WWE-World Wrestling Entertainment

poruka: 49
|
čitano: 17.138
|
moderatori: DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina

Jel postoji koja takva igra za PC (jednu već imam i zove se WWE Raw) ?

Jeste li ikad gledali na tv-u WWE i jel znate možda na kojem se kanalu prikazuje ?

Koji su vam najbolji hrvači ?

To hrvanje stvarno nekad zna bit zanimljivo al nekad se baš kuži da je sve skriptirano.

Evo par borbi pa ko voli nek izvoli :

Kane vs The Undertaker

Rey Misterio vs The Great Khali

92% tinejdžera sluša turbofolk,ako si i ti među njima kopiraj si ovo u potpis. Zastava Yugo 89.g. alu felge,klima,CD i DVD player,nema zadnja sjedala (instalirani lcd monitori),prostor za kučište pc-a,V8 motor od 350KS nepovoljno prodajem !!!!!!
16 godina
neaktivan
RE: WWE-World Wrestling Entertainment

To sam gledo ko klinac jos.Igrice ti izlaze za konzole a za pc nema novijih.

q6600 H2O @3GHz, 6GB DDR2,ati radeon 3870x2
16 godina

Čuo sam da će WWE 2009 možda izać za PC a sad neznam jel to istina.

92% tinejdžera sluša turbofolk,ako si i ti među njima kopiraj si ovo u potpis. Zastava Yugo 89.g. alu felge,klima,CD i DVD player,nema zadnja sjedala (instalirani lcd monitori),prostor za kučište pc-a,V8 motor od 350KS nepovoljno prodajem !!!!!!
17 godina
neaktivan

WWE i TNA može samo SAD izmislit... Ne kužim kak ti se mogu sviđati namještene borbe, ovaj showovi...

Stan: Mr. Garrison, haven't you noticed that Timmy is retarded? Mr. Garrison: Don't call people names Stan!
17 godina

Namjestene jesu,istina,ali se nekako taj show uvuce pod kozu i postane zanimljiv. Osobno su mi najjaci Undertaker i Triple H, a najomrazeniji mi je Edge. Da mu bar jajca odgriznu ! Show mozete gledat na DSF-u u utorak i subotu, pocne u 10 navecer. Tako je bar prije bilo.

Audi R8 - born of powerful ideas
16 godina
i_rambo_plache kaže...

WWE i TNA može samo SAD izmislit... Ne kužim kak ti se mogu sviđati namještene borbe, ovaj showovi...

Nekad je to zanimljivo a reko sam nekad i moja baba vidi da glume.
Batista kaže...

Namjestene jesu,istina,ali se nekako taj show uvuce pod kozu i postane zanimljiv. Osobno su mi najjaci Undertaker i Triple H, a najomrazeniji mi je Edge. Da mu bar jajca odgriznu ! Show mozete gledat na DSF-u u utorak i subotu, pocne u 10 navecer. Tako je bar prije bilo.

Po tome bi trebo bit danas na DSF-u,budem uključio MaxTv da pogledam jel bude danas.Meni su najbolji Kane i Rey Misterio.

A najbolju entrance pjesmu ima Kane :

https://www.youtube.com/watch?v=7jbrshKOEPA&feature=related

Poruka je uređivana zadnji put sub 10.1.2009 18:46 (Xbox360 Modder).
16 godina
neaktivan

Namjesteno je, ali je zanimljivo tu i tamo pogledat,to je show.

Ako iko misli da nije namjesteno neka na youtube-u napise : wrestling is fake pa ce vidit.

q6600 H2O @3GHz, 6GB DDR2,ati radeon 3870x2
16 godina
neaktivan

Ja to onak gledam , i taj show stvarno postane zanimljiv makar je lažirano ali gledo sam na youtubu (ako nađem link stavi ga) nekad se dogode neke gadne ozljede...

16 godina
neaktivan

16 godina
neaktivan

na dsf subotom u 22.00 str. teleteksta 342 obožavam triple h

16 godina
neaktivan

ma najjači je undertaker al je sad izgubio u royal rumble pa se nezna kako će na wrestlemaniu

=(((((((((((

ZLAJA
16 godina
protjeran

to sam gledao prije, navijao sam za john cenu ali mi je vec pun kur.. smack downa,

steta sta nema oklade ja bi se defitivno obogatio jer sam znao unaprijet tko ce pobjediti ama bas sve!!!

Intel e5200 3.0 GHz, ati 4850, Hitachi 160GB, MB ECS P43T-A2, 4GB Buffalo, fortron 400W ,Xp sp3
17 godina
neaktivan

Heh, u tome sam uživao ko klinac još kad je Hulk Hogan razvaljivao..

To je sve jedna velika predstava - ali zabavna! Smijeh

Intel Core2 Duo E8400 6MB, 4GB OCZ Gold 800Mhz, EVGA GF-GTX260 Core 216 896MB, Gigabyte X38-DS4 Ultra Durable 2
16 godina
neaktivan

baptista 4ever

amd athlon x2 4800+ @ 2.51(OC @ 3.0) 3 gb ddr2 rama 250 gb+80 gb hdd nVdia 8600 gt 256mb/ati hd4670 1 gb
16 godina
kris_marko kaže...

to sam gledao prije, navijao sam za john cenu ali mi je vec pun kur.. smack downa,

steta sta nema oklade ja bi se defitivno obogatio jer sam znao unaprijet tko ce pobjediti ama bas sve!!!

Normalno da nema oklade kad je namješteno.Ali za mnoge WWE fanove postoji neriješena misterija : Dali je Kane bez maske ista osoba koja je bila stari maskirani Kane ????? (LOL!)
16 godina
neaktivan
šiloman kaže...

baptista 4ever

nije baptista nego batista
ZLAJA
17 godina

Tko to moje ime doziva ?   Cool

Audi R8 - born of powerful ideas
16 godina
neaktivan

ja

ZLAJA
16 godina
neaktivan

Gledajte na DSF-u ili MaxTV-ju kak su neki rekli ili si skinite sa interneta kao što ja radim. Ja skidam sa mininove tam ima najviše seed-a.

--->Computer Freak<---
Poruka je uređivana zadnji put uto 10.3.2009 14:07 (player101).
16 godina
neaktivan
player101 kaže...

Gledajte na DSF-u ili MaxTV-ju kak su neki rekli ili si skinite sa interneta kao što ja radim. Ja skidam sa mininove tam ima najviše seed-a.

i ja isto to skidam sa torrenata....ili  gledam na youtube-u....
ZLAJA
17 godina
neaktivan

Ja znam kad sam bio mlađi da je Hulk Hogan bio legenda!

Plin je za kuhanje, dizel je za traktore, a benzin je za aute!
16 godina
neaktivan

ja još gledam undertakera i batistu.....a za ove nove nezz koji su..

ZLAJA
15 godina
neaktivan

imam ja za playstasion 2 raw 2010

!?!?
16 godina
neaktivan
Xbox360 Modder kaže...

Jeste li ikad gledali na tv-u WWE i jel znate možda na kojem se kanalu prikazuje ?

OBN i Eurosport

cTupac, N.W.A , Eazy E , Ice Cube , Snoop Dogg,Eminem,Elvis,Hendrix,Marley Bob,50 Cent,Dr. Dre,Waren G,DMX(RAPER),Lil Wayne,The Game,Bee Gees,MC Hammer,Coolio,Sugarhill Gang,Boyz in da hood,Fast and F
16 godina
neaktivan

i DSF

ZLAJA
15 godina
neaktivan

Kad znaš da je namješteno onda mi je strašno dosadno,da ga zapravo jednom onako udari od pod,već bi mu se glava razbila..Međutim ovom drugome ne ide krv niti išta,ustaje i počne mlatiti ovog što ga je uradio glavom od pod..

Ljudska glupost i svemir su beskonačni, ali za ovo drugo nisam baš siguran siguran.
15 godina

imate na youtube, samo upišete wwe ili tna  te datum showa, s tim da prvo upisujete mjesece, a zatim dane (američki standard).  WWE Raw i TNA su ponedjeljkom, WWE NXT je utorkom, WWE Superstars je četvrtkom i WWE Smackdown je petkom.

15 godina

a PPV skidajte sa torenta ili rapidsharea kak vam draže

16 godina
neaktivan

vi gledate wwe gledajte czw i onda mi recite dali je sve ovo kako nazivaju fake. wwe je za decu TNA tu između a CZW nemožeš uc a da nemas 18 godina. naravno to je skriptirano ali kako lažirat kada lik uzme dve inekcije i probije mu kroz obraz naravno ti likovi su ustvari izvan ringa najbolji prijatelji  njihov prvi priortet je da nekog ne ubiju naravno imam puno poštovanja za TNA ali kako da gledam wwe  kad je to sve za decu od 12 godina.puštujem sva tri brenda   jel sam velik ljubitelj tog sporta gotov mogu rec da mi je to osobna droga jel to gledam vec 4 godine  ali nekim ljudima je nesvatljivo do koje ja to brutalnosti gledam jer ipak imam samo 14 godina  zato sami usporedite

wwe

tna

czw

16 godina
neaktivan

a jbg sad..pa imam i ja 14 god..i to ja ne smatram brutalno kad je sve namješteno..brutalno je recimo..kako je cain velasques knockoutirao minotaura...ili kako je lesanr TKO-o mira...

ZLAJA
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice