Poz, trebam pomoc pri kupnji laptopa
iznos 3500 kn
17", sa windowsima
sluzio bi za gledanje filmova, surfanje, ms office...
iznos 3500 kn
17", sa windowsima
Moze preporuka laptopa do 4000kn za faks. Sluzit ce za internet, photoshop, programiranje, gledanje filmova, word... Iako mi ne bi bio primarno za igre, volio bi da mogu odigrati neku. Htio bi da ima min. 4gb rama i disk od 1tb. Ekran 15,6 ili 17,3, ne znam koji bi mi bio bolji.
iznos 3500 kn
17", sa windowsima
Za 17" i Windowsima nema ništa pametno do 3,5k razvuci se ako možeš na ProBook 470
ok, hvala, al puno mi je jos 500 kn
a nasao sam jedan, acer e1-731, sta mislis o tome?
Pozdrav.
Bratiću treba laptop u cjenovnom rangu između 3.500 do 5.000 kuna.
Prvenestvena namjena AutoCAD i ostali alati potrebni pri arhitekturi.
Tu i tamo Office i surfanje.
Zahtjevi su da se što manje grije i da baterija traje što duže - tu se postavlja kao odgovor ASUS X550CC XX151
Ako mislite da ima neki bolji za manje novca ili je ovaj TO!, samo mi odgovorite.
Unaprijed hvala svima.
Tražim laptop za oko 6000kn, uglavnom za školu i gaming (planetside 2, shogun 2 najviše). Rado 15.6 ili 17.3, po mogućnosti ne preloši ekran, trebam HDMI i VGA. Osim toga su mi najvažnije performanse, pa što bolje za tu cijenu. Windowsi mi nisu potrebni. Već par dana tražim i malo sam zbunjen pa bi svaka pomoć bila super =)
Da li je normalno da mi je temperatura procesora oko 50 stepeni dok mi je otvoren samo chrome ?
Laptop je nov,a u pitanju je ProBook 450 sa i5 3230m procesorom ?
Stavio sam core temp da pratim ... ili da to ugasim i ne pratim ? :)
Što kaže AIDA (Everest)?
Jel se jako čuje vent i da li puše vruć zrak?
Ventilator se malo cuje i puse hladan zrak :)
A sta treba da gledam u Everest ?
Pozdrav.
Zahtjevi su da se što manje grije i da baterija traje što duže - tu se postavlja kao odgovor ASUS X550CC XX151
Ako mislite da ima neki bolji za manje novca ili je ovaj TO!, samo mi odgovorite.
Unaprijed hvala svima.
Itko?
Hitno je.
Ventilator se malo cuje i puse hladan zrak :)
A sta treba da gledam u Everest ?
Pa Temperature.
Pokreni, pa Computer-Sensor. :)
Samo mi izbaci temperaturu HDD koja je 35 stepeni :)
EDIT: sad sam Aidu instalirao , isto mi prikazuje kao core temp, trenutno oko 46-47 ... nekad skoci na 49-50 ...
Hm ne očitava senzore uopće.
Probaj još neki program za praćenje temperatura ali generalno ako se vent ne čuje nešto jako i nije vruć zrak imam dojam da taj core temp ne pokazuje dobro.
Problem je kod takvih programa da svi ne pokazuju svima dobro. :)
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Da li ti je neki proces aktivan u pozadini vidi u task manageru pa ti diže temperature ili samo Chrome radi?
Ako ne. Morat ćeš googlati temp za taj Ivy bridge ili ako se javi netko tko ga baš ima, meni izgleda previsoko za sami surf.
Editovao sam post... isto Aida prikazuje ....
Ovo namjerno praćenje nekoga i namjerno stavljanje TD bez ikakve veze bi trebalo zabraniti na forumu.
Ovo nema nikakvog smisla. Ništa počet ću i ja svima stavljati TD bez veze dok god se meni bez veze stavlja. Hvala na pažnji.
Pozdrav.
Unaprijed hvala svima.
Itko?
Hitno je.
Ja bi osobno gledao za takve stvari Lenovo ThinkPad E531 ili vecu rezoluciju a s time i ekran za pregledniji rad G510
Tražim laptop za oko 6000kn, uglavnom za školu i gaming (planetside 2, shogun 2 najviše). Rado 15.6 ili 17.3, po mogućnosti ne preloši ekran, trebam HDMI i VGA. Osim toga su mi najvažnije performanse, pa što bolje za tu cijenu. Windowsi mi nisu potrebni. Već par dana tražim i malo sam zbunjen pa bi svaka pomoć bila super =)
Pozdrav ljudi ,
novi sam član i ovo mi je prvi post ovdje.
Uzimam novi laptop i dvoumim se između ova dva modela:
http://www.notebookshop.com.hr/Default.aspx?pid=22422
http://www.notebookshop.com.hr/Default.aspx?pid=22942
Laptop mi treba za everyday use (kuća-poso, poso-kuća ) surfanje, office, gledanje filmova i tako to, nisam neki heavy user i ne igram igrice (za to imam ps3) ali mi treba da mi radi min. 5 god bez nekih većih problema.
Trenutno imam hp probook 4710s koristim ga 6 god i nisam imao nikakvih primjedbi na njega ali eto sad bih volio malo promjene. Iz ovog iskustva bih se odlučio za hp
ali svi mi govore da je i lenovo dobar pa sam u nedoumici. Ima li netko tko je imamo iskustva sa ovim modelima, kakve su ovo serije, da li su pouzdani?
Unaprijed se zahvaljujem na odgovorima i preporukama
Pozzzz
Nemoj uzimati pavilion verziju, nijednu.
Imam g6 i nisam baš prezadovoljan !
Ovi izgledaju dosta dobro, samo me još zanima bih li mogao dobiti nešto znatno bolje za oko 6500 kn? hvala!
Asus tu nema dvojbe.
Asus tu nema dvojbe.
to zbog procesora il?
Upoznat sam sa pavilion serijom dugi niz godina i ništa dobroga nije proizašlo iz te serije.
onda kupujem asus
Upoznat sam sa pavilion serijom dugi niz godina i ništa dobroga nije proizašlo iz te serije.
Kod njih je najbolji TouchPad.
:)
Pavilion ako i ima slabiji proc (Za multitreading baš i ne) ima jaču grafiku na njemu i manje se grije kao APU.
To vidim kako se grije moj A8-4500M, a vidimo gore kako i3 grije samo u surfu.
-Tako da oba imaju svojih prednosti... :)
znaci ti si za pavilion?? :D
hoću li moći igrati gta 4,5 (kada dođe),cod mw3,4,far cry 3,crysis 3........ na ovomu laptopu ---------http://www.arhiteh.hr/shop/index.php?main_page=product_info&cPath=1_103_109&products_id=10132 (znači služio bi za gaming)
znaci ti si za pavilion?? :D
A sad..
Imam jednog iz pavilion serije i nisam baš zadovoljan, a taj pavilion ima neke prednosti, a ima ih i asus.
Učini kako su ti kolege rekle.
Tako da..