Ajd da i to vidimo...
molim bez okršaja tipa Windows VS. Linux VS. OS X ...
Dakle, ja sam ponosan vlasnik Slackware Linuxa i Windowsa XP.
još moram probati os x, bsd, i još par linux distribucija
Ajd da i to vidimo...
molim bez okršaja tipa Windows VS. Linux VS. OS X ...
Dakle, ja sam ponosan vlasnik Slackware Linuxa i Windowsa XP.
još moram probati os x, bsd, i još par linux distribucija
Win Vista ultimate na drugom stroju Win xp pro
Vista i XP...Xp koristim kad igram Lineage posto mi na visti ne radi....
Vista ultimate...
Ubuntu 7.10, a XP SP2 preko virtualizacijskog softvera (VirtualBox), zlu ne trebalo...
dugo sam imao Ubuntu i XP u dual-bootu, sad imam samo XP
xp home
Vista(ultimate original :P ) i XP
Na jednom stroju WinXP Pro + Vista Home Premium, na lapu WinXP Pro + Ubuntu 7.10
OSX 10.5.1
Vista Business (besplatno za nas siromašne studente :) )
LastXP v17 (odlična modifikacija izvornog XP-a)
Ubuntu 7.10 (my favorite, šteta što mi pod njim ne radi printer i Securew2 na faksu :( )
Na jednoj je particiji WinXP, a na drugoj WinVista za svaki slučaj da se neko sranje ne dogodi!!!
Ubuntu 7.10 (my favorite, šteta što mi pod njim ne radi printer i Securew2 na faksu :( )
vec dugo samo i iskljucivo linux, krenul sa fedorom core sad na ubuntu 7.10. nece windowsi vise nikad vidjet mojeg kompa.
Vista Ultimate 64 i XP Pro.
Uskoro radim reorganizaciju pa ce bit Linux (Kubuntu ili Sabayon) i Vista Ultimate 64.
Volio bih probati OpenSolaris "Poject Indiana" ali nema zurbe.
Win XP Pro i Ubuntu 7.10
Dual boot: Fedora Core 6 i Windows XP (ovdje s vmware serverom probavam Vistu Ultimate, ReactOS, neke Linuxe, Solaris, FreeBSD)
Multi boot na 10 godišnjaku: FreeDOS, Win95, BeOS, Zenwalk Linux, MicroXP (okljaštrena verzija Windowsa XP).
Vista Ultimate (legally bought).
ovaj MicroXP je nešto MS-ovo ili zaseban os ?
XP koji se koristi stalno, Vista 64-bitna stoji u imageu pa je nabrzaka stavim kad nesto moram isprobati.
Notebook ceka Ubuntu vec dosta dugo, a sad vec nekoliko godina na disku stoji Solaris 10 kojeg nikako da stavim pod virtualno racunalo.
XPsp2 za sad..cekam ubuntu8 :D
Na jednom stroju WinXP Pro + Vista Home Premium, na lapu WinXP Pro + Ubuntu 7.10
Sorry na ovom offtopicu, al FireFoxy i ja imamo isti avatar; ja sam se prije slogirao , prema tome...
Da ne budem totalno off trenutno xpsp2, uskoro promjena.
WIN XP SP2 (bez reinstalacije vise od dvije godine) i vista ultimate (6 mjeseci).....zadnjih sam mjesec dana konstantno u visti
win xp sp2 i jos malo sp3
Na jednom stroju Ubuntu, na drugom Vista Ultimate x64
Vista Ultimate bez SP1 na laptopu i stolnom kompu i sve radi bez ikakvih problema.
Windows XP Professional sa Service Pack-om 2.
Windows XP, a na drugom stroju ubuntu 7.10
Windows XP SP2
windows xp sp2 black edition