Nemoj te kupiti lenovo laptope zaključana tema

poruka: 68
|
čitano: 40.280
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Nemoj te kupiti lenovo laptope
Prvo,Crysis ne moze na GT 635 raditi na very high,na 1366x780.

Nikako,posto se neke high end karte uparene sa recimo i5 3570 muce sa izvođenjem.
Mislim ide 50-60 frejma ma maks. no kuzis sto zelim reci?
Ljudi trebaju shvatit da recimo laptop od 5000 kn ne moze biti ekvivalent desktop komponenti koja sama kosta toliko,recimo GTX 680 Phantom na izlasku.

Imam i ja par frendova koji misle da gtx 660 u prijenosniku
funkcionira isto kao ona klasicna,eh da bi bilo......

Druga stvar,jesi li ti ijunac?

Bez uvrede!

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Jel ovak dotični koji ima probleme s laptopom instalirao drivere i podesio ih. U NVIDIA control panelu se može podesiti kada će raditi integrirana intelova grafička a kada njihova. Kladio bi se da je to zeznuo. A ovo koja je kartica hahahahahahahahaha

635m i 630m su gotovo iste i preko serijskog broja koji je ispod baterije može na lenovo webu saznati što treba biti urađeno a u CPU-Z može vidjeti kaj ima unutra. Koji lik

BTW imam thinkpadove i nebi ih mjenjao za niti jedan drugi laptop :D

0 0 hvala 0
12 godina
protjeran
Re: Nemoj te kupiti lenovo laptope

Govorim o novoj verziji crysis-a 2 (s high,very high,extreame i ultra) tako da bi trebalo radit bez stekanja

13 godina
neaktivan

Ova tema moze ici u beskraj... stvarno po meni ako takva neka serija laptopa nema gresku, a ti naletis na nesto sto ne valja je to kako bismo mi zvali "Peh" ...znam od mame bratic je nakon 2-3 mjeseca dosao do mene i rekao da mu pogledam laptop jer je sam isao kupovat a nije znao nista na pocetku i kupio je dell inspirion ( model ne znam tocno ) ... ugl nakon 2-3 sata igranja shvatio sam da je web camera mrtva i trebao je laptop ici na servis mjesec dana zbog cega je on poludio jer je ceko za optimu mjesec dana da mu prikopcaju jer nije bilo u kvartu.. sta se desilo laptop doso nakon mjesec dana i opet nakon nekog vremena vidio sam da mu je hdd riknuo i opet na servis mjesec dana... nedugo nakon sto mu je istekla garancija baterija mu crkla sto je jako cudno jer sam mu govorio kad je napuni da je iskopca da ne bude u laptopu i da kad je koristi da je do kraja isprazni i napuni, a ne stalno nadopunjuje ( valjda se slazete samnom ) ... evo sada upravo je pokraj mene jedan dell inspirion na kojem su se pojavili bad sectori i hvala bogu ima garanciju ... imam od profesora iz elektrotehnike sredivao sam mu laptop hp i stvarno je okej sto se tice zagrijavanja... frend mi ima lenovo g550 a frendica slican misecini da je g570 nisam siguran i nemojte me drzat za rijec ali laptop je platila predproslo ljeto 2100 kuna u rijeci i to dva komada jer je odmah starija sestra sebi kupila jedan i iznenadili su me kao lenovo=ibm marka .. laptop se uopce nije cuo,instaliravao sam nero,office,chrome i jos nesto od jednom nisam siguran sta tocno ali znam da nisu bili programi koji se ne daju instalirat ako imas vec neku pokrenutu instalaciju i laptop je doslovno bio hladan a bilo je ljeto sto nisam vjerovao ... sve u svemu hocu rec da nisam uopce iskusan , ucim se i zelim rec da ako tebi ne radi ne mora znacit da svima ne radi , to je isto ( bar za mene) ko da kazes da su sve zene kurve jer je tebe jedna prevarila..po meni veca si ti budala koji si naiso na njju i uzeo je ! {#}

Nadam se da sam pomogao, ako jesam prst gore
Moj PC  
1 1 hvala 0
16 godina
NECEMO!!
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: Nemoj te kupiti lenovo laptope
Gamer na laptopu kaže...

ovkao ovaj covjek previse ocekuje po meni crysis 2 na gt 635m grafici trebao bi raditi na very high 1366x768

a za lenovo y580 se slazem rađe uzmite neki asus ili hp acer... lenovo y580 ima puno problema(ja sam ga imao pa sam ga dao bratu a sebi kupio novi)

iJankec jesi to ti?

Nekako kao da sam počeo temu ponovno čitati

Đuro#2155,
12 godina
protjeran

Ja sam mu rođak

0 0 hvala 1
17 godina
moderator

Trolanje...

{#}

{#}

...
Poruka je uređivana zadnji put pet 10.5.2013 19:30 (Miro).
Moj PC  
5 0 hvala 6
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice