HP 6730s

poruka: 2
|
čitano: 3.270
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
HP 6730s

Evo, da se malo pohvalim :)

Danas sam uzeo novu igračkicu, HP 6730s. Inače je u planu bio Lenovo N500, ali kako je bio rasprodan i više nema šanse da ga se naruči, ipak sam uzeo ovog.

Za cijenu od 5000kn, ovaj laptop nudi jako dobre performanse.

Procesor C2D T5870, 3GB RAM memorije, 250GB HDD i Ati HD3430 grafička kartica.

Naravno, nije sve tako bajno i sjajno. Iako ima zaista dobre komponente, vidi se velika ušteda na kvaliteti samog laptopa.

Kućište krhko, touchpad i nije tako bajan, tipkovnica također.

Raspored USB utora, utora za VGA, napajanja, citaca kartica i ostalog je grozan.

Monitor je loš, ali u usporedbi s 6715b modelom je bolji. Zamjerka je i to što se neda "rastegnuti" do kraja, već za kojih 120 stupnjeva.

Nedostatak mu je i S-Video, pa je spajanje s TV-om gotovo nemoguća misija.

Od gumbova za upravljanje, tu je samo gumb za Wireless i ništa drugo, što mi nakon 6715b, jako nedostaje.

Baterija u pocetku traje i do 3 sata, uz ukljucen wireless i surfanje. Nakon nekog vremena, očekujem da će se vijek trajanja baterije spustiti na sat i pol.

Ovaj laptop i nije nešto previše glasan, osim užasnog DVD pogona.

Igrati se još nisam probao, ali mislim da bi starije igre trebao pokretat čisto solidno.

Ima i web cameru :).

To je to što se tiče hardverskog dijela.

Jedna od stvari koja me ako smeta kod HP-a je ta što ne daju CD s driverima, već ih je potrebno skidati s neta. Samo da napomenem, drivera za grafičku na službenoj HP-ovoj stranici uopće ni nema, kao niti na Atijevoj.

Trenutno imam gore Vistu i radi solidno. Procesor, RAM i HDD dobivaju skoro čistu peticu. Grafa trenutno jedinicu, budući da još nisam našao na prave drivere.

Zaključak: Pravi izbor za kućne korisnike, koji traže brz laptop za malu cijenu.

Molim komentare :))

Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
RE: HP 6730s

ja sam imo hp6715b pa sam ga prodao,malo mi je zao sta sam ga prodo al stvarno mi je bio visak.

taj je letio na visti i xp u a kako nece tvoj.

mislim da nisi pogrijesio.

q6600 H2O @3GHz, 6GB DDR2,ati radeon 3870x2
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice