ovako neki dan sam upalio komp i nesta mi se bokidao sa screenom, pokazuje neke boje. Najvjerovatnije se pokidala graficka kartica, ako je pokidan jel se moze RAM nadogradit na 2gb i memorija na 250??
Problem sa acer aspire 5100
- poruka: 16
- |
- čitano: 6.017
- |
- moderatori:
DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
daj malo bolje pojasni problem,jesi li puno čačkao po kompu ,možda ti samo nedostaju driveri
prije je radilo, samo jedan dan ga upalim i boje pokazuje. 100% je graficka otisla -.-
polako,jel se možeš koristiti s njim jel vidiš što radiš?
tu imaš integriranu grafičku,A to znači da ako je otišla grafička onda je i matična ploča
A mozda je i ekran sto u krajnjoj liniji ne mijenja nista jer neisplatna popravka i ekrana i ploce.
to znači da je matična uredu,probaj nove drivere ili to ili je display svoje odradio
Probaj malo zakrenut ekran na laptopu, uhvati za suprotne kutove i zakreći, ako se slika pojavi problem ti je u lcd-u
može s bilo kojeg laptopa samo je bitna veličina 15" 17" mogu i stariji modeli laptopa
a neznam ti reći,ja sam nabavljao za 200 kn ja, sam kolegam servisirao laptope,ram možeš nadograditi ali grafičku ne zato što je integrirana.
može s bilo kojeg laptopa samo je bitna veličina 15" 17" mogu i stariji modeli laptopa
A rezolucija? TO nije bitno?
najbolje (zapravo najeftinije) ti je da nađeš neki polovan display (vidi s nekim kome je laptop otišo a da mu ekran radi). A za nadogradnju ti piše u uputama do koliko je rama nadogradiv