ACER "razliveni ekran"

poruka: 3
|
čitano: 3.557
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
ACER "razliveni ekran"

Pozdrav,

U 8. misecu prosle godine kupio sam ACER ASPIRE - 5750ZG, doslo je do kvara na ekranu prije jedno dva miseca. Tada sam laptop dostavio u ovlašteni servis, ali oni su mi rekli da se radi o mehaničkom kvaru..... citiram: "Kvar s kojim je vaše računalo došlo na servis, može nastati isključivo fizičkim oštećenjem matrice ekrana, i to poklapanjem ekrana dok se na tipkovnici nalazi nekakav predmet, udarcem u ekran, prenošenjem računala prihvaćajući ga za matricu(ekran) ili pretjeranim pritiskom na poklopac na stražnjoj strani ekrana. U svakom slučaju, navedeni kvar, odnosno lom matrice ekrana, kao i svako drugo oštećenje nastalo fizičkom silom, nije predmet jamstva nije moguće izvesti bez naplate.

Vaš zahtjev za popravkom računala, nažalost moramo odbiti."

....znači sad ispada da sam ja lupa šakom po laptop, baca ga od pod, ili stavlja nesto na tipkovnicu...

u svakom slučaju rekli su mi da će mi na platit 1200 kn za navodno novi ekran i popravak......pokušat ću se još jedan put žalit direkto konikom, ali ne virujen da će bit išta od toga.....

pa sam mislia naručit novi ekran sa e-baya ......evo gledan sad po e-bayu....al nisam siguran više koji je moj laptop pa ako mi neko može pomoć nac ekran za kupit.........

Hvala unaprijed {#} 

0 0 hvala 0
13 godina
odjavljen
ACER "razliveni ekran"

Pa taj kvar niti ne može nastati nikako drugačije nego fizičkim oštećenjem. Jednostavno ti se negdje ekran pritisno i to je to.

Case and PC modder. Sponsored by: CoolerMaster,Inter-tech,ASBIS, LD Cooling, MG Vrbanus , iShop,Noiseblocker,Shuttle.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
ACER "razliveni ekran"

Slazem se sa Pranjom .... matrica LCD-a ne puca sama od sebe a sto se tice zalbe Konikom-u to je jos teze jer je firma u teskoj dubiozi ako ne i pod teskim stecajem tako da jednostavno ne vjerujem u povoljan ishod.

http://www.ebay.com/itm/NEW-15-6-GLOSSY-LED-LCD-SCREEN-FOR-ACER-ASPIRE-5750-/400310151048?pt=US_Laptop_Screens_LCD_Panels&hash=item5d34582788

resistance is futile....literally :((
Poruka je uređivana zadnji put sri 8.8.2012 12:37 (unimatrix001).
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice