Mene zanima dali bi mogao navedeni procesor klokati koji radi na 2.7 default na 3.2 normalno uzeo bi i novi hladnjak pa ako moze da mi preporucite!
AMD Athlon 5200+ clock?
- poruka: 12
- |
- čitano: 3.076
- |
- moderatori:
DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Mene zanima dali bi mogao navedeni procesor klokati koji radi na 2.7 default na 3.2 normalno uzeo bi i novi hladnjak pa ako moze da mi preporucite!
Moj savjet ti je da to ne činiš jer se jednostavno ne isplati. Kao prvo nakon clocka nečeš bitno povečati performanse , bezveze ćeš potrošit 100-200 kn za hladnjak i bitno češ smanjit životni vijek procesora, da je BE verzija to bi bila druga stvar jer se 64 x2 serije koje nemaju otvoren množitelj teško clockaju 200-300 mhz (pogledao rezultate) te kasnije neidu dalje ili postaju nestabilne. Tako da se po meni sa tim procesorom to ne isplati radit.
ok mislis da neki drugi procesor x2 dolazi u obzir da uzmem
ok mislis da neki drugi procesor x2 dolazi u obzir da uzmem
Ako misliš isključivo taj x2 procesor clockat onda postoje dva rješenja. AMD 64 x2 5000+ BE
http://www.tomshardware.com/reviews/budget-overclocker,1708.html
i AMD 64 X2 6400+ BE
http://www.engadget.com/2007/08/20/amd-intros-athlon-64-x2-6400-black-edition/
oba procesora se iznimno lako clockaju i imaju odlične performanse
ima li drugih misljenja
imam isti taj procesor i na njemu je blueorb2 hlađenje i clockat cu ga na 3.2 i mislim da ce radit ok. dosta je sra i nije me vise toliko briga za njega pa ako mu se nesto desi nece mi biti zao . ali slazem se da BE su stvoreni za takve stvari...
imam isti taj procesor i na njemu je blueorb2 hlađenje i clockat cu ga na 3.2 i mislim da ce radit ok. dosta je sra i nije me vise toliko briga za njega pa ako mu se nesto desi nece mi biti zao . ali slazem se da BE su stvoreni za takve stvari...
Da, može BE al ovo je obična verzija za koju sumnjam
Dali netko ima iskustva sa AMD Athlon64 X2 5000+ BOX
Na što misliš?
Slabo se clocka, slabe perfomanse, dosta se grije, potrosnja je osrednja, nije prevelika...
Uglavnom, ako kupujes novoga zaobici.
Dali netko ima iskustva sa AMD Athlon64 X2 5000+ BOX
Ja sam ga uspel clockat na 3,05 GHz i radi stabilno
imam ga već 1 god.pa sam ga mislio cloctat ali mi se i ovako već previše grije sa njegovim hladnjakom pa zato pitam
Ajd ak neko misli clockat ovaj proc, nek javi kak je proslo....