Kupujem laptop do 4500 kn. Meni bi laptop trebao za rad, filmove i povremeno igranje. Trenutačno mi je prvi izbor Lenovo G570 (link). Čitao sam da nije najbolji baš za igre, ali meni niti ne trebaju max detalji itd. Ako netko od vas ima neka iskustva sa tim laptopom ili savjete za kupnju nekog drugog laptopa za podjednaku cijenu, molim da ih tu navede. Link je iz trgovine Eurotrade, a ja bih volio kupiti ili u Eurotradeu ili u Linksu. Hvala
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
G570 ima odličan proc, ali samo 2 gige rama, i 6370M nije za niti igranje novih igara na low.
Ja bi rađe išao na http://www.links.hr/artikl-015.020.001 (4400kn)
i3 2350M je isto stvarno dobar procesor, i imaš još 4 gige rama, i Nvidia 555M je puuuno bolja od 6370M, i s njom bi se moglo i novije igre ok zavrtiti. Ostale komponente su skoro identične.
Je za 400kn skuplji ali po meni se isplati, a razliku u procu nebi trebao osjetiti pri browsanju/filmovima/office radu. Pogotovo kada uzmeš u obzir duplo više memorije.
Kažem, najveći problem na G570 je stvarno grafička; čak i da ti sada ok posluži za godinu-dvije više ništa neće moći.