Pomoć pri izaberu laptopa!

poruka: 11
|
čitano: 2.082
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan

Dobio sam dvije ponude za razmjenu Xbox 360 slim 250gb za 2 laptopa, molim vas pomognite mi odluciti koji je bolji jer mi je vazno, bitno je da ima dual core procesor i da mogu pokrenuti OS X na njemu, gledao sam na YouTube i na oba dva se vrte OS X no zanima me koji je jači. 

Evo ta dva laptopa koja imam u ponudi:

-Acer Aspire One Pro 531h

- HP Compaq 6720s

Hvala!

Maky
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Pomoć pri izaberu laptopa!
CroMaky96 kaže...

Dobio sam dvije ponude za razmjenu Xbox 360 slim 250gb za 2 laptopa, molim vas pomognite mi odluciti koji je bolji jer mi je vazno, bitno je da ima dual core procesor i da mogu pokrenuti OS X na njemu, gledao sam na YouTube i na oba dva se vrte OS X no zanima me koji je jači.

- HP Compaq 6720s

Hvala!

Boldani je itekako jači, i to zbog boljeg proca, više RAM-a te malo većeg diska.

Etiam tu, Brute, mi fili!
14 godina
neaktivan

Uzmi HP Compaq 6720s

ivek
Poruka je uređivana zadnji put sri 13.7.2011 17:17 (IVOX).
15 godina
neaktivan
CroMaky96 kaže...

- HP Compaq 6720s

Hvala!

HP naravno. {#}

15 godina
neaktivan

Sada sam dobio i ponudu za  Acer Aspire 5310, star 1. god ko nov, jel to dobro sta? Jer on je najviše očuvan od svih ponuda.. Onaj HP je satr oko 2 godine i ogreban jer nema torbice..

Maky
Poruka je uređivana zadnji put pet 15.7.2011 23:13 (CroMaky96).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
CroMaky96 kaže...

Sada sam dobio i ponudu za  Acer Aspire 5310, star 1. god ko nov, jel to dobro sta? Jer on je najviše očuvan od svih ponuda.. Onaj HP je satr oko 2 godine i ogreban jer nema torbice..

A i dalje je cini mi se taj HP bolji izbor, ima jaci procesor core duo, a acer single core celeron. 

15 godina
neaktivan
mario1990 kaže...
CroMaky96 kaže...

A i dalje je cini mi se taj HP bolji izbor, ima jaci procesor core duo, a acer single core celeron. 

Čovjek kaže da se počne grijati kada gori duže pa sam ga pitao može li se šat desiti..

"ma ništa se ne dogodi, samo bude vruć i malo bučniji .. ja ga inače znam ostavljati preko 10h ako nešto skidam, tak da mu to nije problem ... ako samo nešto i zujiš, baterija traje do 2h, ali ako bi gledao film ili nešto, 1h20' .. meni nikad nije trebala tako dugo :) "

Laptop je star 3 godine, Intel Core 2 Duo 1.4 GHz, HDD 160gb, 256mb intergrirana grafička.. 

Stvarno neznam od ta 2 laptopa koji da uzmem jer bi na njega stavio os x

Maky
15 godina
neaktivan

Istu na youtube-u jedan od korisnika kaže:

heats a lot! i've had it for a year now, and for quite some months the fan makes noise once i start up my comp!

otherwise it's working great

Maky
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

stvarno sam na 100 muka, a onaj hp nema web cameru ugrađeno, što bi mi dobro došlo za skype kada pričam s bratičima iz Colorada.. a ipak ima jači procesor 

Maky
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
CroMaky96 kaže...

stvarno sam na 100 muka, a onaj hp nema web cameru ugrađeno, što bi mi dobro došlo za skype kada pričam s bratičima iz Colorada.. a ipak ima jači procesor 

A moras sam odluciti sta ti treba.
ako ga neces koristiti za neke zahtjevne stvari onda mozes i acera. 

15 godina
neaktivan

Trebao bi mi za školu (Frontpage, Dreamweaver, možda Photoshop,Skype, Microsoft Office..) Ponekad zaigrati Minecraft, možda World of Warcraft..

Maky
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice