Asus au 904hd

poruka: 10
|
čitano: 3.005
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Prijenosno rač., ASUS, AU 904HD

e ovako razmisljam o kupnji ovog ultra malog laptopica onako za malko prosurfat internetom poslusat koju pjesmicu i tako to. znaci nista ekstra sa njim necu radit!! sad me zanima vase misljenje o tome evo copy paste iz hgspota : Procesor: Intel Celeron 900 Zaslon: 8.9" WSVGA (1024x600) Radna memorija: 2GB Čvrsti disk: 160GB Povezivanje: LAN, WLAN Ostalo: USB2.0x3, VGA, CR, AudioOut, MicIn, Webcam, BT OS: Linux + POKLON MIŠ! cijena mu je 1999,00 kn! da napomenem ne razmisljam o kupnji jaceg laptopa ili slicno znaci samo malo surfanja i poslusat koju pjesmu!!!

1 0 hvala 0
16 godina
RE: Prijenosno rač., ASUS, AU 904HD
cuni_sofer kaže...

e ovako razmisljam o kupnji ovog ultra malog laptopica onako za malko prosurfat internetom poslusat koju pjesmicu i tako to. znaci nista ekstra sa njim necu radit!! sad me zanima vase misljenje o tome evo copy paste iz hgspota : Procesor: Intel Celeron 900 Zaslon: 8.9" WSVGA (1024x600) Radna memorija: 2GB Čvrsti disk: 160GB Povezivanje: LAN, WLAN Ostalo: USB2.0x3, VGA, CR, AudioOut, MicIn, Webcam, BT OS: Linux + POKLON MIŠ! cijena mu je 1999,00 kn! da napomenem ne razmisljam o kupnji jaceg laptopa ili slicno znaci samo malo surfanja i poslusat koju pjesmu!!!

Ako ga misliš za to koristiti biti će sasvim dovoljno,iako mi nije jasno kako ćeš slušati pjesme - nije neki doživljaj i ugođaj.Najveća mana mu je procesor,slab je.
17 godina
neaktivan

Slobodno ga kupi. Ta za ono što tebi treba, sasvim dovoljna pilica. Možda da pogledaš Asus sa 1,6 GHz atom procom, čitao sam da je puno brži od celerona. Nije velika razlika u cijeni i još bi bilo ljepše da je onaj sa 10 inčnim displejom, ali od volje ti, tvoji su novci i ti znaš najbolje što želiš, ja samo predlažem, da ti ne bude kasnije žao zbog proca il monitora. Otiđi u radnju i pogledaj ih uživo, tako ćeš moći lakše odlučiti da li ti se isplati dodati oko 100 eura.

16 godina
neaktivan

da ti pravo kazem sjedim danas ispred kuce okolo sunce przi ja u hladovini i razmisljam nesto. kako sam neki dan uveo max tv dobio sam ovaj prijamnik koji ima wlan(moj stari nije imao) i kontam onako u sebi kako bi bilo lijepo sad u krilu imat kakav laptop i surfat u hladovini po netu. i malko proprckao po netu i vidio ovo pa me zanimalo onda sto vi mislite o tome znaci cisto gust sjest negdi i svrljat

16 godina
cuni_sofer kaže...

da ti pravo kazem sjedim danas ispred kuce okolo sunce przi ja u hladovini i razmisljam nesto. kako sam neki dan uveo max tv dobio sam ovaj prijamnik koji ima wlan(moj stari nije imao) i kontam onako u sebi kako bi bilo lijepo sad u krilu imat kakav laptop i surfat u hladovini po netu. i malko proprckao po netu i vidio ovo pa me zanimalo onda sto vi mislite o tome znaci cisto gust sjest negdi i svrljat

Ako ga misliš prvenstveno koristiti za surfanje,onda ga slobodno uzmi - upotpunosti ispunjava taj zahtjev.Ako misliš i slušati glazbu, onda kupi neke zvučnike,onako ništa posebno.
17 godina
neaktivan

gušti su gušti, i ja bih volio tako samo bi možda malo smetao odsjaj na LCD-u, al ako je debela hladovina i to bi bilo u redu.

16 godina
neaktivan

ok hvala svima ovih dana odem do ducana pa cu provjerit malko ove druge primjerice taj asus sa 1,6 ghz procom!!!! lijep pozdrav

17 godina
neaktivan

Samo naprijed i sretno ti bilo. Javi za koji si se odlučio i kako si zadovoljan. Pozdrav.

16 godina
neaktivan

naaravno da hocu javim sve sta i kako! puno pozdrava iz danas suncanog metkovica Cool

17 godina
cuni_sofer kaže...

ok hvala svima ovih dana odem do ducana pa cu provjerit malko ove druge primjerice taj asus sa 1,6 ghz procom!!!! lijep pozdrav

Vlasnik sam dotičnog modela, konkretno 1000HG, 1.6ghz procesor, 1Gb DDR2 RAM itd. Kupio ga uz ugovor za mobilni net u nedavnoj akciji T-Coma. Platio 398kn Cool

Prezadovoljan laptopom, ispunio je sva očekivanja, ponajviše ona o mobilnosti, jer nije prevelik. Procesor dovoljno brz, memorija isto (govorim za surfanje, gledanje filmova i slušanje glazbe), ekran odličan, čak i po sunčanom vremenu, što me ugodno iznenadilo, a baterija izdrži najmanje 3 sata. a uspio sam čak i preko 7h, naravno dosta vremena je tada bio poklopljen, ali je uredno skidao torrente za to vrijeme.
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice