X4 AMD proc nove serije kak spada, ah da i7 moze povuc tri kubika drva da dok AMD proc slicnih karakteristika ima s tim problema malo!Nevinašce

16 godina
protjeran

Pa na to je jednostavno odgovorit zato kaj voli imat kao najbrzi auto u selu ili gradu a to kaj ga nema di vozit osim po šodru i grbavim cestama je druga prica. Uglavnom bacena lova skroz ak se radi o obicnom korisniku pa kaj to ne moze obavit kako spada jedan  X2 a kamoli X4 AMD proc nove serije kak spada, ah da i7 moze povuc tri kubika drva da dok AMD proc slicnih karakteristika ima s tim problema malo!Nevinašce

da al vecina valsnika i7 nisu sumari tak da netrebaju vuc drva i da su uzeli amd nebi im nista faliloNamigiva

We don't need no education We dont need no thought control No dark sarcasm in the classroom Teachers leave them kids alone Hey! Teachers! Leave them kids alone! All in all it's just another brick in t
Poruka je uređivana zadnji put čet 15.10.2009 15:34 (hrvatskafarkasevec).
16 godina
neaktivan
AMD - procesori
Xfire: inferno2912
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
AMD - procesori

Šalu na stranu, AMD je jednostavno jeftiniji i zadovoljava potrebe većine. Overclockerima je stvar drugačija ako i5 trpi više, ali realno AMD je jeftiniji, odnosno više daje za istu cijenu.

Sve što sam napisao nije mišljenje BUG d.o.o., nego je isključivo moje mišljenje na koje imam pravo po članku 38. Ustava Republike Hrvatske koji jamči slobodu mišljenja i izražavanja misli.
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
protjeran
naxeem kaže...

Šalu na stranu, AMD je jednostavno jeftiniji i zadovoljava potrebe većine. Overclockerima je stvar drugačija ako i5 trpi više, ali realno AMD je jeftiniji, odnosno više daje za istu cijenu.

pa pod dusikom(nitrogen,helij il vec kaj se koristi) amd se bolje clocka ali ne za 24/7

We don't need no education We dont need no thought control No dark sarcasm in the classroom Teachers leave them kids alone Hey! Teachers! Leave them kids alone! All in all it's just another brick in t
17 godina
AMD - procesori

Ovakve teme ce uvijek bit nepresusni izvor rasprava. Ovdje ima Intel i AMD fanova (naravno) i onih kojih je nazalost manje koji zele neke stvari objasnit kako stoje stvari u realnosti, a ne na papiru. Fanataci su prezaljubljeni u svoje idole da povjeruju u istinu... i sta da vam kazem - tako je to...

0 0 hvala 0
17 godina
naxeem kaže...

amd je daleko bolji ekstremni kloker od intela sta se vec pokazalo u vise navrata..

dok intela prevladava u kloku za svakodnevnu upotrebu znaci za 24/7...

tako da kada gledas i krajni klok amd dobiva

16 godina
protjeran
toxic kaže...
naxeem kaže...

amd je daleko bolji ekstremni kloker od intela sta se vec pokazalo u vise navrata..

dok intela prevladava u kloku za svakodnevnu upotrebu znaci za 24/7...

tako da kada gledas i krajni klok amd dobiva

da mislim da su onog tweker-a nagurali do 7ghz

17 godina
naxeem kaže...

Mislim da je AMD bolji jer AMD rade komunisti, a ne kapitalistička govna u Intelu. Uostalom, svi znamo da je Intel prve nacrte ukrao od AMD-a još 1981. godine tako da su nacrte uzeli i odmah zaštitili patentima da Intel ne stigne.

I nije istina da je i5 ni i7 brži, jer je javna tajna da Intel plaća benchmarke i da vara kao i s grafičkim karticama o čemu piše i BUG i da je to sve varka da bi ekipa kupovala više Intela.

I šta sada da čovjek misli? Jedino mu preostaje da sam uzme intela i amd-a u istom rangu i testira ih, a većina nas si to nemože priuštit pa taj posao za nas rade ovi sa guru3d,anandtecha,bug-a,pceksperta itd. , a opet neki od tih reviewera su fanovi ili amd-a ili intela pa dodaju koji postotak više nekomu ili su podmićeni ili besplatnim hardware-om, parama ili čim već.

Kome vjerovati?Neodlučan

MSN - drazen016@net.hr , e-mail novi - drazen018@email.t-com.hr
17 godina
Hyperion kaže...
naxeem kaže...

I šta sada da čovjek misli? Jedino mu preostaje da sam uzme intela i amd-a u istom rangu i testira ih, a većina nas si to nemože priuštit pa taj posao za nas rade ovi sa guru3d,anandtecha,bug-a,pceksperta itd. , a opet neki od tih reviewera su fanovi ili amd-a ili intela pa dodaju koji postotak više nekomu ili su podmićeni ili besplatnim hardware-om, parama ili čim već.

Kome vjerovati?Neodlučan

moze si priustiti :D, nego eto neka mi se javi neko iz zga sa intel i7 platformom... graficke netrebaju koristit cemo cf hd4890

pa cemo vidjet sta kako i gdje.. iako znam rezultat ali cisto da nasi forumasi vide sto kako i gdje btw. moze i i5 platforma nju jos nisam imao prilike koristit..

znaci bez grafulja

a i moze recimo mi neko doci sa i5 ili i7 platformim sa jednom hd4890 pa da roknemo 3 x hd4890 i roknemo koji rekord lol

17 godina
AMD - procesori

Neznam dali si gledao,ali novi najbolji rezultat na PCE-u u 3DM06 je 29719 sa novim grafama(HD5870+HD5850) pa bi se morale 3xhd4890 jako oznojit.

A u vantage-u nema šanse da zderete onog lika sa 2xgtx295...

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Hyperion kaže...

Neznam dali si gledao,ali novi najbolji rezultat na PCE-u u 3DM06 je 29719 sa novim grafama(HD5870+HD5850) pa bi se morale 3xhd4890 jako oznojit.

A u vantage-u nema šanse da zderete onog lika sa 2xgtx295...

pa zato i imam lol na kraju :D

btw. sve se to da sredit bez frke ja mogu natuc sa dvijej tj jesam sa jos i7 platformom 21k dobio na vantege e sada da li bi jedna jos hd4890 donesla drugi 8k neznam...

a sta se tice 3dmarka06 pogledaj tamo moj score m&n koji je testan na visti.. btw... cpu score mi je bio banana... da sam to radio na xpu imo bi oko 27, 28k.. e sada da li bi treca graficka donesla jos 2 k to prosudi sam.. da mi je neki d0 u ruku pod cm v10 roknem ga na 4.5ghz i sibaj ko iz p... roknu se ti rekordi bez beda..

eto nemoras se mucit ja cu ti dati ovdje linkove

moj score : http://i36.tinypic.com/f1iqev.jpg

score od prvog : http://www.imagesforme.com/show.php/733568_NewPicture028.jpg

pogledaj razliku cpu score... samim time lakse je klokat bilo na xpu pa bih recimo dobio oko 4.1ghz sada sa cmv10 i vise al jbga kasno je za to a i niti me to ne brine...

ugl.. vidim da te radeonke 5xxx su nista posebno

edit:

i jos nekaj... roknul bi ga sa samo dvije hd4890 100% kad sad pogledam samo jedan D0 u ruke i ide to samo tak..

pa sad racunaj hd5870 = 2500+ hd 5850 = 1500 = 4000kn  2 x hd4890 = 2700kn razlika 1300kn a nisi dobil nista bolje :D

Poruka je uređivana zadnji put čet 15.10.2009 20:04 (toxic).
17 godina
AMD - procesori

Da i osobno sam očekivao više, a ne tek koji fps više u crysisu HD5850 vs HD4890 , a ni hd5870 nije daleko... Ostale igrice slično variraju.

Ah bar manje troše, i manje se griju,dx11,eyefinity to ih donekle opravdava.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Hyperion kaže...

Da i osobno sam očekivao više, a ne tek koji fps više u crysisu HD5850 vs HD4890 , a ni hd5870 nije daleko... Ostale igrice slično variraju.

Ah bar manje troše, i manje se griju,dx11,eyefinity to ih donekle opravdava.

ovo prvo dvoje da a ovo drugo dvoje hmh... ovo zadnje cu ja kad tad imat iako mi je to preseravanja ali se meni svida... tamo slijedecu generaciju to ce biti kod mene :D

15 godina
toxic kaže...

Ajde mi logikom objasni šta ti imaš sa Phenomom II 955, a vlasnici "starih" socket 775 quadova nemaju?

Zašto sam kupio i7? Jer sam za sitno više love dobio brži procesor od AMD-a.

16 godina
neaktivan
AMD - procesori

Hvala ljudi al ja vam nisam baš ne oc-er, uglavnom bum to koristil za igrice i oc-at ću max na 3.4

zato mislim da mi se 945 više isplati, osim toga mislim da matične manje koštaju za amd

znači 945 sa ddr3 (1333)?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
AMD - procesori

i5 ima bolje preformanse od Phenoma 945,a skupli je 100 kn što i nije puno,ALI čitava platforma je skuplja je i5 radi samo s DDR3 i P55 matičnim,dok Phenoma možeš staviti s DDR2 i AM2 matičnom. Tako je cijena niža,a samim tim i isplativije.

naxeem-zašto tako komplicirane rječi oko nečeg jednostavnog?? Nevinašce

MSN - st001cro@gmail.com (Na avartaru nisam ja!)

1 1 hvala 0
16 godina
neaktivan
AMD - procesori

uzet ću am3 matičnu i ddr3, što opet dođe manje od i5 konfe...

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Sam ti uzmi, budeš se kajao što nisi uzeo i5.

16 godina
neaktivan

why? lol

pa sta ce mi i5???

da se mogu pohvaliti?

u igricama je razlika koliko... 3 fps-a?

uzimam amd zato što ima početni takt 3.0.....samo zato

i5 ima 2.66

a ja osobno nevolim oc

16 godina
neaktivan
RE: Amd
Normalno da ima indicija. Zaradili su jako puno novaca da bi sada odustali od utrke. Osobno imam AMD-a na compu i Intela na laptopu. Moja iskustva? Intel u svakom slučaju. A naročito na laptopu. Imao sam i ATI-jevu grafičku i Nvidija GeForce. Moja iskustva? GeForce u svakom slučaju.
15 godina
neaktivan
RE: Amd
Kalea kaže...
Normalno da ima indicija. Zaradili su jako puno novaca da bi sada odustali od utrke. Osobno imam AMD-a na compu i Intela na laptopu. Moja iskustva? Intel u svakom slučaju. A naročito na laptopu. Imao sam i ATI-jevu grafičku i Nvidija GeForce. Moja iskustva? GeForce u svakom slučaju.

A kakva si ti to iskustva imao šta ti je radeonka imala dva stupnja više neg geforsica i šta ti intel ima više fancy kutiju neg amd. Ja sam osobno promijenio nekolik puta sva ta 4 branda i mogu reć da neke općenite razlike nema, koliko para toliko muzike.

15 godina
neaktivan
AMD - procesori

Pošto sam ja kriv za ovo što je započeto, iako pitanje u temi nije tko je bolje, nego sasvim deseto, opet su se neki bacili u borbu, pa molim modernatora da ključa ovo što prije, opet se (osim nekih pametnih) pišu gluposti!? Ključ

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
AMD - procesori

Onaj moj post s komunistima je bio zaebancija. Dakle, neozbiljan.

Ali uistinu sam nezadovoljan skoro nikakvim pomakom i7 u odnosu na Q6600 u stvarno upotrebi, kako poslovnoj, tako i gejmingu.

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
Cheezl kaže...

why? lol

pa sta ce mi i5???

da se mogu pohvaliti?

u igricama je razlika koliko... 3 fps-a?

uzimam amd zato što ima početni takt 3.0.....samo zato

i5 ima 2.66

a ja osobno nevolim oc

Si gledao test u bug-u? Na 2,66Ghz zdere phenoma II, da se on bubne na 3GHz bilo bi i više.

Clock je neusporediv intel <-> amd, kao što vidiš u testu.

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice