e ovako.,problem je da mi se otkacio jedan mali dio unutar prikljucka na laptopu za internet zicu. tako da kad prikljucim zicu jednostavno nemoze ocitat da je prikljucena. znaci treba mi taj novi dio di se zica za net ukljucuje. ona mala crna 'kutijica'. imam Toshibin laptop i garanciju jos 4 godine na sve dijelove. samo je problem sto mislim da mi nece priznati garanciju jer sam to ja 'ostetio'. meni i nije problem otvoriti sam laptop.,ali cu izgubiti garanciju na ostale dijelove. takoder mi nije problem kupiti sam taj novi dio ili poslati laptop u Toshibin servis. e sad,dali znate kako se krece cijena tog dijela? onako priblizno barem da znam koliko trebam odvojiti. i sta da napravim?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Dakle oštetio si lan port!?
Mislim da taj dio nećeš moći popraviti bez servisa naravno, a koliko će te koštati nebih to znao reći. No mislim da sam negdje pročitao da toshiba daje garanciju na besplatan popravak čak ako je kupac kriv za neku nastalu štetu na kupljenom proizvodu. Naravno ako šteta nije učinjena s namjerom. To bi značilo da možeš dobiti besplatno servisiranje, no ovo što govorim nije sigurno.
Ali imaš alternativu tom lan portu a to je USB to LAN port converter koji košta cca 20€. Možda ti je isplativije nabaviti njega nego to sad nositi na servis ali samo dajem prijedlog, naravno provjeri koliko bi te došla popravka tog lan porta...
Da ovo sam iskopirao sa Eurotradeove stranice:
TOSHIBA JAMSTVO "BEZ OBZIRA NA SVE"!
Toshiba prijenosnici od sada dolaze sa jedinstvenim jamstvenim uvjetima....
Ako niste 100% zadovoljni nakon kupnje, u prvih 14 dana možete vratiti računalo i dobiti povrat novca.
Ako vaše računalo bude ukradeno ili slučajno oštećeno, također ste zaštićeni!
Za više informacija provjerite Toshiba web-stranice o uvjetima "No matter what guarantee" akcije.
Kako Bellatrix kaže možda poprave badava! (Mada mislim da to vrijedi za sad novo kupljene uređaje)
thnx na savjetima. sutra ujutro zovem Eurotrade, di sam laptop i kupio. To je to,reci cu da je slucajno osteceno sto je i istina. ma i znam tamo tog lika valjda nece biti nikakvih problema.ako cak i servis bude skuplji od 140 kn ma kupujem taj USB LAN. zahvaljujem se jos jednom na pomoci