Vaš IQ

poruka: 271
|
čitano: 128.593
|
moderatori: DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
RE: Vaš IQ
Šapa kaže...

Taj test koji riješavate je vrlo neprecizan i ima velika odstupanja. Najiskrenije Vam svima preporučam da probate sa ovim  http://www.iqtest.dk/main.swf

Naravno ako vas zbilja zanima vaš I.Q. morat ćete to odradit kod psihologa (da Vam Vanderlikov test ili Kalifornijski test mentalne zrelosti). Pišete ga 60min. Ili kako je već netko rekao platiti 70kn i otići na službeno Mensino testirtanje. Uživajte u samodokazivanju, samodopadanju i ponajviše - razočarenju :)

da platim 70 kn da mi netko kaže da sam glup.. da nebi xd
i am not a spamer... allright, not a big one xd _______________________ war... war never changes
16 godina
Šapa kaže...

Taj test koji riješavate je vrlo neprecizan i ima velika odstupanja. Najiskrenije Vam svima preporučam da probate sa ovim  http://www.iqtest.dk/main.swf

Naravno ako vas zbilja zanima vaš I.Q. morat ćete to odradit kod psihologa (da Vam Vanderlikov test ili Kalifornijski test mentalne zrelosti). Pišete ga 60min. Ili kako je već netko rekao platiti 70kn i otići na službeno Mensino testirtanje. Uživajte u samodokazivanju, samodopadanju i ponajviše - razočarenju :)

Jel iko probao sa ovim?
16 godina
markoal kaže...
Šapa kaže...

Jel iko probao sa ovim?
 ja sam i dobio sam manje nego na mensinom. a i žurio sam pa nisam baš upregnuo mozak. ponovno ću za koji dan
17 godina
neaktivan
Vaš IQ

Testovi se ne smijui ponavljati barem godinu-dvije! Ovaj test na Internetu uopce nije ispravan nego motivira ljude govoreci im da s inteligentni! Ja sam imao ravno 140! A sam za sebe znam da sam prosjecan-visi prosjek! Kazem vam da odete sve A i broj unesete 1 imat cete 103! Sto je dobra inteligencija! Po ovome cijeli nas forum je iznimno intligentan!

16 godina
neaktivan
Vaš IQ

Ja sam dobio 132 za nekih 15min. rješavanja.

To je moj stvarni rezultat da sam riješavao još nekih 10-tak min. sigurno bih dobio više.

U čemu je caka zašto svi imaju velike rezultate. Zbog tog kad klikneš da ti ispiše rezultat samo klikneš back i vrati te na isto, a odgovori ostanu kako si stavio, odnosno ne izbrišu se i tada možete na pitanja koja niste sigurni samo mijenjati odgovor dok ne dođete do pravog.

Poruka je uređivana zadnji put ned 8.3.2009 20:06 (Joso162).
16 godina
neaktivan
Vaš IQ

Ja se bojim samog testiranja. Doktor mi je preporučio život bez stresa.Osmijeh

16 godina
neaktivan
Vaš IQ

jednom sam rješil test na netu, ovak iz zejebancije i dobio 130.

mada ne kuzim cemu taj IQ uopce služi? bezveze....

16 godina
nadimak888 kaže...

jednom sam rješil test na netu, ovak iz zejebancije i dobio 130.

mada ne kuzim cemu taj IQ uopce služi? bezveze....

IQ (Intelligence Quotient) je brojčani pokazatelj stupnja razvijenosti nečije inteligencije. Preciznije, to je mjera relativne razvijenosti inteligencije osobe unutar referentne grupe za koju je test standardiziran.
17 godina
neaktivan
Vaš IQ

15-ak minuta...

www.infinite-gamers.com
17 godina
Vaš IQ

Moj je 138.

Sjecam se dok sam imao oko 10-12god da sam to rjesavao i da sam dobio IQ od 90.

IQ 138 IQ 138
Konfa: Phenom II x3 720BE@3,6GHz 1,45V/HD4870 512MB/ 2x2GB kingmax 800MHz / corsair TX650W / WD 6400AAKS blue edition / Pioneer 215-DBK / Gigabyte MA 770-ds3 rev2.0/ logitech x-530, Samsung T220(s-panel) LAPTOP - ACER 5630G ( t5800, hd3470,2GBram ,320GB hdd) MSN- drazen016@net.hr
17 godina
neaktivan
Joso162 kaže...

Ja sam dobio 132 za nekih 15min. rješavanja.

To je moj stvarni rezultat da sam riješavao još nekih 10-tak min. sigurno bih dobio više.

U čemu je caka zašto svi imaju velike rezultate. Zbog tog kad klikneš da ti ispiše rezultat samo klikneš back i vrati te na isto, a odgovori ostanu kako si stavio, odnosno ne izbrišu se i tada možete na pitanja koja niste sigurni samo mijenjati odgovor dok ne dođete do pravog.

Hoces reci da svi varamo?

Ajde probaj random rijesiti, vidjet ces da ces dobiti oko 110! Ako se ode sve A i broj 1 dobije se 103! To sve govori koliko se na test moze pouzdati!
Ako vas zanima IQ, odite na pravi test!
16 godina
Vaš IQ

Evo da se i ja pridružim....

Moj rez je 141.

IQ 141 IQ 141
16 godina
neaktivan
Vaš IQ

ma sami genijalci na ovom forumu xD

carica Marica
16 godina
neaktivan
Vaš IQ

http://www.mensa.hr/glavna/index.php?option=com_content&view=article&id=2&Itemid=2

Tu vam lijepo pise ukratko sto je inteligencija i nesto o IQ testovima! Procitajte!

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis. LIVE FOR NOTHING OR DIE FOR SOMETHING!! BURN RUBBER NOT YOUR SOUL!!
16 godina
protjeran
Vaš IQ

Moj je 96%

HD 2400pro 256mb,1.81GHz,768mb of ram. http://www.youtube.com/user/UKURR
16 godina
protjeran
Vaš IQ

ja sam sad probao ne napisati nista i pisalo mi je 75%.Bolesno

HD 2400pro 256mb,1.81GHz,768mb of ram. http://www.youtube.com/user/UKURR
17 godina
anshika05 kaže...

ma sami genijalci na ovom forumu xD

Mi smo elita.. najbolji od najboljih... krema od kreme... Smijeh
Think locally, act globally...
16 godina
neaktivan
Vaš IQ

132 na mensinom; ostalo mi jos 5 minuta do kraja.

16 godina
Dinjo kaže...

Moj je 96%

to nisu postotci.
17 godina
protjeran
Vaš IQ

Bilo mi je 117.

E7200,8800GT OC,EP35-DS3,4GB Ram,Soprano,VX450W
Poruka je uređivana zadnji put pon 9.3.2009 21:27 (Mayales).
17 godina
Vaš IQ

ma ovo je blesavo!

Umanjimo ove nase rezultate za 40IQ i dobijemo pravi LOL.

Konfa: Phenom II x3 720BE@3,6GHz 1,45V/HD4870 512MB/ 2x2GB kingmax 800MHz / corsair TX650W / WD 6400AAKS blue edition / Pioneer 215-DBK / Gigabyte MA 770-ds3 rev2.0/ logitech x-530, Samsung T220(s-panel) LAPTOP - ACER 5630G ( t5800, hd3470,2GBram ,320GB hdd) MSN- drazen016@net.hr
16 godina
RE: Vaš kvocijent inteligencije
jurluk kaže...

evo jedne zanimljive teme. rješite test inteligencije u 20 minuta i ovdje napišite koliko ste dobili. ali i kao dokaz stavite screenshot na kojem se točno vidi rezultat (i nema editiranja u paintu, budite iskreni). prije testiranja morate biti smireni i odmorni

IQ = 1.

Ne znam kako staviti skrinšot!!!
17 godina

Piše rješavanje testa je 20 minuta i to tek onda kada klikneš na ponuđeni odgovor hehe a do tada možeš lijepo komotno razmisljat 3 dana šta ces na koji odgovor stinsut ili si zapisat na papir , promašena aplikacija

EVGA 790i FTW | Intel Q6600@Scythe Orochi@3.85ghz | Patriot 4 x 1gb DDR3 |Zotac GTX 295 | WD 320gb + HITACHI 500gb| Silverstone Zeus 750w| 22" Benq Wide Screen |Thermaltake Xaser VI
16 godina
neaktivan
Quantum kaže...
jurluk kaže...

evo jedne zanimljive teme. rješite test inteligencije u 20 minuta i ovdje napišite koliko ste dobili. ali i kao dokaz stavite screenshot na kojem se točno vidi rezultat (i nema editiranja u paintu, budite iskreni). prije testiranja morate biti smireni i odmorni

IQ = 1.

namjesti te pritisni print screen (tamo pored F12) te odi u paint i zalijepi sliku te ju spremi, otiđi na forum te uplodaj sliku.
AMD Athlon 64 X2 4800+ 2.50 Ghz 2048 MB ATI Radeon 4850 Windows Vista Home Premium SP1
16 godina
Raving Rabbid kaže...
Quantum kaže...
IQ = 1.

namjesti te pritisni print screen (tamo pored F12) te odi u paint i zalijepi sliku te ju spremi, otiđi na forum te uplodaj sliku.
 i onda imaš kod pisanja poruke opciju ''dodaj sliku s računala''. klikneš na to, nađeš sliku koju želiš staviti onda stisnes gumb ''prebaci'' prije nego stisneš gumb za slanje poruke
16 godina
Hyperion kaže...

ma ovo je blesavo!

Umanjimo ove nase rezultate za 40IQ i dobijemo pravi LOL.

Nemoj,tako Hyperion...po tome bi ja ispao...a,recimo retard(rezultat mi je bio 108)

i nema šanse da bi ti znao ovo napisat...lolololololBelji seCool
E5200/OC@3.75Mhz,GIGABYTE P-35 DS3-L,3Gb DDR2 Kingmax/OC@900Mhz,Gigabyte Radeon 4850 512Mb DDR3&Zalman cooler,HDD Seagate 320&500Gb Sata2,2x DVD Rom LG 18x,Fortron Bluestorm2 500W,Chieftec medium tower 2x120mm fan,5x92 mm fan,Lcd LG 19"-1440x900.
16 godina
neaktivan
Vaš IQ

117

AMD 6000+ 3,1 GHz ATI Club 3D3850 512 ddr3 WD 640 GB , Maxtor 80 GB Chieftec 400 W 4 GB DDR2 1000GHz Muskin red line monitor LG FLATRON ez T710BH 17" (crt)
17 godina
protjeran
Ovaj IQ test nije bas najinteligentniji, ni najpouzdaniji koji sam vidio. Nebi preporucio da se hvalite s ovim rezultatima!
Zlo i Naopako
16 godina
protjeran
bestia kaže...
Ovaj IQ test nije bas najinteligentniji, ni najpouzdaniji koji sam vidio. Nebi preporucio da se hvalite s ovim rezultatima!
 ne samo da se neću hvalit nego cim on meni ispiše vaš hayQ bi mogao biti toliki ili ovoliki

ukratko test je ravan nuli
MB-Gigabyte-EP35-DS3P-Q9450 4×2.66-Crosair Dominator 4×1GB DDR-2,1066Mhz-HDD-2×SAGATE 31000340as 2×1-TB-plus vanjski hd Maxstor-500gb NVIDIJA GF 8800 Gts 512-Thermaltake W0131R,850W-Samsung T220P 1920×1200,ful HD Revoltec tipkovnica miš-Predator gejmer laser 3300dpi kućište HELLGATE-3000
16 godina
Vaš IQ

eo i mog ....150 

Poruka je uređivana zadnji put uto 10.3.2009 17:15 (PiXeLsss).
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice