pozdrav!
zanima me s kojih sve modela laptopa paše matična ploča na hp nx6310 ili mora biti baš od tog modela. hvala
pozdrav!
zanima me s kojih sve modela laptopa paše matična ploča na hp nx6310 ili mora biti baš od tog modela. hvala
pozdrav!
Koliko vidim pase sa vise modela KLIK koji ti je kvar s matcinom?
neki kondenzatorić ili nešto je pregorilo i radi samo s baterijom kada je kabal isključen....uglavnom , na servisu su rekli da se ne može popravit... a laptop je ok, tako da kad bi našao polovnu matičnu za normalnu cijenu, popravio bih ga... hvala na odgovoru i koliko je to sigurno i isplativo preko e - baya? i do koliko novaca se isplati dati za matičnu?
neki kondenzatorić ili nešto je pregorilo i radi samo s baterijom kada je kabal isključen....uglavnom , na servisu su rekli da se ne može popravit... a laptop je ok, tako da kad bi našao polovnu matičnu za normalnu cijenu, popravio bih ga... hvala na odgovoru i koliko je to sigurno i isplativo preko e - baya? i do koliko novaca se isplati dati za matičnu?
Iskreno sumnjam da ti se isplati kupovat maticnu ili je skupa ili te na ebayu oderu na shippingu.Jesi razmisljo potrazit jos misljenja servisera?Preko njuskala sam ti pogledao i nema bas nesto.Sto se tice ebay-a narucivao sam maticne,graficke chipove,ic lemilice sve stiglo ispravno radi dan danas.Ja bi ti je pogledo besplatno i sredio za pivu ak se da al idem na more pa mi je.Pokusaj kod http://www.olegon.hr/ predobar servis meni dok se nisam jos bavio time ozivio Toshibu za koju su mi isto rekli da nema popravak.