HP 620 ventilator problem

poruka: 2
|
čitano: 2.572
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
HP 620 ventilator problem

Pozdrav ljudi,

Ovako. Laptop HP 620 tri slučaja rada ventilatora:

1.ponekad kad ga upalim ventilator pocne puhati na najjace i ne gasi se uopće, puše konstantno na najjačem,

2.ponekad je sve normalno, ali se onda ventilator ne upali kad se laptop zagrije,

3.kad se laptop zagrije on pocne puhati lagano ali se ne gasi uopce( temperatura padne sa 50 na 35 al on i dalje puše)

e sad, stavljen je novi bios, laptop je star možda mjesec i pol dana. Problem je u tome što su takve oscilacije u ponašanju ventilatora.Logično mi je da puše jako kad je vruć, ali da odmah u startu čim ga upalim on dere na najjačem makar je cijelu noć bio ugašen nema mi smisla,,,,da ga šaljem na servis pošto je još pod garancijom?

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: HP 620 ventilator problem

to ti je normalno kod HP.ovih laptopa i to mogu rec iz vlastitog iskustva....isto je tak i meni bilo, cim se upali pocne ventilator orat i ne staje....zivci su mi popucali....

probaj cijeli laptop ispuhat da se mozda nije prasina zalijepila na njega pa ga gusi...

ak to ne pomogne mozes prosetat do servisa i objasnit im situaciju no bude bilo kao i kod mene....

(da sve nam je jasno...nist ne brini, popravit cemo to...kasnije ista stvar) al vrijedi probat....

-=Every moment is another Chance=-
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice