Mrtvi pikseli na novom laptopu,sto napraviti?

poruka: 5
|
čitano: 2.035
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Mrtvi pikseli na novom laptopu,sto napraviti?
Pozdrav ekipa,
Jucer mi je stigao novi Acer Aspire V17 Nitro iz HgSpota,sve je bilo super dok nisam primjetio jedan mrtvi ili zaglavljeni piksel na ekranu,pokusavao sam neke metode oporavka tapkanjem ili laganim pritiskanjem medjutim nije pomoglo.Iz hgspota su mi rekli da ce mi poslat prikup po laptop te da ce poslat novi,medjutim taj novi je zapravo izlozbeni primjerak koji je jedini ostao.Mene zanima mogu li cekati jos mjesec dana jer bi tada osobno isao u Split u Hgspot pa da rijesim na licu mjesta jer mi se neda natezati sa dostavom,i koja su moja prava jer mi je momak iz Hgspota preko maila rekao da 1 mrtvi piksel ne ulazi u jamstvo.Znaci da sumiramo,mogu li se pojaviti za mjesec dana u Hgspotu sa laptopom i sa prijavom da imam jedan mrtvi piksel,ili da rijesavam odmah i prihvatim taj izlozbeni primjerak?

0 0 hvala 0
17 godina
Re: Mrtvi pikseli na novom laptopu,sto napraviti?
eragon kaže...
Pozdrav ekipa,
Jucer mi je stigao novi Acer Aspire V17 Nitro iz HgSpota,sve je bilo super dok nisam primjetio jedan mrtvi ili zaglavljeni piksel na ekranu,pokusavao sam neke metode oporavka tapkanjem ili laganim pritiskanjem medjutim nije pomoglo.Iz hgspota su mi rekli da ce mi poslat prikup po laptop te da ce poslat novi,medjutim taj novi je zapravo izlozbeni primjerak koji je jedini ostao.Mene zanima mogu li cekati jos mjesec dana jer bi tada osobno isao u Split u Hgspot pa da rijesim na licu mjesta jer mi se neda natezati sa dostavom,i koja su moja prava jer mi je momak iz Hgspota preko maila rekao da 1 mrtvi piksel ne ulazi u jamstvo.Znaci da sumiramo,mogu li se pojaviti za mjesec dana u Hgspotu sa laptopom i sa prijavom da imam jedan mrtvi piksel,ili da rijesavam odmah i prihvatim taj izlozbeni primjerak?

Ako si kupio preko interneta, vrati i zatraži povrat novca. Ne bih išao na varijantu izloženog, vidi ima li taj model negdje drugdje.

15 godina
eragon kaže...
Pozdrav ekipa,

Svaki proizvođač ti propisuje koliko najmanje mrtvih piksela ti treba da ti ide pod garanciju, uglavnom je to od 3 do 5.

16 godina

-vrati bez reklamacije.. kupi nešto što možeš provjeriti i biti zadovoljan.

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
16 godina
A taman sam bio odlucio da ga zadrzim sad zasad.No dobro jos cu razmisliti,samo se na crnoj pozadini vidi uz dosta truda,znaci jako tesko ga je primjetiti na crnoj pozadini,dok se na svim ostalima ne vidi uopce niti se vidi pri normalnom radu.Ne da mi se komplicirat jer sam ga vec dosta dugo cekao i trazio po dosta trgovina itd,draze mi je jedan mrtav piksel nego izlozbeni laptop.Ako mi jave da mogu cekati dok dobiju nove uredjaje pa onda ici na zamjenu pristat cu,a ako ne vjerojatno cu zasad ostat pri ovom.

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice