Pozdrav svima! :) Iako sam vec preko godinu dana clan, ovo mi je prvi post :D No, sad kad nisam djevica vise, imal bi pitanje. Trebam savjet za neki manji laptop. Konkretno nesto u vidu dijagonale 12 ili 13 incha, a ne smije biti netbook jer jednog vec imam, kojeg btw, prodajem :) Laptop treba biti malen iz razloga sto cu ga dosta cesto nositi sa sobom, sto na seminare, vjezbe, pa tako i doma da preko vikenda imam na cemu raditi. Na njemu bi se pored standardnih stvari, radili seminari, projekti, dosta programiralo, itd. Za sada mi se dopao HP 4310s. Smatram da je 2.1Ghz, 250 GB (imam eksterni 2.5 disk), 2Gb RAM (nadograditi cu na 4Gb) i vise nego dovoljno za sve navedene radnje. U jednom trenutku sam razmisljao o Lenovo U350, ali kad sam malo bolje sve to prostudirao, nije to to (slab CPU, izostanak DVD przilice i nije nekie nedostatak). Ukoliko znate neko dobro racunalo da je istih, ili jos bolje, boljih specifikacija i iste dijagonale, molio bih vas da me uputite :) Proizvodjac neka bude Lenovo, HP, DELL, Toshiba, ACER ili MSI. Zahvaljujem unaprijed!
P.S. - Acerovi modeli? Kak s njima stoji?