T: nekoga za reinstalaciju i instalaciju Win7

poruka: 19
|
čitano: 2.909
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan

Ako tema nije na dobrom mjestu-molim da se premjesti

Imam veliki problem, sve sam zeznula na laptopu, ne radi mi ni internet...

Ni system restore mu ne pomaze-tako da sumnjam na virus.

Ako ima neko da srusi windowse, formatira disk i ponovno sve instalira.

Ja sam u Zagorju-Veliko Trgovišće

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

A zašto se ti jednostavno ne bi sama okušala u tome?

Imaš jako jednostavnih tutora za instalaciju windowsa poput ovog mog tutora! Sve što ti treba je malo informiranja i logičkog razmišljanja. A uostalom ako sumnjaš na virus zašto ne poskeniraš računalo nekim antivirusom! Poput MBAM-a recimo..

The quieter you become, the more you are able to hear...
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina

Možda želi upoznati nekog hehe {#}

Lt.Lowenbrau prozvan cheaterom preko 9000 puta

11 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Evo ja bih rado da sam blizu..  ali nisam.. {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Ma ne radi se o tome da zelim upoznnati nekoga, zlocesti kolega {#}

Nego ako ima eko ko se kuzi, bilo bi mi lakse da to neko obavi profesionalno...

A to da ja sama reinstaliram i instaliram-to ostavljam za kraj, a nadam se da cu naci nekog mucenika{#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
moderator

dođi ti u ZG pa ćemo to riješit ovdje, daleko si {#}

TROLLBUSTER i službeni distributer pr0n fotografija................tko stisne TD ima malu k*tu :) ......////...... R.I.P. EnlightenedPhoenix
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Umetni DVD od windowsa u čitač, upali komp, prati instrukcije - bilo koja osoba sa osnovnim znanjem engleskog zna što treba raditi :S

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Ma ne vjerujem da ovdje nema Zagoraca, sta su bas svi u Zagrebu{#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Pa uglavnom da {#}

Ja sam ti prošli put stavio windowse, čak sam ti i dvd s njima ostavio, pa vidjela si da nije teško, možeš probati sama jednom{#}

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Pozz rooswelt, da sjecam se{#}

Nije mi toliko problem u instalaciji. nego u reinstalaciji.

Lap je bio super i isla sam na neku stranicu i tamo mi je pobrisalo windowse.

Ja sam ubacila cd i instalirala ih ponovno, i sve je ajmo reci ponovno sljakalo.

I nakon 2 dana spojim kabal od interneta i nece, nece se spojit, kao da kabal nije ni prikopcan, probali smo onda system restore na dan kad je sve radilo, e tada je bilo jos gore, uopce mi se nije htio upaliti laptop.

Nekako se upalio i sada radi al internet mi i dalje ne radi..

Nekako sumnjam da mi je mozda virus usao kad su  mi se windowsi pobrisali, i ja sam instalirala nove, al virus je mozda jos tu.

Tako da bi sada trebala maknuti te windowse, formatirati disk i staviti nove, ili imate bolji prijedlog??

Moj PC  
0 1 hvala 0
17 godina

rooswelt jel cemu kolegica? Ako je, ja sjedam u auto, za 3h sam u ZG :)

I am creationist. I believe man created god.

4 0 hvala 0
17 godina

AKo instaliraš nove winse, virusa sigurno nema....

Uglavnom, probaj instalirati nove drivere..

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: T: nekoga za reinstalaciju i instalaciju Win7

A kako da instaliram drivere kad ustekam kabal od interneta i nece se spojiti??

16 godina
neaktivan
huskybucka kaže...

Pozz rooswelt, da sjecam se{#}

Nije mi toliko problem u instalaciji. nego u reinstalaciji.

Lap je bio super i isla sam na neku stranicu i tamo mi je pobrisalo windowse.

Ja sam ubacila cd i instalirala ih ponovno, i sve je ajmo reci ponovno sljakalo.

I nakon 2 dana spojim kabal od interneta i nece, nece se spojit, kao da kabal nije ni prikopcan, probali smo onda system restore na dan kad je sve radilo, e tada je bilo jos gore, uopce mi se nije htio upaliti laptop.

Nekako se upalio i sada radi al internet mi i dalje ne radi..

Nekako sumnjam da mi je mozda virus usao kad su  mi se windowsi pobrisali, i ja sam instalirala nove, al virus je mozda jos tu.

Tako da bi sada trebala maknuti te windowse, formatirati disk i staviti nove, ili imate bolji prijedlog??

Prije svega trebalo na imat na umu da to prvo, ako kod sebe nema drivere pa je to bitno da skine sve drivere za vezanu laptop ( za sve verzije operativnog sustava- nikad se nezna koji će OS stavit pa je dobro imat sve drivere za vezanu OS. Nakon toga drivere pržit na CD/DVD medij. Drugo, onda se može počet instalirat windowse i nakon što završi, pogledaj u device manageru dali ima žuti upitnik, ako ima, na CD/DVD drivere ubacite u čitač i potražiš driver za koji mu fali npr network ili što već pa i to instaliraš i poslije ćeš vidjet da je sve na mjestu. Nije zgodno kad se naprije windows instalira a kasnije fale driver za network od koji nije moguć pristup interneta radi downloada drivera što utežava stvar. Može jedino ode kod susjeda pa ih zamolit da skine driver za lap. Najbolje imat napravljenu sve drivere na CD/DVD i poslije sve lako napraviš i to bez problema i naravno da nemora stalno na netu iznova skinut driver a sve imaš na CD/DVD-u.

15 godina

Odnesi to u neki servis i daj im 150 kn i nemaš više problema. Nije problem instalirati Windowse, već naći sve drajvere (nećete vjerovati koliko je to teško za neke modele) i posložiti sustav da radi kako treba. I ne zaboravi - formatiranjem particije (diska) na kojem su Windowsi gubiš sve podatke, pa ako želiš sačuvati nešto sa C particije to posebno napomeni... 

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Evo proradio mi internet na laptopu, tj. decko ga je slozio, na neku foru su se izbrisali svo ooni ip brojevi i sve to{#}

E sad, internet mi sljaka, i niko sretniji od mene, ali imam mali problemcic, pise da moram u roku tjedan dana aktivirati windowse, kako to sada??

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Pa očigledno nisu aktivirani, pa ih moraš aktivirati! Ako imaš original key samo klikni na aktiviranje i to je to.. ako nemaš onda.. ja imam {#} rješenje u džepu..

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Nemam key{#}

16 godina
neaktivan

Nadam se da ćeš se snaći s ovim što ćeš dobiti na PM

Moj PC  
1 0 hvala 1
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice