Asus F756UX-T4025D

poruka: 3
|
čitano: 1.938
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
protjeran
Asus F756UX-T4025D

Pozdrav, ima li netko više informacija o ovom laptopu? Zašto nema ništa na službenim Asusovim stranicama? Niti na googleu ili youtubeu nikakvih informacija. Da li je to samo za balkansko tržište izdano?

i7 6500U (2,5 - 3,1 Ghz)

8GB ram 1600mhz

Full HD 17,3 inch

GTX 950m 4GB

1000 GB HDD 7200rpm

Po specifikacijama djeluje OK iako ovaj i7 za laptope i nije pravi i7 (više razina i3 za desktop), uskoro mi stiže na vrata, uzeo sam ga primarno radi programiranja (Visual Studio, Xamarin, Android) ali i Photoshopa, Illustratora isl. Igre ne igram (osim povremenih 2D indie naslova) tako da me baš briga za grafičku, ali je definitivno preslaba za bilo šta novijeg datuma.

Moj PC  
0 0 hvala 1
10 godina
neaktivan
Re: Asus F756UX-T4025D
ZovemseZoranidolazimizRijeke kaže...

Pozdrav, ima li netko više informacija o ovom laptopu? Zašto nema ništa na službenim Asusovim stranicama? Niti na googleu ili youtubeu nikakvih informacija. Da li je to samo za balkansko tržište izdano?

i7 6500U (2,5 - 3,1 Ghz)

8GB ram 1600mhz

Full HD 17,3 inch

GTX 950m 4GB

1000 GB HDD 7200rpm

Po specifikacijama djeluje OK iako ovaj i7 za laptope i nije pravi i7 (više razina i3 za desktop), uskoro mi stiže na vrata, uzeo sam ga primarno radi programiranja (Visual Studio, Xamarin, Android) ali i Photoshopa, Illustratora isl. Igre ne igram (osim povremenih 2D indie naslova) tako da me baš briga za grafičku, ali je definitivno preslaba za bilo šta novijeg datuma.

Hej gdje si kupio ovaj laptop i koliko si platio? Treba mi laptop sa takvim konfiguracijama i od kad trazim i proucavam procitala sam da su Asusovi proizvodi jako kvalitetni. Ovaj laptop bio bi vrh :D Kakva bi graficka kartica morala biti da bude dobra? Hvala unaprijed :D

nd-artwork
11 godina
protjeran
Re: Asus F756UX-T4025D
nixs kaže...
ZovemseZoranidolazimizRijeke kaže...

i7 6500U (2,5 - 3,1 Ghz)

8GB ram 1600mhz

Full HD 17,3 inch

GTX 950m 4GB

1000 GB HDD 7200rpm

Po specifikacijama djeluje OK iako ovaj i7 za laptope i nije pravi i7 (više razina i3 za desktop), uskoro mi stiže na vrata, uzeo sam ga primarno radi programiranja (Visual Studio, Xamarin, Android) ali i Photoshopa, Illustratora isl. Igre ne igram (osim povremenih 2D indie naslova) tako da me baš briga za grafičku, ali je definitivno preslaba za bilo šta novijeg datuma.

Hej gdje si kupio ovaj laptop i koliko si platio? Treba mi laptop sa takvim konfiguracijama i od kad trazim i proucavam procitala sam da su Asusovi proizvodi jako kvalitetni. Ovaj laptop bio bi vrh :D Kakva bi graficka kartica morala biti da bude dobra? Hvala unaprijed :D

Pa zadovoljan sam, daleko je to od zvijeri mislim nije to Workstation, vise dosta jaka poslovna konfiguracija. Neka te ne zavara I7 procesor, nije to tako moćno kako se misli. Mozda kao neki jači i3 desktop. Fali mu i SSD disk bas se osjeti bottleneck. Za ono sto mi treba radi dobro, a to je programiranje i photoshop, surfanje netom i gledanje HD filmova. 

Graficku nisam nesto testirao, vrti sve indie 2D naslove, ocito.

CIjena je bila oko 6500 kn.

kupljeno preko ekupi.hr portala jer mi omogućuju ZABA Mastercard na 24 rate. Ali nisu najjeftiniji cisto da znas.

ako ti treba jača Grafička radije pričekaj laptope s gtx 1060 jer ce uskoro sve manje od toga biti presporo. Ali ne očekuj cijenu manju od 10,000 kn. Ako neces 1060 sacekati onda nista manje od gtx 960M nije dobro, ali i ta je vec dosta, dosta spora. Mozda 1366x768 u medium detaljima ce izvuci u 30ak FPSova.

nadam se da sam pomogao.

Poruka je uređivana zadnji put pet 7.10.2016 19:14 (ZovemseZoranidolazimizRijeke).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice