Pomoc oko odabira :)

poruka: 8
|
čitano: 1.491
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan

http://www.comel.hr/katalog/prijenosnici/toshiba/172932/toshiba-satellite-c660-1xm

http://www.comel.hr/katalog/prijenosnici/acer/172774/acer-aspire-5552-n833g50mnkk 

osobno me zanima koji je od ova 2 bolji? :D
vasa preporuka..(nezanima me koliko su opcenito losi,samo me zanima koji je bolji izbor za kupit...)
hvala unaprijed :) 
btw ako netko ima kakav bolji prijedlog za slicnu cijenu slobodno neka iznese misljenje 

0 0 hvala 0
15 godina

Uzmi si ovaj ima veci hard i bolji procesor od ovog drugog a samo 1 gb manje rama. 

[www.tpbg.co.cc] Games Download [www.vertex-hosting.com] Website And Game Hosting
Moj PC  
0 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
Poruka je uređivana zadnji put pon 9.4.2012 13:13 (tahoe).
Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina
Re: Pomoc oko odabira :)
[www.tpbg.co.cc] Games Download [www.vertex-hosting.com] Website And Game Hosting
14 godina
neaktivan

Po cemu ???

Ovaj ima bolju grafičku karticu!!!

I kao brand dell je puno kvalitetniji!!!

15 godina
tahoe kaže...

Po cemu ???

A ovaj ima bolji procesor.. i sta cemo sad? jer sam siguran da njemu netreba laptop za igrice.... + dell je skuplji + mislim da njemu nije vazno dal je dell ili acer nego da ima bolje spesifikacije za koristenje..

14 godina
neaktivan

Dell je skuplji za 100kn,ali bas me briga na njemu je izbor ja sam samo dao prijedlog. :)

Moj PC  
0 0 hvala 1
13 godina
neaktivan
Encyanix kaže...
tahoe kaže...

Po cemu ???

A ovaj ima bolji procesor.. i sta cemo sad? jer sam siguran da njemu netreba laptop za igrice.... + dell je skuplji + mislim da njemu nije vazno dal je dell ili acer nego da ima bolje spesifikacije za koristenje..

da istina,nije mi potreban za igre niti mi je bila bitna marka, pa sam za te novce trazio laptop s sto boljim procesorom :)  

Poruka je uređivana zadnji put sri 11.4.2012 1:42 (HopeItWorks).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice