Dobar izbor?

poruka: 5
|
čitano: 1.315
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Dobar izbor?

ako mozete dati mišljenje za ovaj laptop.Uglavnom cu ga koristiti za faxa..za Autocad,Tower i slicne programe ali i za igrice povremeno.
Dell Inspirion N7110
Intel Core i3 2330M,
17.3 " LED Backlight (1600x900) TFT,
RAM: 4GB DDR3
dvd super multi
Nvidia GeForce GT 525 1 GB,
Hard disk:500 GB HDD,
WLAN:Wi-Fi,BT
5 godina garancije
cijena:680 eura
have a nice day
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
Dobar izbor?

OK je, cijena je korektna ako je zbilja u pitanju 5 godina jamstva (jer nisam dosad čuo za tako dugo jamstvo)

GT525 je malo slabija grafa pa bi se mogla mučiti sa novijim naslovima, pogotovo na takvoj rezoluciji no za povremeno igranje starijih naslova je u redu. Ostatak komponenti je zadovoljavajuć.

Great people talk about ideas. Average people talk about stuff. Small people talk about other people.
Moj PC  
0 0 hvala 1
13 godina
neaktivan
Dobar izbor?
imal ko preporuku za neku bolju graficku?
have a nice day
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
14 godina
protjeran
Dobar izbor?

Grafička je vrlo nezahvalna komponenta za promjenu u laptopu, štoviše čini mi se da ne možeš mjenjati istu.

@Che - pet puta kraće jamstvo koje bi platio inače jako jako puno + ACER? Ne hvala, IMHO ja sam definitivno uz Dell ;)

Opet, da ne bi ispalo previše subjektivno, dotični Acer ima jači procesor i bolju grafičku kao i veći hard. Završna obrada kao i jamstvo su veeeeliki minus naspram Della.

Dakle, ako se odlučiš za Acera, računaj na dodatan trošak produljivanja garancije na 3 godine.

Great people talk about ideas. Average people talk about stuff. Small people talk about other people.
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice