Toshiba Satellite A300D - 11V
AMD Turion 64 x2 Mobile Tehnology TL-60 2.0 GHz
3 GB RAM
ATI Radeon X1250
Iskreno, ne vjerujem da se išta može promijeniti, ali pošto nisam sigurna me zanima.
Toshiba Satellite A300D - 11V
AMD Turion 64 x2 Mobile Tehnology TL-60 2.0 GHz
3 GB RAM
ATI Radeon X1250
Iskreno, ne vjerujem da se išta može promijeniti, ali pošto nisam sigurna me zanima.
Grafička i proc 100% sigurno NE.Za ram mislim da se može nadogradit(OVISI KAK KOD KOJEGA),ali ne i promijenit.
To sam i mislila, platila sam ga 6000 kn, tako sam se zeznula, ali to je bilo prije godinu i onda sam imala druge prioritete...
Ah, barem je dobre kvalitete...
Taj prijenosnik ti je čisto dobar za poslovne stvari(PROGRAMI) i multimediju.Ali ako se uzima prijenosnik koji može potegnut novije igre ispod 10000kn ne gine.
S obzirom da je prvenstvena namijena prijenosnika posao oni sporo zastarijevaju.Tak da ja nevidim nikakvu potrebu da nadograđuješ ili kupuješ novi prijenosnik.
netocno, kod jako puno novijih laptopa moze se mjenjat proc, graficka, ram...
a neznam tocno kod ovog modela, probaj pogledati na sluzbenim stranicama proizvodaca..
a neznam tocno kod ovog modela, probaj pogledati na sluzbenim stranicama proizvodaca..
Vane - možeš li reći par modela na kojima se može primijenit grafa i proc?
AlienWare M17, mozes promjenit i maticnu u njemu... ali istina nema ga u hr.
ja imam fujitsu simens esprimo mobile v5535 i mjenjala sam proc hard i ram nadogradila. izaslo me ko jos jedan takav laptop ali eto..
AlienWare M17, mozes promjenit i maticnu u njemu... ali istina nema ga u hr.
ja imam fujitsu simens esprimo mobile v5535 i mjenjala sam proc hard i ram nadogradila. izaslo me ko jos jedan takav laptop ali eto..
To znam za fujitsu siemensa.. ja mislim da za njega ima vanjska grafička koju spojiš sa kabelom za laptop ( ati 3870)
To znam za fujitsu siemensa.. ja mislim da za njega ima vanjska grafička koju spojiš sa kabelom za laptop ( ati 3870)
Procesor se moze mijenjati, kao i HDD, RAM, a graficka se moze mijenjati samo ako NIJE integrirana, integrirana je u sklopu maticne i nema tu mijenjanja! Samo imajte u obzir da su komponente za laptop puuuno skuplje nego na desktop i graficke je uglavnom tesko naci!
Samo jedna stvar u vezi mijenjanja graficke na laptopu, moze se uzeti samo graficka gotovo identicnih dimenzija, zagrijavanja i potrosnje (laptop ima limitirano napajanje, tj. nemoze se mijenjati, kao i ogranicen prostor za graficku, i hladenje koje je uglavnom onakvo kakvo je!
Ram i disk se obično jedini mogu mjenjati, na nekima procesor (samo ako ga nađeš)
Ram i disk se obično jedini mogu mjenjati, na nekima procesor (samo ako ga nađeš)
Najisplatljivije je mjenjati RAM i HDD (samo ako je to nužno) ako je premalo RAM ili HDD (a toga je uvjek)
Najisplatljivije je mjenjati RAM i HDD (samo ako je to nužno) ako je premalo RAM ili HDD (a toga je uvjek)
I meni isto, samo ne na ovom gdje su fotografije nego na onom gdje su Windowsi
Taj prijenosnik ti je čisto dobar za poslovne stvari(PROGRAMI) i multimediju.Ali ako se uzima prijenosnik koji može potegnut novije igre ispod 10000kn ne gine.
S obzirom da je prvenstvena namijena prijenosnika posao oni sporo zastarijevaju.Tak da ja nevidim nikakvu potrebu da nadograđuješ ili kupuješ novi prijenosnik.