Ultimativna tema za odabir prijenosnika izdvojena tema

poruka: 37.171
|
čitano: 13.565.781
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
Re: Ultimativna tema za odabir prijenosnika
Niiiina kaže...

Možete mi reć u kojoj trgovini je najpovoljnije plaćanje online s karticama?
Htjela sam uzet u Arhitehu n750jv ali izgleda da se onda plaća bez onog popusta od 7%, tako da mi baš i nije najpovoljnije...

Portio, Links, Ekupi jer je cijena za sve vrste plaćanja jednaka. U arhitehu je 7% popust samo za plaćanje kešovinom ili pouzećem dok je puna cijena za kartice.

11 godina
poison_bunny kaže...

Koji je najbolji model Lenova za max 3300 kn, za svakodnevnu upotrebu, surfanje, word itd.

Unaprijed hvala za pomoć!

Lenovo G510 ili jeftiniji G500

Poruka je uređivana zadnji put uto 17.12.2013 23:12 (roby27).
11 godina
neaktivan
roby27 kaže...
Niiiina kaže...

Možete mi reć u kojoj trgovini je najpovoljnije plaćanje online s karticama?
Htjela sam uzet u Arhitehu n750jv ali izgleda da se onda plaća bez onog popusta od 7%, tako da mi baš i nije najpovoljnije...

Portio, Links, Ekupi jer je cijena za sve vrste plaćanja jednaka. U arhitehu je 7% popust samo za plaćanje kešovinom ili pouzećem dok je puna cijena za kartice.

A ekupi i garancija/popravci ako bude potrebno? :/

11 godina
Poruka je uređivana zadnji put uto 17.12.2013 23:38 (roby27).
11 godina
neaktivan
roby27 kaže...

Teško bilo otići na ekupi pa naći link {#}

http://www.ekupi.hr/Servis-225884.aspx

Oprosti, više sam pitala da vidim da li ljudi imaju iskustva s tim, mogu oni svašta natipkat tu :)

11 godina

Osobno sam kupovao tv i hard disk preko ekupi i super sam zadovoljan s njima, dostava odmah drugi dan.

11 godina
neaktivan

hvala ti puno :)

10 godina
neaktivan
roby27 kaže...

Acer se nameće kao bolji izbor radi nvidia gpu-a za 3D obradu(cuda, physx), ima laganu nadogradnju ispod poklopca i dosta jači punokrvni quad cpu što je svakako poželjno za ozbiljniji profi rad. Dell ima dosta jači gpu za gaming, više rama u startu i dulje jamstvo. Nešto bolje a da je 17" i Full HD nema koliko sam potražio.

A jel ima nesto sto bi mi radije preporucio a da je 17'' ali nije full HD (pošto mi to nije pod obavezno, samo poželjno)?

Pitat cu sutra u trgovini kolko je produljenje jamstva kod Acera, iako sam primjetila da je ovisno o trgovini, negdje jamstvo na ovog Acera 2, negdje 1 godina. I isto tako, negdje piše da je proširiv do 32 GB, negdje do 16GB... I da li gubim jamstvo ukoliko ugrađujem RAM u laptop (to bi ugradila tek kasnije, kad se pokaze potrebnim)

Hvala tiii :)

11 godina

Pa svakako za tvoju namjenu bi se zadržao na i7QM cpu a i to što ciljaš biti mirna idućih 5god.

Imaš u Hgspotu bolji model sa jačom grafičkom a nešto je jeftiniji klik , ram je nadogradiv do 32GB (4 slota) kod 772G modela i ne gubi se jamstvo prilikom nadogradnje.

Evo taj model imaš u mikronisu i za jamstvo piše 2god. za fizičke osobe ali raspitaj se svakako prije kupnje ovisno o dučanu. 

Poruka je uređivana zadnji put sri 18.12.2013 0:59 (roby27).
12 godina
neaktivan
Krsoprso kaže...
duzda kaže...
Krsoprso kaže...
Pozdrav, Ima netko iskustva sa full hd 1920*1080 na 15.6" laptopom?

Šta te konkretno zanima? , meni je u početku malo smetalo jer mi je sve bilo premalo ali riješio sam problem i privikao se.

Tocno to me zanima jel sve maleno kolko treba sa se navikne, jel bolje ak se u windovsima povecaju slova te ikone i "dizajn" na 125 ili 150%...

A treba ti par dana, možeš ikone povećati, ali onda ti to sve nekako izgleda ne prirodno ja sam si stavio malo veci font pa je ok. (Najviše me je smetalo mali font odnosno teško čitnje bilo mi je sitno, ali sad kad sam navikao nemam problema.)

Let it be
Poruka je uređivana zadnji put sri 18.12.2013 5:41 (duzda).
10 godina
neaktivan
Ultimativna tema za odabir prijenosnika

Tražim jeftiniji laptop negdje do 3000kn, student sam i koristio bi ga isključivo za učenje, surfanje, gledanje filmova... nikako igrice za to imam pc. :)

Malo duža garancija ne bi bila loša. 

Ima tko dobru preporuku? 

0 1 hvala 0
16 godina

Inače kako danas stoje 17inčni laptopi?

Da li se po vama isplati uoće gledati nešto do cijene 3500 kuna ili da se bolje okrenem 15 inčnima?

magistar prava

0 1 hvala 0
10 godina
neaktivan

Pozdrav svima!!!

Pošto sam u potrazi za novim laptopom,došao sam se obratiti vama za koji savjet...Zanimaju me laptopi koji bi s lakoćom pokretali programe   poput Photoshopa,Lightrooma i slično, i naravno za neki solidan gaming....Našao sam ovaj model   http://www.instar-informatika.hr/notebook-toshiba-qosmio-x70-a-10n-i78gb1tbgtx770mw8p-best-buy/to-qos-x70-a-10n, no naišao sam na neke kritike o tom modelu u vezi hlađenja i konstantnog pregrijavanja...Zanimaju me iskustva iz prve ruke...I naravno neka preporuka za nešto bolje a jeftinije ili slično...

Hvala unaprijed...

0 1 hvala 0
15 godina

u istom dućanu si pogledaj asus G750JX.

Guns don't kill people... lasers do
11 godina
neaktivan

Pozdrav svima!

Naime imam jednu ponudu u emmezeti tj. na sve laptope 20% popusta pa me zanima dali bi mi mogli pomoći. Ponuda traje 3 dana pa bi vas molio da mi što hitnije odgovorite. Trenutno se dvoumim između Asus x75vb-ty023 i dell 3537. molim vas ako vam nije problem pogledajte ponudu pa mi javite možda nešto još bolje. Iako preferiram 17.3 inča ekran ali volio bi uglavnom da je dobar stroj do maksimalno 4000kn. Znači na sve koje vidite tamo dobijam još 20%. U biti može i 15.6 ekran. Uglavnom povremeno igranje i dobar i brz proc. Molim vas pomognite.

Hvala!

Poruka je uređivana zadnji put sri 18.12.2013 17:10 (maki0001).

0 1 hvala 0
10 godina
neaktivan
Pozdrav svima,
imam namjeru kupiti laptop do 5500kn. Zapeo mi je za oko sljedeci:
4 jezgre, tb diska, 8gb rama.. cini se ok.. ne znam kakva je baterija, touchpad je navodno los. neka iskustva molim?
lap bi mi sluzio radi muzike, mislim na programe koji, ajmo rec, znaju biti zahtjevni (radi razno raznih pluginova itd) i ne zelim nikakve smetnje, brejkanje, freezove, crashove il ne znam sto vec.. zelim da sve ide fluidno (kolko tolko) .. jos bi se koristio za filmove, photoshop itd
zanima me da li je to dobar odabir ili postoji nesto bolje u tom cjenovnom rangu?
zahvaljujem na odgovorima
Poruka je uređivana zadnji put čet 19.12.2013 9:01 (kesten_pire).

1 1 hvala 0
16 godina

Evo prijatelj  trazi laptop do 3 000 kn. Posto pratim temu predlozio sam mu ova 2 komada

http://www.links.hr/?naziv=prijenosno-racunalo-lenovo-g505-59-390276-quad-a4-5000-dvdrw-4gb-1000gb-radeon-hd-8330-15-6-led-lan-kamera-hdmi-dos-crno&option=artikl&id_artikl=014.620.057

http://www.notebookshop.com.hr/Default.aspx?pid=22848

a preporucio ovaj drugi.e sad da li je to to ili ima nesto bolje mozda? i da zanima me kolika je razlika izmedu ova dva, a da se ispalti dati 500 kn vise ? thx

laptop bi koristio za obradu muzike u programima - virtual dj i traktor pro 2
kolko vidim ovi bi laptopi trebali to gurat bez beda, jedino ga zanima isto dal ce biti mogucnosti da eventualno pokrene igrice - fifa 2014 i f1 - makar kaze to mu nije tolko bitno uopce,vise bi znaci sluzio za rad.

i ja zahvaljujem na pomoci. 

Moj PC  
0 1 hvala 0
15 godina

Kupio sam laptop u Linksa HP 4740s koji od prvog dana ima probleme te je već dva puta bio na servisu, prvi put matična a drugi put ne znaju što mu je jer mijenjali su matičnu i procesor što nije riješilo problem. E sad će mi vjerojatno dati drugi laptop pa koji preporučujete, ovaj sam platio 5000 kn. Dakle mora biti u linksa.

Frka85
Moj PC  
0 1 hvala 0
15 godina
neaktivan

Nemoj samo da bude HP :D

11 godina
neaktivan

Netko plizzzzzz??????

0 1 hvala 0
10 godina
neaktivan
unchosen one kaže...

A što kažete ne ovo http://www.instar-informatika.hr/notebook-acer-v3-772g-747a16112tmakk-nxm8sex015/0851232 ??

Ima još nešto vrijedno razmatranja???

12 godina
neaktivan

Pozdrav ljudi,

molim vas koji se bolje kuzite u procjene vrijednosti laptopa da slobodno date mišljenje. Zanima me koliko po vama vrijedi OVAJ laptop. Po meni je puno 750 kn jer bi morao kupiti i novu bateriju, cca 200 kn a i ima jednojezgreni procesor. Sluzio bi mi samo za internet, glazbu i filmove, za to je dobar. Po meni je cijena od 500 kn sasvim ok, što mislite? {#}

0 1 hvala 0
12 godina
neaktivan
tinos15 kaže...

Pozdrav ljudi,

molim vas koji se bolje kuzite u procjene vrijednosti laptopa da slobodno date mišljenje. Zanima me koliko po vama vrijedi OVAJ laptop. Po meni je puno 750 kn jer bi morao kupiti i novu bateriju, cca 200 kn a i ima jednojezgreni procesor. Sluzio bi mi samo za internet, glazbu i filmove, za to je dobar. Po meni je cijena od 500 kn sasvim ok, što mislite? {#}

Ja san prije 20ak dana proda toshibu l300d (samo je amd dual core bila, 2gb, 160hdd) za 1000kn i to bez baterije. Malo ti je premala cijena 500kn. Nerealno ocekujes da bi moga neki solidan dual core kupit za 500kn. Taj u oglasu ja nebi prodava ispod 800kn. Pa vise vridi u dijelove. 

Btw postoji tema za procjene za ovakve stvari.

15 godina
Shin000 kaže...
unchosen one kaže...

A što kažete ne ovo http://www.instar-informatika.hr/notebook-acer-v3-772g-747a16112tmakk-nxm8sex015/0851232 ??

Ima još nešto vrijedno razmatranja???

ako ne patiš previše za najvišim postavkama u igrama onda je laptop ok. inače (kao što sam već napisao u prijašnjim postovima) asus G750JX je sposoban pokrenuti gotovo sve igre na max postavkama (izuzetkom crysis 3 i bf4 na kojem treba malo smanjiti rezu ili neke sitne postavke) na full hd. ne pregrijava se (iznad 70C nisam vidio da je ikad išao), tih je i ima odličan ekran. jedino što me smeta je to šta ne stane u običnu torbu za 17.3 laptop zbog stražnjih ventova koji su izbočeni (pogledaj slike na netu).

10 godina
neaktivan

Hvala ti na info..

Ma nije mi bitno da baš sve bude na ultra postavkama, samo da to nekako fluidno sve radi...

Još jedno pitanjce ,kako kotiraju međusobno http://www.instar-informatika.hr/notebook-toshiba-qosmio-x70-a-10n-i78gb1tbgtx770mw8p-best-buy/to-qos-x70-a-10n i http://www.instar-informatika.hr/notebook-asus-g750jx-republic-of-gamers-g750jx-t4229-pc-igra-gratis/G750JX-T4229 s obzirom da su u cjenovno sličnom rangu? Koji je isplativiji za tu nemalu lovu?

0 1 hvala 0
15 godina

ja bih rekao da je asus definitivno isplativiji. ali ne zato jer ga imam (svako svog konja hvali :) ). da sad kupujem laptop opet bih njega uzeo. koliko vidim toshiba ima popunjena dva slota za rame s dva 4GB "keksa". znači ostanu ti još dva za nadogradnju,a ako poželiš maksimalno nadograditi rame morat ćeš maknuti ta dva keksa i staviti veće, dok asus ima 2x8GB. Nadalje, jako će se grijati kod zahtjevnijih zadataka (gaming). S asusom dobiješ brži SSHD malo manjeg kapaciteta od onog u toshibi, ali ima još jedno mjesto za hard tako da možeš kasnije dodati (mislim da i toshiba ima isto). i s Asusom dobiješ Assassins Creed 4 igru. a ako ti je previše para imaš jeftiniju verziju G750JX s 8GB rama i TB HDD za 9.650 kn. Evo, ako netko misli drugačije neka se javi, ali ja mislim da je Asus, za te novce, najisplativija kupnja.

10 godina
neaktivan

Hvala ti još jednom...dobro da ima utor za hard pa kasnije lako stavim još ssd...A malo ću još razmisliti i zbrojit sve i oduzeti pa onda konačna odluka pada... I još asus ima 8 GB SSD...zaboravih

Poruka je uređivana zadnji put čet 19.12.2013 14:44 (Shin000).

0 1 hvala 0
12 godina
neaktivan

http://kuwait.souq.com/kw-en/acer-aspire-e1-531-15-6-inch-intel-celeron-1005m-1-9ghz-2gb-ram-320gb-hdd-laptop-glossy-black-5438206/i/

može li mi netko reći isplati li se kupiti ovaj laprop za 2 650 kuna ako može brz odgovor 

hvala

What's the difference between a whore and a ps3/360? Nothing, they both suck and leave your wallet empty!

0 1 hvala 0
11 godina
neaktivan

Netko......................................................................

Molim Vas!!!!!!

0 1 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice