Acer laptop

poruka: 7
|
čitano: 1.975
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Acer laptop

Znaci kupujem laptop kod prijatelja, star je 7 mjeseci, daje mi garanciju jos 5 mjeseci.

Laptop je doslovno ko novi...

-----Acer Aspire 7741g-7017-----

17.3-inch CineCrystal LED-backlit widescreen display

Intel Core i5-480M(3M Cache, 2.66 Ghz)

500 GB SATA hard drive

4 GB DDR3 RAM up to 8 GB DDR3

ATI Mobility Radeon HD 5650 1 GB DD3

8x SuperMulti DVD±R/RW drive

Multi-Gesture Touchpad

1.3-megapixel Crystal Eye webcam

Built-in Acer 3DSonic stereo speakers

Wi-Fi b/g/n

Gigabit Ethernet  10/100/1000

HDMI

SD,MMC,MS,MS PRO,xD card reader

USB 2.0 x3

6-Cell battery

Windows 7 Home Premium original

link --- http://www.amazon.com/Acer-AS7741G-7017-17-3-Inch-Laptop-Black/dp/B003ZUXX1K

cijena bi bila 4000kn

0 0 hvala 0
14 godina
Acer laptop

Nemoj acera.Za te novce se nadu novi latopi koji si ili malo slabiji ili u rangu sa njim a nisu acer.Inace aceri se griju kao ludaci.

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.

0 0 hvala 0
14 godina
Acer laptop

Fala ti na savjetu, inace bas za Acera mi je dosta njih reklo da su stvarno OK, pogotovo sta se tice kvarljivosti a inace kod ovoga sam bas primjetio da je skoro pa hladan u radu...

0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Re: Acer laptop
zoharbizo kaže...

Nemoj acera.Za te novce se nadu novi latopi koji si ili malo slabiji ili u rangu sa njim a nisu acer.Inace aceri se griju kao ludaci.

tako je..radije ovo ili nešto sično..

http://www.instar-informatika.hr/notebook-dell-inspiron-n5110-156-di5110hmctw11hf5wc6s/DI5110HMCTW11HF5WC6S

Poruka je uređivana zadnji put uto 6.9.2011 12:24 (linuxjuzer).
14 godina
Acer laptop

Ima sam ja 2 i nisu mi se pokazali.Samo ti ocu rec da se za te novce daju nac super laptopi.Ja sam si nabavia fujitsu za 3800 kuna sa novim i3 procesorom i hd 6530,4gb rama i disk 500 gigi.

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.

0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Acer laptop

0 0 hvala 0
14 godina
Acer laptop

A ako nemas novaca onda ovo.

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice