Acer aspire 5755g - bootloader problem

poruka: 8
|
čitano: 1.996
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
acer aspire 5755g - bootloader problem
kupio sam navedeni laptop, sa preinstaliranim linpus linuxom. hdd sam zakopcao na komp i formatirao, instalirao win7, i sa bcdedit postavio boot loader. . win se prekrasno bootaju sa tog hdd-a, sve savrseno radi. problem je sljedeci..kad taj hdd vratim natrag u laptop..nakon pojave boot menu-a i win7 loga, pojavi se blue screen. i kad vratim hdd u komp, opet sve normalno radi..samo na laptopu ne radi. jel zna mozda tko u cemu bi mogao biti problem? evo vec je 3h u noci, vise neznam sta napravit, sve sam pokusao
Nikad te necemo zaboravit. R.I.P Steve Jobs!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Re: acer aspire 5755g - bootloader problem
Stolnik kaže...
kupio sam navedeni laptop, sa preinstaliranim linpus linuxom. hdd sam zakopcao na komp i formatirao, instalirao win7, i sa bcdedit postavio boot loader. . win se prekrasno bootaju sa tog hdd-a, sve savrseno radi. problem je sljedeci..kad taj hdd vratim natrag u laptop..nakon pojave boot menu-a i win7 loga, pojavi se blue screen. i kad vratim hdd u komp, opet sve normalno radi..samo na laptopu ne radi. jel zna mozda tko u cemu bi mogao biti problem? evo vec je 3h u noci, vise neznam sta napravit, sve sam pokusao

Ne može to tako, ne možeš ti očekivat da windows instaliran na stolnom PCu da radi na laptopu, ako taj windows misliš koristit u laptopu onda HDD moraš spojit na laptop, zatim ga na laptopu formatirat i instalirat Win 7.

Ako je Win 7 instaliran na stolnom PCu onda će radit na stolnom PCu, a ako je instaliran na laptopu onda će radit na laptopu.

Valentin
14 godina
shvacam, oke hvala:) nadam se da cu slozit to..
15 godina
neaktivan

Pogotovo ako instaliras Windows 7 na taj HDD , sigurno predinstalira sve drivere za komponente sa PC-a , u tome je problem .

Spoji na laptop , instaliraj kak se spada i to je to :)

Slobodno klikni Hvala . Besplatno je . Trollovi , get a f*ckin' life !!!

0 0 hvala 1
14 godina
Stolnik kaže...
shvacam, oke hvala:) nadam se da cu slozit to..

Ako napraviš tako radit će sigurno.

Valentin
14 godina

napravio sam tako i sve super radi, hvala {#}

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Nevezano za taj problem, planiram ga i ja kupiti pa me zanima kako si zadovljan njime?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Re: Acer aspire 5755g - bootloader problem
Uny kaže...

Nevezano za taj problem, planiram ga i ja kupiti pa me zanima kako si zadovljan njime?

Odlican laptop, za faks, posao itd, i ima jaki hardware za novije igre, tako da se i bez beda mogu igrat na njemmu {#}

Gigabyte Superman, ASRock Kryptonite
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice