Pozz ljudi
Neznam jeli postoji ovakva tema a sigurno postoji, moze se zakljucit Trebam pomoc oko laptopa.
Pa evo kako je pocela ova prica. Ja imam nekakav glupav Emachines E725, koja je kompanija kupljena od Acera predpostavljam i imam ga 4 godine, obavlja mi sve jednostavne funkcije bez problema, no, ovo cudo nemoze niti cod2 igrat, a da mi se ne pregrije (sprzio sam nogu, jos mi zarasta) i da ima 60 fps-a, pa da se posli pet minuti dropa za 45 fps-a. UNPLAYABLE!!!!1
Pa se tata ovako sa menom dogovorio, ako smrsavim 4 kila, jer sam jako debel i jako mlad, imam 52 ipo kile (Moji u razredu su skoro duplo deblji od mene i to bez zajebancije) dobit cu novi laptop. I sad sammmmm u jakoooooo velikoj dvoumici. Malo sam cackao po nabavi.net i nasao sam par super modela u rangu od 3000-4100 kn (tolko je i ovaj sad laptop kosta :D) i neki cak mogu igrati bf3 po med-high stabilni 30 fps (no ja cu ionako igrat po mjesavini low-med-high i off) postavke se mogu svrstat u novu temu haha
I da ja ovo skratim dvoumim se izmedju dva modela:
Lenovo Z585 koji ima amd a8 quad core procesor koji je clockan 2.30 ghz ako se nevaran, provjerite :D, no ima i decentnu grafu amd radeon 7670M sa 2gb gddr3 memorije i 8gb rama, sto je po meni vec za babe i dide (govorim o vrsti memorije)
Ali tu je jos jedan model koji me je fascinirao:laptop HP ProBook 4340 . Laptop navodno ima 4 gb rama (meni dovoljno, 1gb za sistem i skype i 1-3 gb za zahtjevnije igrice) I3 3210 procesor koji je u rangu sa AMD a8 i malo stariji radeon 7570 sa 1gigom, no ovaj model ima gddr5 memoriju koja je bolja za bf3. No za ovaj laptop nema previse benchmarka, pa ako iko ima iskustva o ovome, podjelite to sa mnom, volio bi znati koji je model bolji zato jer oba modela imaju pluseve i minuseve.
Uzivajte!
1 | HP ProBook 4340 1gb gd5 |
---|---|
2 | Lenovo Z585 2GB gd3 |