Planirala sam kupiti Toshibu a300-1mt, 5000 kn. Da li za taj novac mogu kupiti nešto bolje? Razmišljala sam još i o Lenovo prijenosnom racunalu....
Da li kupiti Toshibu?
- poruka: 8
- |
- čitano: 1.943
- |
- moderatori:
DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
kupi toshibu, neces pogrisit
Planirala sam kupiti Toshibu a300-1mt, 5000 kn. Da li za taj novac mogu kupiti nešto bolje? Razmišljala sam još i o Lenovo prijenosnom racunalu....
take the money and buy
to šiba 80 ravno kući
uzmi laptop
Toshiba je odlicna, neces pogrijesiti kupnjom.
Pripazi na jednu stvar koja tebi kao zeni moze biti jako bitna - te Toshibe se prljaju kao lude i nikada nece biti cista.
Naime, povrsina cijelog laptopa (osim donje strane), cak i tipaka na tipkovnici je neka jako sjajna i na njoj ostaju otisci svega, a posebno prstiju.
Kupio sam zeni laptop iz iste serije i jedina stvar (iako nisam zena) koja me uzasno smeta je to sto je laptop non-stop "upackan" i mora ga se jako cesto brisat i "lickat".
Zamisli kako bi ti monitor izgledao da po ekranu stalno diras prstima - tako ce ti Toshiba izgledati po cijelom laptopu
toshibe su tako sexy... i žene sa toshibom! takva kominacija je ultra sexy i jednostavno kompatibilna. san svakog muškarca... da gledam plavušu sa acerom i plavušu sa toshibom, odabrao bih onu sa toshibom...
toshiba je kvalitetan laptop, dobiješ dvije godine garancije, a jedina mana/pozitiva je što uglavnom imaš unaprijed instaliranu vistu. sviđa mi se tipkovnica, laptop izgleda zaista elegantno poslovno.
a što se tiče tvoga modela, karakteristike mu ne izgledaju loše, a na ovom linku cijena je oko 4590 kn... nešto jeftinije...
bejbe, tak si sexy... toshiba, a za tebe curo ne znam
Ahahahaha, sjajan si, čoveče.