VGA SiS Mirage 3+ Graphics up to 256 MB

poruka: 8
|
čitano: 9.256
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

da li mi netko može reći kakva je ovo grafička kartica obzirom da je baš ne srećem često u konfiguracijama laptopa koje gledam u zadnje vrijeme (dali bi ta kartica mogla služiti za igranje novog Football Managera 2009).  naime, ta grafička se nalazi u jednoj konfi koju sam spominjao u nekoj od prethodnih tema...

Fujitsu Siemens Esprimo V5535, Mobile Intel® Core™2 Duo CPU T5850, 2,16 GHz, 2MB, FSB 667 MHz, SiS M672 / SiS 968 chipset, 3072 MB DDRII, 320GB 5400rpm S-ATA, DVD+/- RW DL, 15,4" WXGA 1280x800, VGA SiS Mirage 3+ Graphics up to 256 MB, 3 USB 2.0 ports, VGA, RJ-11, RJ-45, Wlan b/g, bez operativnog sustava

Cijena: 3.699,00 kn

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: VGA SiS Mirage 3+ Graphics up to 256 MB

VGA SiS Mirage 3 ti je jedna od najslabijih grafičkih karta koje danas postoje na tržištu i najmanje zastupljena. Međutim ona je Directx9 kompatibilna, ba bi teoretski mogla vrtiti i dosta novijih (do 2006.) naslova na niskim postavkama. Ali ipak nije namijenjena za igre.

Međutim ona može "terati" Football Manager 2009 ali u 2D modu , a procedura za to se nalazi na:

http://community.sigames.com/showthread.php?t=64575

Neznam kakav si sa engleskim. Trebao bi se registrirati kako bi ti sve teme bile dostupne.

16 godina
neaktivan

Hvala puno na pomoći...malo ću prošvrljati kroz link!

16 godina
neaktivan

još jedno pitanjce...jeli moguće ako se za to odlučim kroz neko vrijeme kupiti novu grafičku i zamjeniti je u gore navedeni laptop kao i kod desktop računala i koliko se kreću cijene grafičkih za laptope?

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Mislim da to nije moguće da je zamjeniš, jer je ona integrirana. Ali to ovisi o matičnoj ploči, kakve još ima slotove. Sumnjam da taj laptop ima. Ako ima slot za grafičku, onda bi mogao kasnije kupiti neku jaču, a ovu SiS-ovu integriranu isključiti. Uglavnom trebao bi pogledati manual od laptopa, ili pitaj prodavača.

16 godina
neaktivan

upravo sam zvao taj shop i čovjek kaže da ovaj model nažalost nema slot za grafičku...al svejedno hvala na savjetima i mislim da ću se ipak odlučiti za ovaj laptop jer mi se čini omjer cijene i onog što dobiješ vrlo dobar!

17 godina
neaktivan

Ima dosta starijih (unatrag 5 i više godina) naslova koje ćeš sigurno moći pokretati sa tom mašinom.

A i inače će te u ostalim poslovima sigurno dobro služiti. 

Pozdrav.

14 godina
neaktivan

e ljudi imam novih problema s grafom (znam da je stara i nova graficka je na putu)
znaci zelim samo da mi VISUAL STUDIO 2012 radi bez zajebancija

-sva slova su mi iskrivljena (a prije je dobro radilo dok nisam diro po BIOS-u, ili kad su mi se automatski updateali driveri od sis-a)

evo kako to izgleda u biosu :

http://i48.tinypic.com/2j3sd9x.jpg

evo kako na computer -> manage -> sis mirage 3

http://i45.tinypic.com/ege4y9.png

bios bios
grafa grafa
Poruka je uređivana zadnji put ned 2.9.2012 0:30 (fpopic).

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice