Kako ugasiti integriranu graficku

poruka: 8
|
čitano: 2.322
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan

Upalim Dotu preko laptopa i imam 10 FPS-a na Full HD rezoluciji..

Imam graficku GTX 860m,

Ugasio sam vsync, postavio graficku gtx 860m umjesto integrirane, i opet ima 10 fpsa..

Netko pomoć?

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
Re: Kako ugasiti integriranu graficku

Preprecudno. Jesi provjerio nvidia control panel da radi bas za Dotu? Jesi bas mjerio fps, sa npr. -console? Pitam ovo zadnje jer mozda zapravo imas problema sa internetom, tj. velikim pingom, npr. ako igras preko Wifia.

11 godina
neaktivan

Fakat obrati pažnju na ping! Meni je na mom WIFI ubijao igre...katastrofalan lag..spojio sa žicom sve uredu...

Prije svega budi čovjek.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
The_Fichek kaže...

Preprecudno. Jesi provjerio nvidia control panel da radi bas za Dotu? Jesi bas mjerio fps, sa npr. -console? Pitam ovo zadnje jer mozda zapravo imas problema sa internetom, tj. velikim pingom, npr. ako igras preko Wifia.

ma sve sam namjestio, nema veze sa pingom posto probam prvo localni game kreirat, probao sam i far cry, isto stopa...

14 godina

Jesi instalira drajvere od integralke i od nvidie ?

Ako nisi instaliraj oba.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Zajeb kaže...

Jesi instalira drajvere od integralke i od nvidie ?

Ako nisi instaliraj oba.

Pobrisao sam oba drivera, i skinio najnovije, i evo sada radi.. :D

11 godina

Jesi ti zadovoljan, to ti nama reci. Premisljo si se izmedju svih best buyeva od 4500 do 6500kn pa sad kad si kupio najjaceg bi bilo lijepo da napises dojmove :)

15 godina
neaktivan
The_Fichek kaže...

Jesi ti zadovoljan, to ti nama reci. Premisljo si se izmedju svih best buyeva od 4500 do 6500kn pa sad kad si kupio najjaceg bi bilo lijepo da napises dojmove :)

Eh, da mogu napisao bi ti.

To je moj brat kupovao laptop, pa je rekao meni da mu nadem neki dobar. E sada ja taj laptop još nisam ni vidio, pošto sam na faksu, a uskoro dolazim kući, kada dođem javim vam kakav je :D

Za sada brat kaže da je zadovoljan, igra BF4 na ultra itd. I kaže da ima pre dobar zvuk, pošto se dobio još onaj mali bass ili šta već.

A što se mene tiče, uskoro si i ja kupujem jedan takav laptop 

Poruka je uređivana zadnji put pet 24.4.2015 14:29 (ToMisLaW).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice