Dakle, u pitanju je moguća zamjena mog HP-a 4710s uz nadoplatu od 5000 kn za skoro novu (par dana korištenu) Toshibu Qosmio X500-13r?
Moj laptop - 4710s NX628EA.. Ukratko, 17.3'' (1600x900), 3 GB RAM, 320 GB HDD, ATI Mobility Radeon 4330 (512 MB RAM) itd itd...
Qosmio X500-13r - 18.4 (full HD - 1920x1080), Core i7 @ 2.93 GHz, 8 GB DDR3, 2 x 500 GB HDD, GeForce GTX 460 (1.5 GB RAM)... Blu-ray pisač itd..
Isplati li se? Moram li/mogu li spustit/dizat cijenu?
Hvala
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Jos nisi obavio zamjenu? Ja cu!!
Sad malo ozbiljnije. Ako imas 5K kn, ne prenosis cesto racunalo i ako ti velicna nije bitna (laptopa ) toplo preporucam. Inace, taj NB kosta preko 12K kn....
Nemoj mi ništa pričat xD
Slušaj kako je lik doša do tog laptopa.. Radi inače u fast foodu.. Nekidan mu dolazi lik (izaša pijan iz kockarnice s tin laptopon) u fast food i pita ga kesu da spremi laptop.. Ovi mu da običnu, a laptop nije moga uć u nju. Pita ima li koju veću, a ovaj mu kaže da ima jedino veliku crnu za smeće.. Ovi kaže da će izgledat ko lopov odajući s tin i pita ga oće kupit laptop za 500 kuna.. Lik odman prista :D
Ja mu udrija ponudu odman od 5 somova + taj HP.. Ovi se nećka ovo ono, i danas me zove da bi ipak moglo xD
Ja nije baš da san pri parama, al moga bi nekako izmislit pet somova.. A jel bi se mogla malo spustit cijena?
Ufff da mi hoće naletit takav lik :) kakva god da je kombinacija kupuj ali da se to spustiti itekako posto je koristen ipak moglo bi bez beda 4k-4.5k kuna+tvoj lap pozz:)
To san i ja reka.. Kad san vidija laptop, i onda posli čua priču, došlo mi je da upucan i sebe i tog lika xD
Znači može se spustit.. Samo vi spuštajte, da imam potvrdu na netu! :)
Nemoj mi ništa pričat xD
Slušaj kako je lik doša do tog laptopa.. Radi inače u fast foodu.. Nekidan mu dolazi lik (izaša pijan iz kockarnice s tin laptopon) u fast food i pita ga kesu da spremi laptop.. Ovi mu da običnu, a laptop nije moga uć u nju. Pita ima li koju veću, a ovaj mu kaže da ima jedino veliku crnu za smeće.. Ovi kaže da će izgledat ko lopov odajući s tin i pita ga oće kupit laptop za 500 kuna.. Lik odman prista :D
Ja mu udrija ponudu odman od 5 somova + taj HP.. Ovi se nećka ovo ono, i danas me zove da bi ipak moglo xD
Ja nije baš da san pri parama, al moga bi nekako izmislit pet somova.. A jel bi se mogla malo spustit cijena?
Trazi ga serijski broj i provjeri porijeklo. Toshiba ima ono veselo bez obzira na sve jamstvo i moguce je da je lik prijavio kradu. U tom slucaju, ako dodu pajkani, ostajes bez NB-a i para...
Kako ga mogu nać po serijskom broju? Pa nije valjda čipiran pa da ga mogu locirat preko satelita ili? Uglavnom, veza između tog lika šta ga je proda ovom mom i mene ne postoji. A ja živim 150 km od mjesta gdje je laptop prodan/ukraden xD
Bogami bi onda valjalo i ovu temu obrisat!
Možda će ti zatrebati nekakav servis na tom laptopu, ako je prijavljen kao ukraden, mislim da razumiješ na što ciljam.
Znam, al nevirujen da će ga nać u gradu 160 km od mjesta di je ukraden.. Nemogu Antoniju Bilić nać, sad će nać laptop..Hahha
Pa ja bi to stavija u novine i osramotija ih prid cilon državon :D
Neka traže, ko ih šiša, ja san laptop uzea od čovika, da mu pare.. Ne zanima me di je prije bija :)
1.................Zelim ti srecu ali je nikad neces imati sa ukradenim laptopom i boze dragi otkud ti Antonija u poređenju:(:(Daj boze da je nadju da roditelji budu spokojni:(:( Izgleda da Paravinja ima jos u ovom nasem Balkanu čuj boli me briga sto je ukraden nece me naci lol izvinjavam se sto sam uopće pisao na ovu temu:(:(:(
Pa nisam ga ja ukra bogati! To šta sam spomenia samo govori o efikasnosti sustava i policije, ničin više.. Nema policija pametnijeg posla pa će ić tražit laptop po hrvatskoj, a čovjeka kojeg triba nać to ne mogu.
BTW, ja nisan siguran uopće da li je laptop ukraden ili ne, niti je siguran taj šta mi ga oće prodat.. A i da je, moja krivica nije.. Ja san ga kupija od ovoga, odakle njemu, to moja stvar nije.
Očito je da se nezna ako je laptop ukraden, no ako predpostavimo da je (samo radi objašnjenja) i tabi zatreba nekakav servis na laptopu, kad dođe na servis oni bi morali upisati koji je serijski broj laptopa na kojem rade, ako je ukraden i prijavljen, to će se trenutno pokazati (barem bi trebalo). Ako se nekim slučajem to dogodi, laptop će biti zapljenjen od strane policije, ti ćeš reći kako si došao do njega, policija će pitati tvog prijatelja kako je on došao do njega, itd. Slučaj će tu stati. ALI stvar je u tome da ćeš TI ostati bez laptopa. (ako griješim u ovome neka me netko tko je bolje upoznat slobodno ispravi).
Nadam se da shvaćaš šta sam mislio reći.
Poređivanje zločina nebi trebalo biti na ovome forumu (pogotovo ne ovakvih) i možda bi bilo dobro da moderatori to malo urede.
Očito je da se nezna ako je laptop ukraden, no ako predpostavimo da je (samo radi objašnjenja) i tabi zatreba nekakav servis na laptopu, kad dođe na servis oni bi morali upisati koji je serijski broj laptopa na kojem rade, ako je ukraden i prijavljen, to će se trenutno pokazati (barem bi trebalo). Ako se nekim slučajem to dogodi, laptop će biti zapljenjen od strane policije, ti ćeš reći kako si došao do njega, policija će pitati tvog prijatelja kako je on došao do njega, itd. Slučaj će tu stati. ALI stvar je u tome da ćeš TI ostati bez laptopa. (ako griješim u ovome neka me netko tko je bolje upoznat slobodno ispravi).
Nadam se da shvaćaš šta sam mislio reći.
Poređivanje zločina nebi trebalo biti na ovome forumu (pogotovo ne ovakvih) i možda bi bilo dobro da moderatori to malo urede.
Kužim to sve.. Istina, al servis ću lako rješit kod rođaka u comp. shopu, tako da tu problema neće bit :)
Istina, malo je grezo to ispalo sve.
Rješeno sve. Laptop zamijenjen za 5 somova. Još ga samo triba priuzet sutra :)
Hvala na odg.
Može lock.