Baterija crkla

poruka: 28
|
čitano: 9.721
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Baterija crkla

evo prije nekoliko tjedana mi se kod baterije pokazao x kada stavim na punjenje x kako to rijesiti.....ovako to izgleda kada stavim na punjenje     http://i51.tinypic.com/25sweh3.jpg

a ovako kada nije na punjenju http://i54.tinypic.com/33nbyfd.png neznam ni sam sta da radim moze li se sta s tim rijesiti da se ne kupuje nova baterija.... inace   laptop je star oko 3 godine ...prije sam mogao oko 2 i pol sata biti beze punjenja sada nemogu ni 15min.....nemojte mi samo one spike sa frizderom u to nista ne vjerujem :) laptop je       acer Aspire 7530       hvala unaprijed na odgovorima

tonyy
Poruka je uređivana zadnji put ned 31.7.2011 21:11 (tonyant).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Baterija crkla

a da nije do punjača ?!

Svatko želi biti netko; nitko ne želi raditi na tome.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Baterija crkla
ilija2010lukic kaže...

a da nije do punjača ?!

gle punjac radi normalno punjac sam kupio prije oko 3 mjeseca jer mi se stari pokido zica otisla od savijanja   i kada maknem punjac kod baterije je x tako da nevjerujem

tonyy
16 godina
neaktivan
Baterija crkla

Baterija ti je crkla. Baterije ne traju vječno, a 3 godine je i više od jednog baterijskog života.

Early adopter
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Teerex kaže...

Baterija ti je crkla. Baterije ne traju vječno, a 3 godine je i više od jednog baterijskog života.

znaci moram kupovati novu ??dali moze baterija jos trajati uz pomoc punjaca kada se puni ....ili kada se skroz isprazni vise se nece moci laptop ni upaliti uz punjac valjda ste me skuzili:)

tonyy
15 godina
neaktivan

Da, radit ćeš kao na klasičnom kompu, dok ima struje radiš, ako nestane laptop se gasi.

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
15 godina
neaktivan
Baterija crkla

Ista stvar i kod mene, samo što nisam primjetila nikakvo skraćenje rada na bateriji. Windowsi javljaju da ju treba zamijeniti. Zna li itko neki dobar link za kalibraciju baterije ili čak možda neki program koji bi taj postupak brže odradio?

The more you live, the less you die. (Janis Joplin)

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Baterija crkla

ja kalibraciju baterije na svojoj toshibi radim po ovom tutorijalu

klik

Neću žvaku oću kusur

0 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
cola777 kaže...

klik

Možeš mi upoladati ovaj batch file negdje i poslati link?

15 godina
neaktivan
GigaGirl kaže...
cola777 kaže...

klik

Možeš mi upoladati ovaj batch file negdje i poslati link?

evo izvoli klik

Neću žvaku oću kusur
15 godina
neaktivan
Baterija crkla

Probala sam na ovaj način i nakon više od 3 sata baterija se ispraznila tek za 10%. Ostavit ću laptop preko noći upaljen pomoću ove metode. Samo me zanima treba li laptop ući u sleep mode kada se preklopi ili može i ovako normalnim radom, brže je?

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
GigaGirl kaže...

Probala sam na ovaj način i nakon više od 3 sata baterija se ispraznila tek za 10%. Ostavit ću laptop preko noći upaljen pomoću ove metode. Samo me zanima treba li laptop ući u sleep mode kada se preklopi ili može i ovako normalnim radom, brže je?

tu piše da je potrebno što sporije da se baterija prazni, ja sam nadesio batery calibration power mode i onda kad se napunio laptop, resetiro sam ga i nakon toga isključio iz struje, ekran je bio spušten,ostavio sam isto kao i ti 2-3 sata i ispraznilo se 5-10%, nakon toga podigao sam poklopac i ostavio tako, nakon 2 sata bila je prazna

Neću žvaku oću kusur
15 godina
neaktivan
cola777 kaže...
GigaGirl kaže...

tu piše da je potrebno što sporije da se baterija prazni, ja sam nadesio batery calibration power mode i onda kad se napunio laptop, resetiro sam ga i nakon toga isključio iz struje, ekran je bio spušten,ostavio sam isto kao i ti 2-3 sata i ispraznilo se 5-10%, nakon toga podigao sam poklopac i ostavio tako, nakon 2 sata bila je prazna

OK, tnx

Večeras ću onda tako napraviti.

16 godina
neaktivan
Baterija crkla

ili samo cekaj

mom frendu na asusu se isto to dogodilo i panicno me zove i ja kazem,cekaj par dana ako nista,cemo novu narucit

proslo 2 dana

i nestalo x-ica i radi normalno

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
šiloman kaže...

ili samo cekaj

mom frendu na asusu se isto to dogodilo i panicno me zove i ja kazem,cekaj par dana ako nista,cemo novu narucit

proslo 2 dana

i nestalo x-ica i radi normalno

meni i dalje ne nestaje

tonyy
16 godina
ja sam dobio tek laptop,pa mi odmah javlja kad spojim punjac , plugged in not charging
sta bi trebao napravit?
Iz dana u dan ( ( ( msn: dj_djdado@hotmail.com ) ) )
14 godina
neaktivan
cola777 kaže...

klik

meni je laptop na hrvatskom upisem na startu power options nema nista pod time

tonyy
14 godina
Baterija crkla

nezelim spammat ali i meni je sad crkla

Shot first, ask later!!! XFire:al3xan3r Steam:jackass2056

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Komunist Izet kaže...

nezelim spammat ali i meni je sad crkla

prikazuje li tebi x-ić pored baterije kada je na punjenju ili kada nije???

tonyy
13 godina
Baterija crkla

Pozdrav.

Moj Acer Aspire One 756 je slučajno ostao na punjaču cca 30 dana. Sinoć sam to skužio. Ne može se upaliti na bateriju, sa punjačem nisam probao... Star je manje od 3 godine, kupio sam ga 2. 4. 2017. , baterija je držala do 3 sata pa i više.

Molio bih vas za savjet da ne iskušavam gore navedene metode tek tako jer mi je ovo prvi laptop i nemam pojma šta i kako.

Hvala.

Nisam ja ništa prčko.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Baterija crkla

Valjda je ostao na bateriji, baterija se ispraznila i ne može da upali. Sad treba malo vremena dok se baterija oporavi, odnosno napuni.

uključite logiku, prije postavljanja pitanja
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Baterija crkla

Priključio sam ga na punjač i tako je stajao oko 30 dana...

inače, Windowsi su 8.1 OEM...

Nisam ja ništa prčko.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Baterija crkla

Izvadi bateriju i upali preko punjača, onda opet vrati bateriju i vidi jeli puni.

Moj PC  
0 0 hvala 1
13 godina
ivo454 kaže...

Izvadi bateriju i upali preko punjača, onda opet vrati bateriju i vidi jeli puni.

Jedva odvojio bateriju, trebao odvijač...

Koliko dugo da bude na punjaču prije nego vratim bateriju?

Nisam ja ništa prčko.
16 godina
Baterija crkla

Ne treba nimalo, samo da vidiš da pali na punjač, sad ugasi , stavi bateriju, spoji punjač i neka puni, ako je skroz prazna, treba bar tri sata.

Moj PC  
0 0 hvala 1
13 godina
Baterija crkla

Vratio bateriju, spojio punjač, svijetli crvena lampica, držim fige...

Hvala, kolega.

Nisam ja ništa prčko.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Baterija crkla

Trebam bateriju za Toshibu Satellite c55.

Moze preporuka gdje uzeti?

TrustNo1

0 0 hvala 0
13 godina

Ako imaju, baterije.com.hr

Go to work, send your kids to school, follow fashion, act normal, walk on the pavements, watch T.V., save for your old age, obey the law. Repeat after me; I am free
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice