Toshiba A500-1GH ili Qosmio FH 10H?

poruka: 5
|
čitano: 2.372
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Toshiba A500-1GH ili Qosmio F60 10H?

Molim savjet nekoga tko se dobra razumije u materiju.

Može i usporedba sa ASUS M60J-JX068V.

Hvala.

Poruka je uređivana zadnji put čet 25.2.2010 19:33 (d_g78).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Toshiba A500-1GH ili Qosmio F60 10H?

Evo ti stvar koja 'odere' sve te skupa. Namigiva

Ili, reci koliko love daješ za laptop, koji su uvjeti i koja je namjena.

Ako ti je netko pomogao, stisni Hvala (ispod potpisa). ///// Od ponedjeljka do petka sam na: m.bug.hr
16 godina
neaktivan
Toshiba A500-1GH ili Qosmio FH 10H?

vidim da je taj Asus 11 000kn,pa evo ja bih ti preporucio ovo,veci ekran,bolja grafa.

Tuning is not a crime......Ako ne gori zeleno ne znaci da nisam tu...
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: Toshiba A500-1GH ili Qosmio FH 10H?
Gman kaže...

vidim da je taj Asus 11 000kn,pa evo ja bih ti preporucio ovo,veci ekran,bolja grafa.

ASUS M60J je dosta jeftiniji od 11.000 Kn. Samo sam pročitao da, s obzirom na sve ostalo, ima ''nedovoljno dobar'' display za tu konfiguraciju.

Dizajn i sve ostalo su mi jako dobri.

ACER koji si predložio ima preveliki display (tražim nešto oko 16"), a pored toga i ne sviđaju mi se njihovi modeli.

I Toshiba A500 mi izgleda kao neka igračka (tipkovnica se uvija, sva se sjaji kao da je od neke jeftine plastike,.........), ali za njih kažu da su među najboljima.

Ovo gore mogu nabaviti nešto jeftinije nego je na tržištu, a razmišljao sam čak i o HP Pavillionu, ali njega bih platio po punoj cijeni.

Nisam više pametan.

16 godina
neaktivan
RE: Toshiba A500-1GH ili Qosmio F60 10H?
d_g78 kaže...
Gman kaže...

ASUS M60J je dosta jeftiniji od 11.000 Kn. Samo sam pročitao da, s obzirom na sve ostalo, ima ''nedovoljno dobar'' display za tu konfiguraciju.

Dizajn i sve ostalo su mi jako dobri.

ACER koji si predložio ima preveliki display (tražim nešto oko 16"), a pored toga i ne sviđaju mi se njihovi modeli.

I Toshiba A500 mi izgleda kao neka igračka (tipkovnica se uvija, sva se sjaji kao da je od neke jeftine plastike,.........), ali za njih kažu da su među najboljima.

Ovo gore mogu nabaviti nešto jeftinije nego je na tržištu, a razmišljao sam čak i o HP Pavillionu, ali njega bih platio po punoj cijeni.

Nisam više pametan.

Pa jesi pogledao ovaj ispod (u temi je zapravo iznad)? Ima 15.6'', prejak za te novce, evo ti i review.

Neznam zašto ti se ne sviđaju Aceri, ja imam jednog, prijatelj isto, i meni su super, imaju najbolji omjer cijene i komponenata.

Šef kaže...

Evo ti stvar koja 'odere' sve te skupa. Namigiva

Evo alternative, čak mislim da je ovaj bio u Bugu. I review, ali ima manju ocjenu nego ovaj Acer iznad.

Ako ti je netko pomogao, stisni Hvala (ispod potpisa). ///// Od ponedjeljka do petka sam na: m.bug.hr
Poruka je uređivana zadnji put pet 5.3.2010 17:01 (Šef).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice