Koji su vaši prijedlozi za gamer laptop, i da su neke razumne cijene negdje do 9000 kn.
Unaprijed zahvaljujem.
Koji su vaši prijedlozi za gamer laptop, i da su neke razumne cijene negdje do 9000 kn.
Unaprijed zahvaljujem.
Pogledaj malo toshibe, mozes naci dobre za manje od 9000 kn. Ja imam satellite pro a300 1gt i prezadovoljan sam, i kvalitetom samog laptopa a i performansama. Platio sam ga manje od 7,5k kn. 2,26 GHz core 2 duo proc, 3GB rama, Ati radeon 3650 graficka 512 MB rama, 320 GB tvrdi disk. 15,4" ekran. Pogledaj malo satellite a300 i satelitte pro a300, imas dosta modela, moja preporuka.
Ma sve paše samo da je grafička malo jača.Da se bez problema mogu igrati novije igre.
E onda trebaš normalni komp.
Laptop nije za to.
Ustvari je ako povecaš sumu na nekih 20k kuna
Da, mislim da ces tesko naci laptop za te novce, a da igras najnovije igre bez problema. Mozes na maloj rezoluciji i s s low postavkama, a najbolje sto mozes pronaci za tu lovu je po meni je neki acer, oni imaju dobre performanse, ali ljudi im kvalitetu bas i ne hvale. A ako ti treba komp samo za igre, uzmi si desktop i nemas problema.
Ja imam Forcebook kosta 7000 kn u hgspota. kvaliteta izrade nula cista, ali performanse prva liga. Far cry 2 ne ide nikako jednostavno ne moze, ali dragi moji koji kazete da nema lapotapa za igranje ispod 20000 kn se varate. Crysis medium detalji 1024x768 sasvim igrivo i prihvatljivo, zapravo bi rekao da od novijih igara na medium pa cak i high detaljima jedino lose rade red alert 3 i Far cry 2. Ovo je 15.4" ekran taman za 1024x768 gura za 7000 kn nevjerojatno dobro i igrivo, Fallout 3 medium detalji aa 8x, af 4x , 1024x768 radi sasvim dobro i igrivo! Moja preporuka forcebook.
http://www.m-computers.hr/kosarica/
TOSHIBA Qosmio F50-108 - Intel Core2Duo P8400(2.26GHz), 3GB DDR2, 320GB HDD,15,4'' XGA TrueBrite, DVD SM,NVIDIA®GeForce™9700M GTS, WLAN, BT, HDMI, 1,3MPix cam, Vista 32bit Home Premium
s njim se moze igrat.ja cu kupit cim skupim para.da sam doma uzeo bi stolni ali kako nisam uzet cu njega.
oprosti ali npr. qosmio x300 kosta 10000,i usto ima odlicnu graficku geforce 9700gts ili geforce 9800gtx i ja mislim da si malo preveliku cifru dao za gamer laptop sa odlicnom grafickom...........ne cini ti se...