Odabir Gaming Laptopa: HP,Asus ili Lenovo?

poruka: 5
|
čitano: 3.686
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
neaktivan

Želim kupiti gaming laptop za igranje u pokretu (na terasi,kupaoni,sobi,kuhinji) i ovi su mi modeli zapali za oko pa me zanimaju vaša mišljenja o tome:

Notebook Lenovo IdeaPad Legion Y520, 80WK010FSC

Notebook HP Omen Gaming 15-ce026nm, 2YM70EA

Notebook Asus Gaming Strix FX503VD-E4023

Od igrica što se igra i planiram igrati su:

LOL,CS:GO,COD,Overwatch i PUBG

Pa molim vaša mišljenja a još bolje ako imate iskustva sa nekim od navedenih modela.

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

Hmmm a u obzir bi uzeo i gamerski look.. Ne za furanje po gradu nego zbog sebe samog.  Oba modela od ovih imaju gtx 1050 ti što je svakako + u odnose na ove moje modele ali za ove igre mi i nije tako velika razlika...

Moj PC  
0 0 hvala 0
8 godina
protjeran
Re: Odabir Gaming Laptopa: HP,Asus ili Lenovo?

Cuj, bez SSD-a laptop u 2018 (glupo je govoriti u 2017) nebi ni pogledao.

Moj ima 256GB SSD + 2TB HDD, pa gledam kako bi zamijenio 2TB HDD sa 2TB SSD-om,

a HDD stavio u ladicu.

Sve u svemu, GTX 1050 Ti daje bolje performanse u odnosu na GTX 1050.

Mozda je u nekim naslovima razlika mala, ali za 2-3 godine ce doci noviji naslovi,

gdje ces ipak imati prednost sa Ti grafikom.

11 godina
neaktivan

Ma sad sam skužio ovo za SSD.. U svakom slučaju naravno da neplaniram uzeti laptop bez SSD-a imam doma 3 SSD-a i razlika je ogromna to uopće nije upitno raspravljati.. Ove modele sam uzeo samo kao referencu a ima razlike u slovima i cijeni od par stotina kuna...

Što se tiče igara za 2-3 godine neplaniram da mi drži toliko jer se igram preko konzola na 4k a i planiram si do kraja iduće godine složiti gaming room za cca 5000 eurića pa ćemo onda o high performansama razmišljati a sad mi treba nešto dobro i prijenosno za povremeno igranje, a to je cca 2 - 3x tjedno po 2 sata nema se vremena više... (žena,djete,posao- nije šala  )

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice