Acer Aspire 5520G battery problem

poruka: 8
|
čitano: 2.605
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
protjeran
Acer Aspire 5520G batery problem
Imam problem sa baterijom na laptopu...Nakon sto je napunim,a ostavim da se puni skoro 3 sata,i kad ga upalim,udjem u windowse,nakon 10-15 min mi javlja da je skroz prazna..Jel to znak da je riknula i da treba novu kupiti ili? Zna ki se dole pojaviti poruka gdje se nalazi u taskbaru ikonica od baterija poruka kao: You should considering replacing your battery... Moze savjet?
My BF3 Battlelog:neno666_CRO_
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Re: Acer Aspire 5520G batery problem
Cyber_Freak kaže...
You should considering replacing your battery.

Windowsi su te savjetovali:)

Pretpostavljam da taj laptop ima 3+ godina i ako je to originalna baterija tj. nije mjenjanja od kupovine laptopa onda mjenjaj. Moja izdrži max pola sata a novu mi ne pada kupovat jer košta ko pola laptopa.

World Championships: 7, GP started: 288, GP wins: 91, Podium finishes: 154, Pole positions: 68, Fastest laps: 76, Points: 1,517
13 godina
protjeran
Ma da,star je oko 3 godine i baterija nije nikada mijenjana... 300-350 kn kosta nova i zapakirana na njuskalu.. Nista,valja kupit drugu... ;(
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
odjavljen
Re: Acer Aspire 5520G batery problem
F1-IVO kaže...
Cyber_Freak kaže...
You should considering replacing your battery.

Windowsi su te savjetovali:)

Pretpostavljam da taj laptop ima 3+ godina i ako je to originalna baterija tj. nije mjenjanja od kupovine laptopa onda mjenjaj. Moja izdrži max pola sata a novu mi ne pada kupovat jer košta ko pola laptopa.

Šta ti pola laptopa košta 25 dollara?

Bome neki jeftin laptop {#}

Ima ih na ebayu za 25 dollara.

Bistar sam kao katran.
14 godina
protjeran

Probaj napraviti kalibraciju baterije, možda ipak nije u tako lošem stanju.

Ali 3 godine za jednu bateriju je već dosta dug vijek tako da se ipak ne bih ni čudio da je takvo stanje :)

Great people talk about ideas. Average people talk about stuff. Small people talk about other people.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Ja imam Acer Extensu, staru 2 godine, baterija je non stop unutra. kad sam kupio laptop trajala je cca 3h, sad traje cca 2h..

uz klanje baterija cca sat i pol.

0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Kupio sam novu za 300 kn sa njuskala,sad traje oko 3 sata... ;)
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina

da ne otvaram novu temu postavit ću pitanje ovdje,ugl. dobio sam acer aspire 5610z od nećaka bez baterije i sad bi ja kupio bateriju prek ebaya al ima dvije vrste baterija 6 cells i napon joj je 11.1 v a druga vrsta je 8 cells,znači jača sa većim kapacitetom al joj je napon od 14.8,pa nezz jel ta jača paše u laptop jer su različite voltaže,može mi neko pomoći?

http://www.ebay.co.uk/sch/i.html?_trksid=p5197.m570.l1313&_nkw=acer+aspire+5610z+battery&_sacat=0

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice