Extensa 5610 problemi

poruka: 2
|
čitano: 868
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Extensa 5610 problemi

Poslije instaliranja nod32 antivirusa laptop se poceo smrzavati pa je nod izbrisan. Laptop i dalje ne radi najbolje( citaj; smrzava se ).

Pokusali smo reinstairati windows 7, ali ne zeli ucitati particje, windows XP također ne pokazue particije i ne zeli se instalirati, u control panelu u disk managmentu ne prikazuje particije, znaci ne mogu nista, a najgore je to da su na particiji D stvari koje su potrebne za fakultet.

Znaci:

1. laptop radi samo u safemodu kako treba( u kojem nemozes nista instalirati )

2. Laptop ne prikazuje particije( ni C ni D )

molim vas da mi pomognete instalirati nove windowse, MOLIM VAS!!!

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Extensa 5610 problemi

Znači trenutno "radi" Windows 7? Sistem se boota, ali se particije ne  vide pod My Computer?

I sve to nakon instalacije antivirusnog softvera? Ovo "miriši" na virus. Možda bi bilo dobro da ponvono instalirate neki antivir program i preskenirate komp? Inače postoji jedna "fora" u registriu kojom se mogu sakriti sve particije (možda, možda je tome problem!)

Pod ključem HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Policies\Explorer ako ima dword vrijednost "No Drives" trebalo bi ju obrisati i restartirati explorer.exe pomoću Task Managera. Možda pomogne.

Pod pretpostavkom da je hdd ispravam, za Win XP je sigurno potreban driver za SATA kontroler, ali me čudi da 7-ica ne prepoznaje disk!!!?

Znači u BIOS-u si namjestio da se boota sa optičkog pogona, instalacijski DVD Win 7 je bio u pogonu, instalacija je počela ali disk nije prepoznat? Čudno.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice