Evo upravo sam stavio win7 na hp 6820s ali mi ne prepoznaje grafu, drivere sam stavio od xp-a ali nema Aera jel može pomoć?????
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Evo upravo sam stavio win7 na hp 6820s ali mi ne prepoznaje grafu, drivere sam stavio od xp-a ali nema Aera jel može pomoć?????
pa ne mozes staviti drivere od xp vec win 7 ili pokusati s vista driverima
Koji win7 x86 ili x64 bit?Graficka je ati mobility radeon x1350?
Koji win7 x86 ili x64 bit?Graficka je ati mobility radeon x1350?
da ta grafa x86
da ta grafa x86
Koji su windowsi?32 ili 64?
vidicemo oce radit, sve je sad ok grafa je prepznata ali nemogu aero (s driverima za xp) i rez je full
da ta grafa x86
Koji su windowsi?32 ili 64?
oprosti nisam skuzio da si napisao
to je za 32-bitnu win vistu...
Ništa se ti ne brini, dajem ti informaciju iz prve ruke, obzirom da sam vlasnik istog modela prijenosnog računala sa instaliranom Sedmicom.
nije mi jasno kako ti nije sam povukao drivere jer meni jeste, evo upravo pisem sa 64bitnog 7 na 6820s, windows sam povuce driver sa windows updatea ili vec odakle.
eto imam navedeni lap i pokusavam sa win7 ali se pojavljuje greska plavog ekrana atikmdag.sis.isprobao sam kako ste naveli ali nista.da li je neka posebna procedura za instalirati i gdje se ukljuci compatibility mode,hvala
eto imam navedeni lap i pokusavam sa win7 ali se pojavljuje greska plavog ekrana atikmdag.sis.isprobao sam kako ste naveli ali nista.da li je neka posebna procedura za instalirati i gdje se ukljuci compatibility mode,hvala
podesio compatibility mode i oped isto,ako netko zna nesto neka pomogne......