Znači imam Asus EEE PC 940 HD. Zanima me da li bi na njemu mogao vrtiti Windows 7 Starter?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Itko?
Itko?
To ti bude jako sporo i bez antivirusnog. Bolje instaliraj Ubuntu netbook edition (to ti ide u paketu sa Desktop verzijom Ubuntu-a) to bi moglo radit na 900 mhz-a.
Jako sporo ali će barem raditi?
Sumjnam da bu to klikalo, Acer One netbook (Intel Atom 1.6 Ghz, 1GB RAM-a Win 7 Starter ) jedva vrti Win 7 Starter, kad instaliraš antivirusni još je sporiji tak da na 900 Mhz to nebu nikak igralo.
Ma neću igrati. Samo bi li to bolje bilo da uzmem više RAM-a?
Ma neću igrati. Samo bi li to bolje bilo da uzmem više RAM-a?
Pod "igralo" sam mislil "radilo", ne znači ti RAM ništa kad je procesor prespor. Možeš ti probat instalirat W7 Starter, 2GB RAM-a ti je sasvim dosta za 32-bit Windows-e. Probaj instalirat pa budeš vidio.
Hmm jer može novi čipset ili proc gore?
Hmm jer može novi čipset ili proc gore?
Nisam baš siguran da može, a ako i može (u što čisto sumnjam) to ti je skupa solucija i malo je servisa koji bi se upuštali u to.
Prodaj to i ako možeš skupit oko 2500 kn kupi si neki Acer ili HP sa AMD-om E 300 (puno bolja solucija od većine Netbook-ova).
Ma mislio sam svoj notebook koristiti, zato jer stalno sam na terenu i u 6mj idem na maturalac, tako da trebam nešto maleno pa sam mislio na to.