- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore

Windowsi su te savjetovali:)
Pretpostavljam da taj laptop ima 3+ godina i ako je to originalna baterija tj. nije mjenjanja od kupovine laptopa onda mjenjaj. Moja izdrži max pola sata a novu mi ne pada kupovat jer košta ko pola laptopa.

Windowsi su te savjetovali:)
Pretpostavljam da taj laptop ima 3+ godina i ako je to originalna baterija tj. nije mjenjanja od kupovine laptopa onda mjenjaj. Moja izdrži max pola sata a novu mi ne pada kupovat jer košta ko pola laptopa.
Šta ti pola laptopa košta 25 dollara?
Bome neki jeftin laptop
Ima ih na ebayu za 25 dollara.
Probaj napraviti kalibraciju baterije, možda ipak nije u tako lošem stanju.
Ali 3 godine za jednu bateriju je već dosta dug vijek tako da se ipak ne bih ni čudio da je takvo stanje :)
Ja imam Acer Extensu, staru 2 godine, baterija je non stop unutra. kad sam kupio laptop trajala je cca 3h, sad traje cca 2h..
uz klanje baterija cca sat i pol.

da ne otvaram novu temu postavit ću pitanje ovdje,ugl. dobio sam acer aspire 5610z od nećaka bez baterije i sad bi ja kupio bateriju prek ebaya al ima dvije vrste baterija 6 cells i napon joj je 11.1 v a druga vrsta je 8 cells,znači jača sa većim kapacitetom al joj je napon od 14.8,pa nezz jel ta jača paše u laptop jer su različite voltaže,može mi neko pomoći?
http://www.ebay.co.uk/sch/i.html?_trksid=p5197.m570.l1313&_nkw=acer+aspire+5610z+battery&_sacat=0