Laptop do 5000Kn

poruka: 11
|
čitano: 1.898
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Laptop do 5000Kn

Triba mi za prijateljicu nekakav laptop do 5000kn.

Nije za gaming,vise za standardnu upotrebu.

Osobno neman skoro pa nikakvog iskustva sa laptopima i svin tin sitnin nijansama na koje triba pazit prilikom kupnje.

Dakle,lenovo,acer,svejedno...da ima ok bateriju,nekakav ok dual,vjerojatno rang RADEON-a 4650 i ako uz to stane ddr3,16-17'

Svaki savijet mi je dobrodosa,thnx

Sweettooth
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Laptop do 5000Kn

meni ovaj super izgleda

KIša je padala cijeli dan tri dana
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: Laptop do 5000Kn

Da,ima dosta dobar cache ali dobija san instrukcije da rješin nešto max. do 5K Osmijeh

Gleda san dosta modela na stranicama od Linksa.

Da mi je rekla da joj slozin stolno racunalo,to bi lako ali sa laptopima san na Vi

Sweettooth
16 godina
neaktivan
Laptop do 5000Kn

a nzn nie valjda problem 300kn vec kad kupuje...

ali i sa ovim se nece zalit ;)

KIša je padala cijeli dan tri dana
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Laptop do 5000Kn

Ako nije za gaming ja bi joj ovaj preporučio http://protis.hr/ProductDetails.aspx?q=31570&s=1-Notebook-Lenovo-ThinkPad-Edge-NVL6LCD-Red

Kvalitetan i lijepo izgleda, a to joj je sigurno bitnoOsmijeh 

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Žensko ko žensko Namigiva

Sweettooth
15 godina
neaktivan

Ovak, frendu treba laptop do 5k kn za faks, ali što jeftinije moguće, al da valja.

Koristit će Catiu, AutoCAD, i takve programe. Težina i ljepota nije važna.

Unaprijed hvala!

15 godina
neaktivan

Probaj upiknut štogod od Asus N serije, bazirani su na Nvidia grafici, što je bitno za autocad (ati je tu puno lošiji), gumirano je kućište pa se ne packa, i imaju 2 godine jamstva.

Ja imam godinu i pol stari model u istom kućištu, besprijekorno hladan, ali sad bih da mogu birati uzeo N61JV-JX074, po meni je to definitivno bestbuy

Notebook ASUS N61JV-JX074 16" (1366x768) TFT, Core i3 Mobile 350M, DDR3 SDRAM 4GB, DVD Super Multi, GeForce GT 325M 1GB,LAN,Bluetooth,Wi-Fi, 500GB x 1, Web-Camera,HDMI,6 cells,Free DOS, Black

15 godina
neaktivan

U redu, hvala! Kada kupi laptop frend, javim dojmove!

16 godina
neaktivan

pozdrav! evo da ne otvaram novu temu, pitat ću tu.

dakle i ja trazim laptop oko 5000 kn. nije mi za igranje, ali mi je bitno da mogu više stvari raditi paralelno, tj da se ne uspori pri radu nekoliko programa. također 17'' tražim...

pa eto, ako mozete preporučiti neki model ili samo savjetovati što da gledam pri kupnji, na što da obratim pozornost...

hvala

16 godina
neaktivan
Laptop do 5000Kn

Ko kupuje laptope sa NVIDIA karticom neka si svakako dokupi dodatnu garanciju barem na 3 godine,jer su nvidia kartice poznate kao slabo tolerantne na zagrijavanje i vjek trajanja im je manji od atijevih ili intelovih.

Može i dodatno hlađenje. Smijeh

AMD Phenom x3 710 @ x4 10 / MA770-UD3 / Corsair 4x2GB 800 / Gainward 275 gtx GS / 2x 500GB Samsung F3 RAID 0 / LC 650W v2.3 / Samsung T260HD
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice