Laptop u M-Computersu

poruka: 32
|
čitano: 5.619
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
protjeran
Laptop u M-Computersu

Ovako , pošto imam kuma koji ima svoju tvrtku on bi uzeo preko firme laptop za mene , pa ako bi mi mogli preporučiti neki koji bi bez PDV-a došao max 4000 ,a da ima dobru grafu u rangu 5650,6650,5730 serije...

Hvala

Guns don`t kill people ... I kill people with guns .
Moj PC  
2 2 hvala 0
15 godina
protjeran
Re: Laptop u M-Computersu
Slash_92 kaže...

Ovako , pošto imam kuma koji ima svoju tvrtku on bi uzeo preko firme laptop za mene , pa ako bi mi mogli preporučiti neki koji bi bez PDV-a došao max 4000 ,a da ima dobru grafu u rangu 5650,6650,5730 serije...

Hvala

Zbog takvih država propada!!!! {#}

#include <cstdio> int main () { printf ("1F Y0U C4N R34D TH15 Y0U 5H0ULD G37 L41D\n"); return 0; }
15 godina
beno101 kaže...
Slash_92 kaže...

Hvala

A cujes pa nije on kriv, stanje je kakvo je i svatko pokusava izvuc maksimum za svoje pare.

Ako sam ti pomogao stisni PRIJAVI!!! Patim za ★★★★★///////////ako je abortus ubojstvo onda je drkanje genocid!
14 godina
protjeran
Laptop u M-Computersu

Tako je , kad svi kradu zašto nebi i ja mogao proč 23 posto jeftinije , kad već mogu ? 23 posto manje od 4000 je opet cca 700 kn manje za dat , za to kupim odojka kumu :D

Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Laptop u M-Computersu

Aham...

Šta je onda on? Snalažljiv?

Tih 920 kuna može puno učiniti, pogotovo djeci/učenicima..

Samo zamisli koliko je to udžbenika, litara mlijeka, kila kruha...

Pfuj, mrzim takve....

#include <cstdio> int main () { printf ("1F Y0U C4N R34D TH15 Y0U 5H0ULD G37 L41D\n"); return 0; }
Moj PC  
0 13 hvala 0
14 godina
protjeran
beno101 kaže...

Aham...

Pfuj, mrzim takve....

Aj ne glumi humanitarca...Ja sam učenik sada , i idem na faks , bar se nadam da ču upast i treba mi laptop neki malo bolji i šta sad radiš toliku frku ???!
Ne prati ovu temu i svi sretni a ja pogotovo jer si ti sad tu neki dobrica -.- 

15 godina
neaktivan
beno101 kaže...

Aham...

Pfuj, mrzim takve....

šta pričaš ti dijete drago hoće država tebi dat litru mlijeka, kilu kruha ne trabunjaj gluposti

Neću žvaku oću kusur
15 godina
neaktivan
beno101 kaže...
Slash_92 kaže...

Hvala

beno101 kaže...

Aham...

Pfuj, mrzim takve....

Ajde Jugoslaven , mir .

Glumis neki k{#} ovako , a dam se kladit da i ti u ovo vrijeme nebi odolio (nebi niko od nas) da izvuce sto vise za malo para .

Tako da , nema ti se smisla pretvarat kad se vidi da si isti , samo pokusavas prekrit na ovaj nacin , a ne kuzim kaj imas skrivat .

Dosta {#} , preporucite covjeku laptop .

Slobodno klikni Hvala . Besplatno je . Trollovi , get a f*ckin' life !!!
14 godina
protjeran
xXxBIMBOxXx kaže...
beno101 kaže...
Slash_92 kaže...

Hvala

beno101 kaže...

Aham...

Pfuj, mrzim takve....

Ajde Jugoslaven , mir .

Glumis neki k{#} ovako , a dam se kladit da i ti u ovo vrijeme nebi odolio (nebi niko od nas) da izvuce sto vise za malo para .

Tako da , nema ti se smisla pretvarat kad se vidi da si isti , samo pokusavas prekrit na ovaj nacin , a ne kuzim kaj imas skrivat .

Dosta {#} , preporucite covjeku laptop .

Tooo ! {#} je več ovo postao.. -.-

Ako ima tko ko se kuži u laptope ,naveo sam svoje..Znači grafa u rangu HD 5650,5730,6650,može i nVidia 435M , ekran obavezno 15 inča , 4 gige rama i cijena do max 3500 + - 250 kuna ( cijena bez pdv-a naravno )

17 godina
neaktivan
beno101 kaže...

Aham...

Pfuj, mrzim takve....

Ma daj... Kaj ti je to 920 kuna? Jedva dva kvadrata tunela HAC ofarba s time.

14 godina
protjeran
Laptop u M-Computersu

{#} je postao sad ovo... Molio bi bez OT-a , nego mi preporučite laptop {#}

Moj PC  
0 0 hvala 1
17 godina
neaktivan
Slash_92 kaže...

Pono, više-manje si sam zadao parametre onoga što želiš, sad ti ostaje izvuč par komada u tom rangu, pogledat reviewove na netu, postat između kojih se dvoumiš i nadat se da koja dobra duša na bugu čita ovaj topic i ima takav laptop.

14 godina
protjeran
Sax kaže...
Slash_92 kaže...

Pono, više-manje si sam zadao parametre onoga što želiš, sad ti ostaje izvuč par komada u tom rangu, pogledat reviewove na netu, postat između kojih se dvoumiš i nadat se da koja dobra duša na bugu čita ovaj topic i ima takav laptop.

Ok , sutra budem napisao idem sa neta sad pozz {#}

16 godina
neaktivan
beno101 kaže...

Aham...

Pfuj, mrzim takve....

Jedno pitanje za tebe, da si u njegovoj situaciji ti ne bi iskoristio priliku...ti bi rekao necu ja tako, ja hocu da dam pun iznos...hahahah, bi malo sutra..

Podrzavam autora teme, i ja bih na njegovom mjestu uradio isto, uostalom nije on kriv sto su takvi propisi pa da se pravnim licima vraca pdv...uostalom on moze dodati taj pdv i kupiti si bolji lap.

He who dares, wins
16 godina
protjeran
malina22 kaže...
beno101 kaže...

Aham...

Pfuj, mrzim takve....

Jedno pitanje za tebe, da si u njegovoj situaciji ti ne bi iskoristio priliku...ti bi rekao necu ja tako, ja hocu da dam pun iznos...hahahah, bi malo sutra..

Podrzavam autora teme, i ja bih na njegovom mjestu uradio isto, uostalom nije on kriv sto su takvi propisi pa da se pravnim licima vraca pdv...uostalom on moze dodati taj pdv i kupiti si bolji lap.

To se zove licemjerje, obicni moralfag.

Drzava je funkcionirala bez PDV-a, nista nije bolja postala uvodjenjem, znaci, svejedno je.

Ako je jedini zivot koji imam onaj na BUG-u, da li to znaci da ja nemam zivota?
15 godina
neaktivan
Laptop u M-Computersu

Dobro , pa j{#} vas vise PDV sve po redu , covjek hoce laptop za male pare , ako znate preporucite mu , nemojte toliki {#} nabijat , fasovat cemo svi od modova .

{#}

Slobodno klikni Hvala . Besplatno je . Trollovi , get a f*ckin' life !!!

4 0 hvala 0
14 godina
protjeran
Laptop u M-Computersu

DELL Inspiron N5010 15.6" LED Backlight TrueLife (1366x768) TFT, Core i5 Mobile 480M, DDR3 4GB, DVD±RW, ATI Mobility Radeon HD5650 1GB, Wi-Fi, BT, 320GB x 2 HDD, Web Cam, HDMI, 6 cells, Free DOS, Croatian Keyboard, Black, DI5010HMCZW32HD5GBC6B 3.640,89 kn ( bez pdv-a )

ACER ASPIRE 5552G-N954G50MNKK - 1GB - CRNI - AMD Phenom™ II Quad-Core Mobile CPU N950 (2.1GHz/2MB/1333MHz), Mobile AMD M880G Chipset, 2 x 2048MB DDR3 (max. 8GB DDR3) memorije, 500GB S-ATA HDD, 15.6" HD 16:9 WXGA TFT 1366x768 (Acer CineCrystal technology), 16.7 mil, 1024MB VRAM ATI Radeon™ HD 6650M, 3D sound system, mikrofon, Acer Crystal Eye webcam 1.3M, Bluetooth, LiION baterija (2,5h) - jamstvo na bateriju je 6 mjeseci, 3x USB 2.0, VGA port, HDMI, Acer Nplify™802.11b/g/n LAN, 10/100/1000 LAN, interni DVD+/-RW Dual Layer, 2-in-1 card reader, Težina = 2,6kg, Boot-up Linux; boja: CRNA, P/N: LX.RC40C.004  3.344,33 kn ( bez pdv-a )

Dell ima 2 jezgreni CPU , RAM je isti , grafika je ista samo je serija 5650 , dok ima 2 HDD-a ukupnog kapaciteta 640 GB i skupli je od Acera 300 kn

Acer ima 4 jezgreni CPU , RAM je isti , grafika je novija serija , 6650 , i ima 1 HDD kapaciteta 500 GB...

Pa sad recite koji bi bio bolji ....

Laptop bi koristio za faks , filmove , i naravno gaming kad se nađe vremena ;) 

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Laptop u M-Computersu

ne znam acer je vise ulozeno dobiveno a dell je kvaliteta.. 

EDIT: koja god od ta dva uzmes neces fulat, jedino acer me privlaci radi jace grafe 

Ako sam ti pomogao stisni PRIJAVI!!! Patim za ★★★★★///////////ako je abortus ubojstvo onda je drkanje genocid!
Poruka je uređivana zadnji put sub 23.4.2011 12:43 (0verlord).

1 0 hvala 1
14 godina
protjeran
Laptop u M-Computersu

Ma da i mene , a pogledat ču review , nekako me Acer privlači zbog te jače grafe a i ima quad CPU , i 300 kn je jeftiniji... Makar i Dell je stroj i pol , malo ču usporediti te CPU-e , grafe pa budem nekako odlučio .. {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Slash_92 kaže...

Dell ima 2 jezgreni CPU , RAM je isti , grafika je ista samo je serija 5650 , dok ima 2 HDD-a ukupnog kapaciteta 640 GB i skupli je od Acera 300 kn

Acer ima 4 jezgreni CPU , RAM je isti , grafika je novija serija , 6650 , i ima 1 HDD kapaciteta 500 GB...

dell ima 4 jezgreni cpu jer ima hyper threadind intel od pocetka i5 mobile serije procesora

znaci 2 jezgre windowsi vide kao 4,kad ih manje radi vise se dize takt,sukladno ogranicenju sa zagrijavanjem

vidi u moj pc ja imam slican acer i velim ti u drugoj temi sam postal,gledo sam i pipal lapove i taj dell izgleda bolje i uvija se manje od acera,mislim da ima i metalno kuciste-barem meni izgleda tako

odi u technomarket u skorpikovoj i na katu imas izlozene,pa ga probaj pod rukom

nemogu se usporedit po kvaliteti izrade,nije bas sve u komponentama,a ovdje je slucaj da su i sve komponente jace...win-win situation{#}

14 godina
protjeran
ED63 kaže...
Slash_92 kaže...

dell ima 4 jezgreni cpu jer ima hyper threadind intel od pocetka i5 mobile serije procesora

znaci 2 jezgre windowsi vide kao 4,kad ih manje radi vise se dize takt,sukladno ogranicenju sa zagrijavanjem

vidi u moj pc ja imam slican acer i velim ti u drugoj temi sam postal,gledo sam i pipal lapove i taj dell izgleda bolje i uvija se manje od acera,mislim da ima i metalno kuciste-barem meni izgleda tako

nemogu se usporedit po kvaliteti izrade,nije bas sve u komponentama,a ovdje je slucaj da su i sve komponente jace...win-win situation{#}

M-Computer mjenja cijene ko ja čarape  hebote -.-

Dell me dođe 4094 , a kako god okrenem moram dat pun iznos a tek onda dobijem povrat poreza kod kuma... Znači oko 5100 bi došao a toliko jednostavno nemam pa ču uzeti Acera

15 godina
odjavljen
ED63 kaže...
Slash_92 kaže...

i5 ima4 fizicke jezgre i ne podrzava HyperThreading.
iPhone user
14 godina
protjeran
piksic kaže...
ED63 kaže...
Slash_92 kaže...

i5 ima4 fizicke jezgre i ne podrzava HyperThreading.

http://ark.intel.com/Product.aspx?id=52952

Ove specifikacije tvrde suprotno..2 logičke jezgre i podršku za HT {#}

15 godina
odjavljen
Laptop u M-Computersu
Djelomicno sam u pravu, ali cini se da je tako samo kod verzija za stolna racunala.
iPhone user
Poruka je uređivana zadnji put ned 24.4.2011 17:05 (piksic).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Slash_92 kaže...

DELL Inspiron N5010 15.6" LED Backlight TrueLife (1366x768) TFT, Core i5 Mobile 480M, DDR3 4GB, DVD±RW, ATI Mobility Radeon HD5650 1GB, Wi-Fi, BT, 320GB x 2 HDD, Web Cam, HDMI, 6 cells, Free DOS, Croatian Keyboard, Black, DI5010HMCZW32HD5GBC6B  3.640,89 kn ( bez pdv-a )

ACER ASPIRE 5552G-N954G50MNKK - 1GB - CRNI - AMD Phenom™ II Quad-Core Mobile CPU N950 (2.1GHz/2MB/1333MHz), Mobile AMD M880G Chipset, 2 x 2048MB DDR3 (max. 8GB DDR3) memorije, 500GB S-ATA HDD, 15.6" HD 16:9 WXGA TFT 1366x768 (Acer CineCrystal technology), 16.7 mil, 1024MB VRAM ATI Radeon™ HD 6650M, 3D sound system, mikrofon, Acer Crystal Eye webcam 1.3M, Bluetooth, LiION baterija (2,5h) - jamstvo na bateriju je 6 mjeseci, 3x USB 2.0, VGA port, HDMI, Acer Nplify™802.11b/g/n LAN, 10/100/1000 LAN, interni DVD+/-RW Dual Layer, 2-in-1 card reader, Težina = 2,6kg, Boot-up Linux; boja: CRNA, P/N: LX.RC40C.004   3.344,33 kn ( bez pdv-a )

Dell Inspiron N5010, naravno. Znate li zasto? Zato sto ima stereo zvucnik, a Acer ima samo mono. Po meni je kvaliteta zvuka jako bitna.

Inače, Core i5 ima vecu raspodjelu priručne Cache memorije i veći broj threadova, pa unatoč manjem broju jezgri u odnosu na AMD-ov Phenom, pobjeđuje kada se radi o performansama pri igranju.

Dell je poznat kao proizvođač kojeg krasi kvaliteta ispred svega, a čuo sam da se Aceri vole kvariti dosta često. Međutim, ovaj Acer je, kada bi zažmirili na tu manu kod zvučnika, izvrstan omjer uloženo-dobiveno. Ne znam, na tebi je odluka. Ja bih ipak išao na Della. To je moje mišljenje.

16 godina
neaktivan
Laptop u M-Computersu

Nemereš mi zažmiriti na mono u 21. stoljeću, ajd probaj gledat film sa mono zvučnikom ili igrat igru, katastrofa, odi ti na della jbš acer

bug caruje, um klade valja

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Laptop u M-Computersu

Dell ima najlošiji servis u hrvatskoj pa bum te pitao kad ti se bude nešto pokvarilo, da li bi čekao cca 30 dana da ti nabave dio. Ako ti rikne punjač, 600 kn ti je minimalno novi, a za acera je 240 kn 65W, 310 za 90W.

Acer je možda niži kvalitetom ali Dell je u hrvatskoj smeće i to ljudi brkaju.

Dell je u Americi car, i tamo ga mijenjaju isti dan i riješavaju stvari promptno. Ali mi nismo u Americi!

I da, nisam napomenuo da niti jedan punjač univerzalni ne radi na Dell-u, nego isključivo njegovi originali. (napominjem samo 1 stavku, a to je punjač, jer je to danas potrošna roba, a o bateriji da ne pričam).

BTW, uvijek ćeš morati platiti punu cijenu sa PDV-om, samo će tvoj kum na kraju mjeseca pravdati PDV te će mu to priznati kao trošak, i morat će na kraju mjeseca toliko manje poreza platiti.

Ako pričaš o povratu PDV-a, onda moraš donijeti putovnicu ili osobnu od stranog državljanina da ti ispune obrazac za PDV. A onda ne možeš uzeti R1, jer mora glasiti račun na tu osobu koju uzimaš.

Ali preko web shopova nikad ne bi kupovao, radije bi išao na provjereno mjesto:

http://www.mikronis.hr/shop/item.asp?itemid=16215

Imaju barem ovlašteni servis za to, ako ti se ikada i pokvari...

I bez obzira koji brand kupuješ, uvijek razmisli o kupnji produljenog jamstva:

http://www.mikronis.hr/shop/item.asp?itemid=8679&catid=26

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Laptop u M-Computersu

Dobro Mac nek ide na bilo što osim na mono zvučnik, dali je to teško shvatiti? prvo jačina mu je 1w ako nit možeš gledat film nit igrat nit slušat mjuzu da se ne štekaš negdje van na liniju kao ja ali liniju nemam uvijek sa sobom ja nisam pazio uopće ne misleči da u 21. stoljeću to mogu staviti na lap, i zajebo se sad ispada da mi lap 2+1 system iz 2005. ima daleko bolji sound i da bar mogu počupat ovog mono van iz comapaqa te staviti ta tri zvučnika  sa starog lapa

na koda slušam tranzistor od pokojnog starog nekad davno isti k ali glavno da je ekran led, to si nikad neću oprostit majke mi kud sam ja gledao

bug caruje, um klade valja
Poruka je uređivana zadnji put ned 24.4.2011 18:14 (Oldy).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

HP 620,625 serija ima mono, Compaq određena serija ima mono...

ima dosta modela koji imaju mono, jbg, negdje moraš fušati.

u konačnici će mu jeftinije biti kupiti Acer i bolje će proći sa podrškom a sada....

neka on odluči šta mu je bolje, mi smo tu da mu govorimo prednosti i mane...

14 godina
protjeran
Laptop u M-Computersu

Odlučio sam kupiti Acera , sad pitanje je kad ču ič po njega ,moram još dogovorit sa kumom to za PDV i još provjerit to ali hvala ;)

Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice