Alcatel one touch T10

poruka: 86
|
čitano: 49.106
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Re: Alcatel one touch T10

našao sam ovo za tekst i maknuo, sad je puno bolje

a ove aplikacije sam našao na google play-u , bar ono kaj mi je trebalo , nego sam mislio dal ima kakvih korisnih aplikacija (gadget ili widget ) koji govore trentnoo stanje uređaja ili postavke nečega- to nisam nigdje našao

a što se garancije tiče moraš imat račun da bi vrijedila, bez računa ništa, fučkaš žig i potpis

15 godina
neaktivan
Alcatel one touch T10

Onda vijerojatno nitko nije dobio račun.. al bitno da je hrpa papira o garanciji uredno složena....

Suha krpa na dnu mora.....
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Kewin kaže...

Onda vijerojatno nitko nije dobio račun.. al bitno da je hrpa papira o garanciji uredno složena....

pazi, radim u trgovini i dobivam narodne novine i zakon o potrošačima itd..., bez računa nema ni reklamacije ni garancije -ništa, moja mama je nositelj ugovora u t-comu i kad sam ih zvao za ugovor ( paket + tablet za 8 kn) rekli su da ne mora ništa potpisivat i da sve ide automatski a tablet tj 8,00 kn plačaš na  prvom sljedećem računu a taj račun je za telekomunikacije a ne za tablet. ja koji sve račune plačam ili trajnim nalogom ili internetom si ne mogu pomoć jer ništa nemam na papiru (trajni nalog) osim potvrde o plačanju putem interneta tako da ljudi moji zaboravite na garanciju i rootajte ga ak vam se da, ja ga neću jer time baš ništa ne dobivam

15 godina
neaktivan
Alcatel one touch T10

Ma i da nešto počne zafrkavati nisam nista izgubio... ovak i onak sad se koristi povremeno za surfanje internetom :D.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Alcatel one touch T10

Zna li itko gdje mogu nabaviti digitizer za t10? 

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Kewin kaže...

Nemože se... ima samo stvari koje sam gore naveo...  

Kolega, moram te ispraviti. Uređaj putem otg kabla podržava miš i tipkovnicu. Dapaće rade i usb stickovi. Upravo slušam mjuzu preko sticka koji je spojen na njega.

Kablić košta punih 49kn na njušci a znalo je bit i za 30kn. Btw ima (tj bar je neki dan bilo) mali zvučnik od firme focus koji pretvara ovaj mali tabletić idealnim za cuganje na bundeku. Isto 49kn. Uglavnom kupio sam tab za 650kn. Kabl za 49kn, zvučnik za 49kn, sd card 8gb za 69kn i sad sam spreman za sezonu nacugavanja u prirodi (proljeće/ljeto).

15 godina
neaktivan
Alcatel one touch T10

Onda dobro ako se može budem i ja probao te stvari nabaviti čisto onak iz zabave... da vidim kako to funkcionira.

Poruka je uređivana zadnji put čet 31.1.2013 17:06 (Kewin).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
hm moze li netko probati mhl kabel za tv izlaz?
14 godina
neaktivan
hm moze li netko probati mhl kabel za tv izlaz?
14 godina
Alcatel one touch T10

Jel zna netko kako da smanjim broj home screenova?

Ako znate na šta mislim. Kad na homescreenu idete lijevo i desno.

Postavljeno ih je 5, meni ne trebaju svi, a neznam kako ih maknut.

7 Times World Champion - 155 Podiums - 68 Pole Positions - 91 Wins | Goodbye and thank you for everything Michael

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Alcatel one touch T10

Ovako imam pitanje (oftopic)...trebam app za tablet koji ce pamtiti mail i pasword kad se neko ulogirava na facebook aplikaciju, dal itko zna postoji li to i kako se zove?

Ja sam mrtav i od toga ne bijezim!!! xD
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
protjeran
riverside kaže...

Dobio sam ga jučer od HT-a kod produženja ugovora za 8 kuna. Prvi dojmovi su dobri, brzo reagira na touch, ne zastajkuje u radu, instalirao sam većinu aplikacija s marketa kao i na moj htc evo 3d i sve rade bez problema. Prilično dobro je izrađen i djeluje čvrsto. Baterija je kao i kod svih tableta i smartfona lošiji dio, intezivnim korištenjem možeš ju potrošiti za 3 sata, slabijim korištenjem mislim da bi trajala cijeli dan...znači svakodnevno punjenje ti ne gine. Tablet je zgodan za sve poslove koje sam do sada obavljao s mojim htc-om, surfanje je ok, gledanje filmova također, zvuk je dosta glasan i wi-fi radi odlično. Prilično zgodna stvarčica za po kući ili u kafićima s bežičnom mrežom.....ako nisi u dometu onda baš i nije iskoristiv jer nema 3g, mada se za tablet ove cijene to ne treba i očekivati. Mislim da sam negdje pročitao da će u slobodnoj prodaji koštati oko 950 kuna. Realnija cijena bi bila oko 700-750 kuna. Plus kod ovog tableta su procesor i gigabajt memorije koji sasvim dobro vrte aplikacije. Od interne memorije ima 4 gigabajta od kojeg je dostupno 2,3 gigabajta tako da će ti treba memorijska kartica. Glavni i najveći minus po meni je ekran premale rezolucije 800-480 na 7 inča. Osjetljivom oku će smetati vidljivi pikseli, ali opet i ostali tableti ove cijene imaju istu rezoluciju....imao sam u rukama nekog kineza od 10 inča s rezolucijom od 1280-800 i slika nije ništa bolja. Ako te ne smeta gledati u lošiji ekran slabije rezolucije s tabletom ćeš biti zadovoljan. Eto nadam se da sam malo pomogao.....možda kasnije još nešto napišem jer ga imam tek jedan dan pa nisam još sve isprobao.

Hej a koji ugovor si produživao? ADSL?

14 godina
KonorKenvej kaže...
riverside kaže...

Hej a koji ugovor si produživao? ADSL?

Ma to je bila prije akcija. Pred kraj 11. i tokom 12. mjeseca.

Sad umjesto tableta daju LG L3 mobitel za produženje.

7 Times World Champion - 155 Podiums - 68 Pole Positions - 91 Wins | Goodbye and thank you for everything Michael
13 godina
neaktivan
Alcatel one touch T10

Evo vam i nekakva recenzija ovog alcatela

Neznam se potpisat..xDD Ako sam ti pomogao pritisni Hvala !
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
goc_mails kaže...
Kewin kaže...

Nemože se... ima samo stvari koje sam gore naveo...  

Kolega, moram te ispraviti. Uređaj putem otg kabla podržava miš i tipkovnicu. Dapaće rade i usb stickovi. Upravo slušam mjuzu preko sticka koji je spojen na njega.

Kablić košta punih 49kn na njušci a znalo je bit i za 30kn. Btw ima (tj bar je neki dan bilo) mali zvučnik od firme focus koji pretvara ovaj mali tabletić idealnim za cuganje na bundeku. Isto 49kn. Uglavnom kupio sam tab za 650kn. Kabl za 49kn, zvučnik za 49kn, sd card 8gb za 69kn i sad sam spreman za sezonu nacugavanja u prirodi (proljeće/ljeto).

http://www.chipoteka.hr/artikl/2630410600 može li i ovo ? za tipkovnicu i zvučnike ?

12 godina
protjeran
Alcatel one touch T10

I kakvi su dojmovi? Jel valja tablet? Prodaje frend novog novcatog neotvaranog za 600 kn pa me zanima da li valja

0 0 hvala 0
14 godina
KonorKenvej kaže...

I kakvi su dojmovi? Jel valja tablet? Prodaje frend novog novcatog neotvaranog za 600 kn pa me zanima da li valja

Tablet je odličan za te novce.

Evo ti moj pismeni review.

Klikni

14 godina
Alcatel one touch T10

Bolje skupi još para i kupi nešto bolje.

0 0 hvala 0
12 godina
protjeran
Tomek.Klc kaže...
KonorKenvej kaže...

Klikni

Thanks, znači vrijedi 600 kn uz uvjet da je neotvaran i potpuno nov?

14 godina
KonorKenvej kaže...
Tomek.Klc kaže...
KonorKenvej kaže...

Klikni

Thanks, znači vrijedi 600 kn uz uvjet da je neotvaran i potpuno nov?

Ja bih rekao da vrijedi.

Ali opet ovisi od korisnika do korisnika. 

15 godina
neaktivan
TJ-Lux kaže...

Ovako imam pitanje (oftopic)...trebam app za tablet koji ce pamtiti mail i pasword kad se neko ulogirava na facebook aplikaciju, dal itko zna postoji li to i kako se zove?

ekipa zna li iko? :d hahahha

Ja sam mrtav i od toga ne bijezim!!! xD
13 godina
neaktivan
KonorKenvej kaže...

Pogledaj si malo i ovo .

15 godina
neaktivan
Alcatel one touch T10

Evo za one koje zanima ima dobar rewiev... 

Moj PC  
0 1 hvala 0
13 godina
neaktivan
Kewin kaže...

Evo za one koje zanima ima dobar rewiev... 

Vjerujem da su ga svi vidjeli.
A ne pokazuje nekakav rad aplikacija i sl.

12 godina
neaktivan
Alcatel one touch T10

Pozdrav ekipi! Posjedujem dotični tablet oko 20-tak dana.Dvaput blokirao do sada,oba puta pri punjenju.Ekran mi se čini poprilično loš,naročito dolazi do izražaja kad se tablet gleda pod određenim kutovima.Solidno je brz,mada mi je počeo malo štekat nakon instaliranja GO EX launchera.Podosta sam se namučio (?) sa postavkama tipkovnice,zbog koje sam pri registriranju na jednu aplikaciju tri puta mjenjao lozinku,dok nisam slučajno skužio da ne piše velika slova,iako pritisnem tipku za promjenu.Druga stvar koja nervira je da na YouTube-u svaki video kreće u HD rezoluciji,mada je u postavkama podešeno drugačije,što znači podugo čekanje na pokretanje samog videa.Baterija na standby režimu (preko noći) potroši 2-3 %,ali kad se koristi,to je sasvim druga priča,ali koliko sam primjetio po recenzijama drugih tabletnih uređaja,situacija je slična. S obzirom da je koštao 8 kn,ne mogu baš reći da je loša investicija,tako da sam sve u svemu zadovoljan. Pozdrav!{#}

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Alcatel one touch T10

Stigao danas ovaj za 8 kuna... i mislim da su sve boje invertirane na ekranu. {#} Bateriju sam napunio, pri prvom paljenju je prošao kroz neku inicijalizaciju, i sve mi se čini da radi, jedino izgleda skroz neupotrebljivo... Što mogu učiniti - naravno da u kutiji ništa nije poštambiljano ni datirano, i nema (printanog) računa? Je li moguće da nešto krivo radim i samo trebam podesiti, ne znam, nešto? Hardverski reset kroz rupicu iza radi, ali ništa ne popravlja.

Edit 2: radi i factory reset kroz Settings -> Backup, ali također ništa ne popravlja.

Poruka je uređivana zadnji put čet 21.2.2013 10:26 (DigiMagic).
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Alcatel one touch T10

molim pomoc.zasto ne mogu instalirat rijecalicu..i ako postoji neki nacin da mi pomognete.hvala

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Alcatel one touch T10

eto.... konacno je stigao jucer nakon vise od mjesec i pol dana. ukratko.... skinul sm Operu Mini (jer mi je u biti explorer najbitniji) no nije mi radila kako treba. na youtube stranici opera radi takve greske da mi je pozlilo. naime... vidio sam da je svi hvale na sva usta. kad koristim njegov browser sve radi kako treba i btw mogu reci da browser na tom tabletu uopce nije los. cak dapace vise nego dobar. ima par stvari u vezi tableta koje bih volio znati jer ovo mi je prvi tablet u zivotu (hehehe..... ajd da kazem da sam skinul junf.... xDDD). zanima me u vezi WiFi. gledal sam na ebay-u da ima dobrih tipkovnica preko WiFi. e sad.... posto sam novi stvarno u ovom, zanima me ako preko WiFi mi ide tipkovnica dali cu imati vezu s ruterom? mislim ipak su to kao dva uredjaja. sorry ako je pitanje glupo ali stvarno sam novi u ovom.... do sad sam WiFi koristio na bilo kojem uredjaju samo za router.

jos jedna stvar koja me zanima je kad stavis full screen za gledanje filmova, kako maknuti onu traku ispod koja je namjenjena samom uredjaju. mislim... dali je to moguce ili bas tajdio mora biti na ekranu? trazio sam u settingsu pod display i ne vidim nikaj.

pozdrav svima. :)

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Alcatel one touch T10

Oprostite sto smetam ali nisam mogao naci drugu temu o vezi ovog mobitela

Treba mi ekran ne vanjski nego nesto iznutra mi reko stari da je pokvaren ovamo iz izvana je dobro sve nego pokazuje nesto bjelo na ekranu , pa dali neko to prodaje?
Ako da zamolio bi da me kontaktirate preko maila !
(Izvinjavam se sto sam ovo uradio , nisam procitao pravila do kraja nije mi se dalo) .

JaNi

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice