Laptop win7 PC winXP kako ih spojiti?

poruka: 7
|
čitano: 3.863
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan

molim vas pomoc! gledao sam spajanje di je oboje xp, ali se izgubim jer je laptop sedmica, molim vas sto brza pomoc, jer idem na put za 2 sata pa da mogu prebacit neke stvari, imam mrezni kabel samo sto neznam podesiti to

nothing is true, everything is permitted
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
Re: Laptop win7 PC winXP kako ih spojiti?
A rifle is like a human. The stock is the skeleton, the scope is the eyes, the action is the brain, and the barrel is the heart. But you, the man behind the rifle, you are the soul.
15 godina
neaktivan

hvala al to mi nista ne pomaze

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen

Ne budi smiješan. Radi 100%. Ako ideš po tim tutorialima, nemoguće da ne možeš shareat fajlove. Jedino objašnjenje je da se kompovi ne vide u mreži tj. da nisu u istoj workgrupi a i to ti je objašnjeno kako se rješava.

A rifle is like a human. The stock is the skeleton, the scope is the eyes, the action is the brain, and the barrel is the heart. But you, the man behind the rifle, you are the soul.
15 godina
neaktivan
Sum_of_all_fears kaže...

Ne budi smiješan. Radi 100%. Ako ideš po tim tutorialima, nemoguće da ne možeš shareat fajlove. Jedino objašnjenje je da se kompovi ne vide u mreži tj. da nisu u istoj workgrupi a i to ti je objašnjeno kako se rješava.

ok hvala, al nestignem sad sutra cu, nego mi molim te reci, kako da nastimam, da mi se ekran ugasi, a da neode na slo da kad geep, zato sto ocu se npr tusirat, a ocu da mi skida film, jer sam primjetia ostavim 1-2 minute bez diranja, on prekine skidanje

14 godina
neaktivan

Ja evo nabavio laptop sa 64bit Win7, i spojio ga preko WLAN-a ubacio u postojeću mrežu, ništa dodatno nisam podešavao i "normalno" sve radi.

"Normalno" pod navodnicima jer se na kompovima sa XP ne vidi laptop na mreži, ali sa laptopa normalno očitava kompletnu mrežu i share-ove.

Poruka je uređivana zadnji put uto 21.6.2011 15:57 (McVily77).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
McVily77 kaže...

Ja evo nabavio laptop sa 64bit Win7, i spojio ga preko WLAN-a ubacio u postojeću mrežu, ništa dodatno nisam podešavao i "normalno" sve radi.

"Normalno" pod navodnicima jer se na kompovima sa XP ne vidi laptop na mreži, ali sa laptopa normalno očitava kompletnu mrežu i share-ove.

ma uspio sam preko nekog programa na win7

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice