HP 6730s vrijednost nakon mjeseci7

poruka: 8
|
čitano: 6.660
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
protjeran

imam hp 6730s pod garancijom star 7 mjeseci, T4200 intel pentium dual core 2.0 GHz, 250 HDD, 2 GB RAM, xp pro sp 3, i sve progarme na njemu instalirane s ključem dakle pro: avg licenca do 2018, malwarebytes, ashampoo 9... platio sam ga 4.000 kn prošlo ljeto bez OS-a u eurotradeu, i sad bih ga želio prodat, treba mi novac hitno, da li bih za njega mogao dobiti 3.000 kn? čuvam ga ko oko u glavi, izgleda kao kad je kupljen prvog dana bez ogrebotine, prašine i sl, win se updateaju. hvala.

takav je moj isti u dlaku. takav je moj isti u dlaku.
karma slijepom daje vid
Poruka je uređivana zadnji put ned 14.2.2010 12:00 (karakteran).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
RE: HP 6730s vrijednost nakon mjeseci7
karakteran kaže...

imam hp 6730s pod garancijom star 7 mjeseci, T4200 intel pentium dual core 2.0 GHz, 250 HDD, 2 GB RAM, xp pro sp 3, i sve progarme na njemu instalirane s ključem dakle pro: avg licenca do 2018, malwarebytes, ashampoo 9... platio sam ga 4.000 kn prošlo ljeto bez OS-a u eurotradeu, i sad bih ga želio prodat, treba mi novac hitno, da li bih za njega mogao dobiti 3.000 kn? čuvam ga ko oko u glavi, izgleda kao kad je kupljen prvog dana bez ogrebotine, prašine i sl, win se updateaju. hvala.

max ti je 2000 kn

slab, jako slab procesor, nema os, .... niti novi vise ne kostaju 4k kn...

nemoj se previse nadati

15 godina
protjeran
sasa kaže...
karakteran kaže...

max ti je 2000 kn

slab, jako slab procesor, nema os, .... niti novi vise ne kostaju 4k kn...

nemoj se previse nadati

ima os xp pro sp3

jel znas citat

jogurt nema kičmu
17 godina

@danfa

platio sam ga 4.000 kn prošlo ljeto bez OS-a u eurotradeu

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
karakteran kaže...

Je da sam dosao iz vana u elementu (alkoholnom), ali prvo kada prodajes nesto onda maknes famozni PDV oliti 23%...

Koliko mozes dobiti ? Toliko koliko ti je netko spreman ponuditi... Nesto vrijedi upravo onoliko koliko je netko spreman platiti za to.

15 godina
protjeran
sasa kaže...

@danfa

platio sam ga 4.000 kn prošlo ljeto bez OS-a u eurotradeu

sasa

xp pro sp 3

trenutno na laptopu

P.S kupio ga je bez os-a

jogurt nema kičmu
Poruka je uređivana zadnji put ned 28.2.2010 1:40 (danfa123).
17 godina
neaktivan
Mrgud Veliki kaže...

Je da sam dosao iz vana u elementu (alkoholnom), ali prvo kada prodajes nesto onda maknes famozni PDV oliti 23%...

Koliko mozes dobiti ? Toliko koliko ti je netko spreman ponuditi... Nesto vrijedi upravo onoliko koliko je netko spreman platiti za to.

Ma nemoj. To je neka toplovodna ekonomija ili? LOLSmijeh

Ali napomenuo si da si u tekućem stanju pa ti se može progledati kroz prste.

Jel bar bilo dobro vani???

Ja bih rekao da je 3000kn ipak malo previše.

2000 realno, možeš navući 2500

16 godina
neaktivan

danas se za 4k može kupit pravi laptop s nekom samostalnom grafičkom i s nekim i3 procesorom

dakle max 2500kn

Neznam di se ide za to .

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice