Toahiba satelite A655

poruka: 4
|
čitano: 1.517
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Toahiba satelite A655

http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16834214357

postovanje drustvp,posto sam se jako zagrijao za ovaj laptop,zanima me dai je netko upoznat vec s ovakvim strojemi i ma li kakvih saznanja,

dali ga se isplati uzeti,ako netko zna nesto vise da napise o njegovu radu

bio bi jako zahvalan

PS kakva je baterija

Poruka je uređivana zadnji put sri 11.5.2011 22:07 (gorki8701).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Toahiba satelite A655

Ja ti mogu reći o svojem iskustvu s Toshibom. Imam A500 model, prethodnika ovog tvojeg. Ima i3 procesor, 320 GB hard, 4 GB rama, jedino što je grafička nešto jača - 330 M i leti, ne znam što misliš radit s njim, ali ova konfiguracija mi se čini odlična, pogotovo za tih 690 dolara - 3.5 k kuna. Jedino što mi se ne sviđa na mom laptopu je glossy plastika i trackpad koji je jako skučen. Plastika se stvarno nenormalno packa i prlja, ali koliko vidim, A655 ima taj neki reljefni dizajn, a eksterni miš uvijek možeš kupiti. Tipkovnica i zvučnici su super. Ekran je ok, kutovi gledanja nisu bogznašto, ali boje su žive i prikaz je dobar. Jedino što mi kod ekrana smeta je što ima dosta prostora između plastičnog okvira (bezel - nekad je englesko rješenje jednostavno elegantnije) i plastike koja štiti panel, ne znam kakva je situacija s A655. Što se tiče baterije, moja ima 6 ćelija i 4000 mAh i traje 2 sata (nisam primjetio da onaj Toshibin eco mode nešto produljuje trajanje). Pitaj ako te zanima još nešto.

14 godina
neaktivan

najvise me zanima dali je bucan,da mi ventilator ne vrti kao osinjak,jer je cetvero jezgereni,

15 godina
neaktivan

Moj je relativno tih. Naravno da se ventilator brže vrti ako igraš neku igru ili radiš nešto što opterećuje procesor. Najbolje da pogledaš par reviewa na youtubeu i tamo pitaš za taj konkretan model.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice