Mogučnosti?

poruka: 7
|
čitano: 1.793
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Mogučnosti?

http://www.notebookshop.com.hr/Default.aspx?pid=2073

Imam pitanje da li ovaj laptop može bez problema pokrenuti sve filmove u MKV formatu te da li se može ugodno raditi na officu 2007 i imati bar 2-3 prozora otvorena.

i da li je poželjno ugraditi još 1 gb rama.

ili ako netko ima predlog za ovo gore šta pitam koji je najbolji u rubrici omjer cjene i kvalitete 10,1' notebook, hvala

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Mogučnosti?

To je koliko ja znam netbook, dakle samo za net i tak to.

Mislim da je malo slab za MKV, a za 3k kn možeš dobit puno bolji "normalni" laptop (notebook) npr. ovaj Acer u Linksu

Varaždinsko kiselo zelje...najslađe kiselo :D (pogled na avatar) _ _ _ _ _ _ Ako sam ti pomogao, stisni HVALA ili te NUKE-am B-)
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Mogučnosti?

Ma neču ništa veliko baš mi ovako nešto malo treba za ženu tako da može nosit ga bez problema jer je dosta u pokretu sve šta radi je mail, office + gledanje filmova tako da u tom nekom profilu tražim.

15 godina
neaktivan
xerexy kaže...

Ma neču ništa veliko baš mi ovako nešto malo treba za ženu tako da može nosit ga bez problema jer je dosta u pokretu sve šta radi je mail, office + gledanje filmova tako da u tom nekom profilu tražim.

Ahaaaaa...šta ne kažeš odma {#}

Pa inače je dobar za office programe, ali sad nezz za MKV filmove pošto je malo preslab procesor na njemu (1 GHz, bez obzira na to što je dualac) ako baš oćeš 10 - 13" laptop onda uzmi nešta kao Lenovo ThinkPad ili  Acer Aspire One

Varaždinsko kiselo zelje...najslađe kiselo :D (pogled na avatar) _ _ _ _ _ _ Ako sam ti pomogao, stisni HVALA ili te NUKE-am B-)
14 godina
neaktivan

ovaj lenovo je odličan bar mi se čini znači mkv na njemu bi trebao gurat bez problema ?

15 godina
neaktivan
xerexy kaže...

ovaj lenovo je odličan bar mi se čini znači mkv na njemu bi trebao gurat bez problema ?

Nisam neki MKV stručnjak ali mislim da bi trebao radit, uostalom pitaj kod njih u trgovini (na mail ili telefon) jeli  može gurat MKV filmove. Ili ovdje na forumu raspitaj jeli mogu radi MKV-ovi na njemu (a trebalo bi {#})

15 godina
neaktivan

naravno da moze pustati mkw filmove bez problema jer graficka koja je u njemu

ce preuzeti teret prikazivanja mkw formata i to ti je to

p.s obavezno jos 1gb rama jer ce graficka pokupiti dosta ,a za normalan rad  ti treba malo vise

Poruka je uređivana zadnji put pon 2.5.2011 15:59 (Blue2).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice