razmišljam o kupovini ovog laptopa, pa me zanima me vaše mišljenje/iskustva o njemu.
prvenstveno mi se sviđa radi perfomansi, a iz zbog estetike.
ako imate neku bolju preporuku za ovu svotu, slobodno predložite.
razmišljam o kupovini ovog laptopa, pa me zanima me vaše mišljenje/iskustva o njemu.
kad ce vise ljudi skuzit da nije sve u konfiguraciji, pogotovo kod laptopa.... uzmi ti taj dell isplatit che ti se...
DELL! vlasnik sam jednog Studia 15 na kojeg sam ponosan i poprilicno zadovoljan a opcenito se kaze da je Dell jedan od najkvalitetnijih proizvođača. (zato sam ga i uzeo )
pa lenovo je iz R ili T serije je sigurno najkvalitetniji laptop (ali nije najljepsi)
ja ti predlažem HP
pa gdje je ovaj laptop bio kad san ja kupovao sebi??
inače stari, UZMI OVAJ LAPTOP i nečeš pogriješiti..
+kvaliteta.
+performanse (nisu loše za laptop).
+veličina zaslona (i ja sam tražio 17''.. to je najbolje za ekran laptopa.. ni više ni manje..)
-dizajn (možda je nekima lijep, ali ja volim ulta-lijepi laptop..)
Laptop mi se čini extra dobar! Kupuj!
ja imam dell
i to rozi
ja imam dell
i to rozi
ja imam dell
i to rozi
e da,ak ćeš kupit dell odi u mikronis..tam sam ja kupila...mislim da su jeftiniji od ostalih
e da,ak ćeš kupit dell odi u mikronis..tam sam ja kupila...mislim da su jeftiniji od ostalih
uzmi ga...
konkurencija mu je ova toshiba...što ju preporučio jedan od kolega na topicu
http://www.links.hr/index.php?option=artikl&id_artikl=011.500.277
toshibica je jeftinija, ima više rama, veći hard...
dok dell ima bolji proc, nešto bolji ugled...dizajneski su mi oba predivna..
da,čula sam da su Toshibe jako dobre
al meni je nekako Dell bolji pošto i ja imam istu marku laptopa i nemam nikakvih problema s njim...fakat je super...nema puno mhz-a,1 gb ram-a a radi bez problema i previše razmišljanja...ko švicarski sat :D
Ma dell laptopi su za mene precjenjeni, ovaj kojeg ti preporučuje ''mačak'' je odličan izbor!
Ja bih ga osobno uzeo umjesto Dellovog, ali tvoja lova pa ti na kraju odlučuješ
Ma dell laptopi su za mene precjenjeni, ovaj kojeg ti preporučuje ''mačak'' je odličan izbor!
Ja bih ga osobno uzeo umjesto Dellovog, ali tvoja lova pa ti na kraju odlučuješ