Pozdrav,
kupio sam Asus N76VZ sa FreeDOSom. Kada sam prvi put stavio DVD s Windowsom, normalno ga je bootao, napravio sam dvije particije (i još je sustav sam napravio dvije male particije potrebne za windows, dakle ukupno 4) i instalirao sam Windows 7 na prvu particiju, ali zaboravio sam formatirati ovu drugu veliku particiju, pa mi sad uopće ne prikazuje da ju imam.
Pokušao sam staviti DVD s windowsima natrag i restartati laptop, ali mi pokrene odmah windows. Jedino sam uspio ući u BIOS sa f2 (postavljeno je u njemu da prvo boota DVD čitać), ali ne mogu nikako bootati DVD pa da formatiram tu drugu particiju prije istalacije windowsa i onda samo izađem iz instalacije.
I da napomenem, ne znam da li ima veze, ali kad sam prvi put išao instalirati windowse, bila je jedna mala particija od 8 GB i jedna od 700 GB. Ja sam obrisao ovu malu particiju jer nisam htio imati tako malu particiju, nego sam ju htio spojiti s ovom velikom i kasije podijeliti. Sad si mislim da je možda nešto važno bilo na njoj.
Također, uopće mi ne prepoznaje wireless. Na mobitelu wireless radi normalno, ali laptop ga ne može naći.