Pomoc za odabir. zaključana tema

poruka: 11
|
čitano: 1.569
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Pomoc za odabir.

dobar dan. novi sam u vezi laptopa tak da neznam jako iskusno sve za njih kao osobna stolna racunala. prodao sam stolno racunalo pa me sad zanima sta mogu uzet da mi bude dosta jako ja sam gledal neki sa i3 procom i 17,3 incni ekran... memorija min 4gb, hard disk mi nije tako bitan, i sa sto boljom grafickom.. mogu izdvojiti oko 3,800 max.. ali sto manje para to bolje za mene.. pa moze neki prijedlozi? hvala.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Re: Pomoc za odabir.
murkovicdaniel kaže...

dobar dan. novi sam u vezi laptopa tak da neznam jako iskusno sve za njih kao osobna stolna racunala. prodao sam stolno racunalo pa me sad zanima sta mogu uzet da mi bude dosta jako ja sam gledal neki sa i3 procom i 17,3 incni ekran... memorija min 4gb, hard disk mi nije tako bitan, i sa sto boljom grafickom.. mogu izdvojiti oko 3,800 max.. ali sto manje para to bolje za mene.. pa moze neki prijedlozi? hvala.

U koju svrhu ćeš koristiti računalo (surfanje+ofice; igranje; crtanje u CAD-u,....). Ovih 3.800 kn je s PDV-om ili bez?

Stručnjak za odmaganje...
15 godina
Pomoc za odabir.

Pošto mi u srednjoj treba laptop, prvenstveno za AutoCad, morat ću si nabaviti nešto. Doma imam ovu kantu, ali ne mogu ju nositi u grad.

Ja sam gledao ovako nešto:

Počeo sam od ničega, i još uvijek imam večinu od toga
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
mario.L_hr kaže...
murkovicdaniel kaže...

U koju svrhu ćeš koristiti računalo (surfanje+ofice; igranje; crtanje u CAD-u,....). Ovih 3.800 kn je s PDV-om ili bez?

pa ono da mogu bar cod4 pokrenut na nekim lockanim fpsima.. al to ce biti svakako jer mislim da i s nekim dual core mogu to pokrenut.... ovak doma za rad svakodnevni. tu i tamo koja igrica..... 

13 godina
neaktivan
Pomoc za odabir.

ako si mislio nesto ovako:

HP Pavilion G7 3,822 kn

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

3000kn mi je na raspolaganju.. a uzet cu bez pdv.a

15 godina
nul-3 kaže...

Pošto mi u srednjoj treba laptop, prvenstveno za AutoCad, morat ću si nabaviti nešto. Doma imam ovu kantu, ali ne mogu ju nositi u grad.

Ja sam gledao ovako nešto:

Elipso ti i nije baš neko mjesto gdje se gledaju prijenosna računala. Što se tiče AutoCAD-a, ovisno o verziji koju koristiš trebaš dosta RAM-a, mada budući si srednjoškolac 4GB će biti dosta. Ostatak konfiguracije prilagodi vlastitim mogućnostima (ja sam vrtio AutoCAD 2010 na Atom procesoru prve generacije i funkcioniralo je).

Za grubi pregled 17,3" laptopa pogledaj ovdje (uključeni su neki filteri prema onome kako bi ja gledao na cijelu priču).

13 godina
neaktivan

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

nije bas da mora biti 17incni al koliko sam gledo za te pare mogu dobit negdje iste komponente a ekran mi dode kao izbor.. tako da onda bolje da uzmem veci ... 

15 godina
murkovicdaniel kaže...

nije bas da mora biti 17incni al koliko sam gledo za te pare mogu dobit negdje iste komponente a ekran mi dode kao izbor.. tako da onda bolje da uzmem veci ... 

Pa onda samo malo proširi odabir.

16 godina
moderator
Pomoc za odabir.
TROLLBUSTER i službeni distributer pr0n fotografija // na glupe postove i pitanja odgovaram sa: ke???? // besplatno gledam u kristalnu kuglu i otkrivam koje su vaše komponente :)
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice